Bende busabah eşimi işe geçirdikten sonra idrarıma baktım koyu sarıydı ama çok az tortu vardı..
Az önce yine yaptım yine aynı hem koyu hemde tortulu..
Reglime 6 gün kaldı allahım ne olur hamile olalımmmmmm
inş hamilesindir :CüvCüv:
buarada resimdeki sen misin gelnlik çok güzel sositososito
kızlar meraba acaba idrar rengi koyuluğu hamilelik belirtisimi benim 10 günüm var adete ama idrarımın rengi çok koyu bide hamile arkadaşlar idrarda tortudan bahsetmişler bilenler açıklayabilirmi nasıl farkediliyo bu tortu bide hamile arkadaşlar hamile kaldığınızda idrarınızın rengi koyumuydu
kızlar meraba acaba idrar rengi koyuluğu hamilelik belirtisimi benim 10 günüm var adete ama idrarımın rengi çok koyu bide hamile arkadaşlar idrarda tortudan bahsetmişler bilenler açıklayabilirmi nasıl farkediliyo bu tortu bide hamile arkadaşlar hamile kaldığınızda idrarınızın rengi koyumuydu
Evet,benim de hamileliğimde idrarım çok koyuydu..Hatta çok fazla sıvı tüketmeme rağmen hep koyu çıkıyordu..Çok sık wc ye gidiyorum..
bende cok wc ye gidiyorum ama nette okudum o anca hamililegin 6.haftasinda basliyormus...benimki olsa olsa anca 2 haftaliktir...bu yüzden o belirti bende var ama cok su iciyorum ondan diye düsündüm
2 haftalik bebektede belirti olurmus ama tabiki kesin bir belirti degilmis..buna hic belirti yok diyemeyiz..zaten bebek iceri girdigi ilk günden beri cabaliyor...2 haftalik azda olsa belirti yasaniyor....ama bu hamilelikmi yoksa adetmi onu cözmek tabiki imkansiz...ama hakliisin hepsi ayni olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?