• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok acı cokkk bır sehıt annesı dun helva senın evınde pıssınde acımı tatlımı tadını ozaman gorursun demıs. Allahım butun askerlerımızı korusun kardesım de pazar gunu gıdecek ıdlıbe raporluyduu raporları bıle yoksaymıslar cagırıyorlar ıcıme sımdıden dustu atess. Allahım yasatmasın hıcbır aıleye gencecık evlatlarının acısını. Haberlerde soylenen 33 surıyeden gelen haber 150 sadece sehıt olanlar bır okadrda yaralı varmıs daha kac aılenın ocagına ates dustu dusecek haberımız bıle olmayacak saklıcaklar. Rabbım buyuk kanları yerde kalmıcak ınsallahh acımız gecmesın sogumasın ıcımızdekı ateskı kan kustursunlar pıslıkler o annenın feryatlarsınıın ıntıkamı alınsın

Uzman çavuş ablasıyım bende her şehit haberini geçtim yaralımız var haberinde bile gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi. Kardeşim bir çok tehlike bir çok badire atlattı yemek tabağına kurşun düştü, tulumda uyurken şimşek düştü üstüne, kaşından kurşun sıyırdı, gece görevlerinde uçurumdan yuvarlandı vs. vs. Haberler de gördüğüm şehit ailelerinin feryadları, yakarmaları, acıları, babasız kalan evlatlar, sevdiği ölen kadınlar, büyütüp yetiştirdiği oğlunu toprağa veren analar, ciğeri yanan ablalar daha niceleri keşke hepsi için elimizden bir şey gelse keşke biz halk olarak bir şeyler yapabilsek ama Allah büyük ya o görüyor o bu dünya da can yakanların canını mahşerde herkesin önünde yakacak çünkü o EL-ADL EL-MÜNTEKİM.

Rabbim ülkemizi, askerlerimizi, polislerimizi korusun ihanet ve hıyanet etmek isteyenlere fırsat vermesin. Şehit ailelerine sabır versin Rabbim çok zor ateş düştüğü yeri yakar Rabbim evlerimize ateş düşürmesin inşaAllah tekrar.

Son düzenleme:
O askerlerın aldıgı paraya laf edenlerın ben........... Kendılerıde okadar yurek varsa gıtsınde kendılerı yapsın alsın o parayı herkes mılyarlarla maas alıyor bır uzmanın aldıgı 3 5 kurus goze batıyor. Az bıle o maas onlara o lafı soyleyen kopeklerde allahından bulurlar ınsallah belalarını
Eşim suriyede ne kadar zor bu haberleri almak hepsi baba kardeş çok kötü benim bebegin var 2 aylık eşim 36 gün gördü herkes ağzı açılınca çok para alıyor.ya verdiği can o kadar kiymetsizmi.33 diyorlar eşim yalan daha fazla diyor heryer kapattılar kimse duymucak uzmancavusum o kadar koylardaki o kadar mı değeri :KK61: :KK43:

Bildiğimiz bir sonuçtu
Ve ölüyorlar ama bence hiç uğruna
Sonuç değişmeyecek
Allah sabır versin tamam da tedbir nerede ne yapıcaz?

İşin kötüsü halkın elinden de bir şey gelmiyor keşke gelse
Neyse uzatmayalım bunca genç yitip gitmişken bu hem saçma hemde saygısızlık olur

Eşim suriyede ne kadar zor bu haberleri almak hepsi baba kardeş çok kötü benim bebegin var 2 aylık eşim 36 gün gördü herkes ağzı açılınca çok para alıyor.ya verdiği can o kadar kiymetsizmi.33 diyorlar eşim yalan daha fazla diyor heryer kapattılar kimse duymucak uzmancavusum o kadar koylardaki o kadar mı değeri :KK61: :KK43:
Allah sizinde yardımcınız olsun bizler böyle koru oluyorken sizin durumunuzu düşünemiyorum. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun

Evet maalesef öyle. Allahım burada haber bekleyenler vardır kimsenin günahinada girmek istemiyorm bana 33 ten daha cokmuş gibi geliyor. Bir tabur vuruldu diyorlar . Allahım sen yardım et.

az açılacak gibi oldu inst.
bir yorum gördüm, beni mahvetti. 33 sayısına dua eder olduk.
Rabbim yardım etsin.çok acı ya.

Moskova’dan yapılan açıklamada, “Rus Hava Kuvvetleri’nin Türk askerlerinin vurulduğu alanda operasyon düzenlemediği” belirtildi.

Rusya Dışişleri, İdlib’de muhaliflerle birlikte bulunan Türk askerlerinin Suriye rejim güçleri tarafından vurulduğunu aktardı.

Moskova’dan yapılan açıklamada, “Rus Hava Kuvvetleri’nin Türk askerlerinin vurulduğu alanda operasyon düzenlemediği” belirtildi.

Rusya Dışişleri, İdlib’de muhaliflerle birlikte bulunan Türk askerlerinin Suriye rejim güçleri tarafından vurulduğunu aktardı.
Rusya açıklaması topu birbirlerne atyrlar , kanınızda boğulun.

Ben yapmadım finom yaptı diyor ha kendi ha finosu.
yani açıkça sizle savaşıyoruz demiyorlarda.
amerika nın yüzü merkep derisi gibi ama rusya sallayınca sırıtıyor yalanı.

Ben yapmadım finom yaptı diyor ha kendi ha finosu.
yani açıkça sizle savaşıyoruz demiyorlarda.
amerika nın yüzü merkep derisi gibi ama rusya sallayınca sırıtıyor yalanı.
Medya esad rejimi vurdu diye gösteriyor , rusya can dostumuz sanki. s400 ler alındı , antlasmalar yapildı gördük niyetlerini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back