- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi Deve tabani
sorunumuz tek odu düzelttiğin için teşekkürler.Hiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorunumuz tek odu düzelttiğin için teşekkürler.Hiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Konu şehitlerimizin olması, yürek yangınımız....Hiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Acımayın Suriyeli erkeklere askerlerimize acıyın analarına evlatlarına acıyın sınır kapıları açılmış hala dertleri kaçmak ülkelerine dönmek değil rahatlık arıyorlar ama buradaki rahatlığı bulamazlar hiçbir ülkede rica ediyorum muhattap olmayın hiç iyilik görmedi onlardan bu ülke sizde dikkatli olunBenim evimin alt katında gencecik Suriyeliler var acıyıp bir şeyler veriyorum ama vicdanım rahatsız onlar burda bizimkiler ölü yor bu adalet degil
Nereye takılacağımı size mi soracağım? O da dış mihraklara takılmış mesela. Algıda seçicilik öyle değil mi? Şu saatten sonra taziye dileklerinde bulunsalar ne bulunmasalar ne? Asıl olanı anlamadıkça beni alıntılamayın rica ediyorum. Herkesin acısı var, tek senin değil. Boş duyar kasmaKonu şehitlerimizin olması
Siz burada yazım kurallarına takılmışsınız.
Yazılı sınav mı yapıyorsunuzki burada, hata arıyorsunuz
Yazıklar olsun....
Son olarak ilkokul çocuklarının dahi bildiği bir şeyi de söyleyeyim; diline, kültürüne sahip çıkamayan millet gün gelince toprağına sahip çıkamaz. Umarım bunu da yanlış yere çekmezsiniz.Konu şehitlerimizin olması, yürek yangınımız....
Siz burada yazım kurallarına takılmışsınız.
Yazılı sınav mı yapıyorsunuzki burada, hata arıyorsunuz
Yazıklar olsun....
Sizin eviniz bu tepeye çok uzak anlaşılan...Şehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
sen biliyorsun ya o yeter. saçma sapan şeylere takılıyorsun dış ülkeleri eleştirmem neden zoruna gidiyorda onları bırakıp bana saldırıyorsun ? giden geri gelir dedim sanki. senin gibiler düşünce özgürlüğünü savunur. o yüzden rahat bırak insanları.Son olarak ilkokul çocuklarının dahi bildiği bir şeyi de söyleyeyim; diline, kültürüne sahip çıkamayan millet gün gelince toprağına sahip çıkamaz. Umarım bunu da yanlış yere çekmezsiniz.
Son olarak ilkokul çocuklarının dahi bildiği bir şeyi de söyleyeyim; diline, kültürüne sahip çıkamayan millet gün gelince toprağına sahip çıkamaz. Umarım bunu da yanlış yere çekmezsiniz.
Sizin eviniz bu tepeye çok uzak anlaşılan...
He her şeyi batı yapıyor. Bizim saçma politikamızın hiçbir suçu yok doğru.onlar burda olmasada bunlar olacak çünkü batı yapıyor bunu amerika rusya israil almanya fransa vs.
Bir şey diyecegım diyemiyorum siz beni anladınızHe her şeyi batı yapıyor. Bizim saçma politikamızın hiçbir suçu yok doğru.
Kimsenin evi o tepeye yakin olmasin.zatenSizin eviniz bu tepeye çok uzak anlaşılan...