• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Konu şehitlerimizin olması, yürek yangınımız....

Siz burada yazım kurallarına takılmışsınız.
Yazılı sınav mı yapıyorsunuzki burada, hata arıyorsunuz
Yazıklar olsun....

Benim evimin alt katında gencecik Suriyeliler var acıyıp bir şeyler veriyorum ama vicdanım rahatsız onlar burda bizimkiler ölü yor bu adalet degil
Acımayın Suriyeli erkeklere askerlerimize acıyın analarına evlatlarına acıyın sınır kapıları açılmış hala dertleri kaçmak ülkelerine dönmek değil rahatlık arıyorlar ama buradaki rahatlığı bulamazlar hiçbir ülkede rica ediyorum muhattap olmayın hiç iyilik görmedi onlardan bu ülke sizde dikkatli olun

Konu şehitlerimizin olması
Yazıklar olsun....
Nereye takılacağımı size mi soracağım? O da dış mihraklara takılmış mesela. Algıda seçicilik öyle değil mi? Şu saatten sonra taziye dileklerinde bulunsalar ne bulunmasalar ne? Asıl olanı anlamadıkça beni alıntılamayın rica ediyorum. Herkesin acısı var, tek senin değil. Boş duyar kasma

Bu acıya dayanmak çok zor :( düşündükçe içim acıyor, bazı önlemler alınmadıkça bu böyle devam edecek nice canlar kayıp vereceğiz, artık birileri dur demeli, önce kendi vatanını düşünmeli. Allahım ailelerine sabırların en büyüğünü versin🤲😥

Konu şehitlerimizin olması, yürek yangınımız....

Yazıklar olsun....
Son olarak ilkokul çocuklarının dahi bildiği bir şeyi de söyleyeyim; diline, kültürüne sahip çıkamayan millet gün gelince toprağına sahip çıkamaz. Umarım bunu da yanlış yere çekmezsiniz.

Bütün gece uyumadım. Gözlerim kurbağa gibi. Ciğerim yanıyor. İnternet de yok denecek kadar zayıf. Özel değil ise hangi ildesiniz?

ALLAH ailelerine sabır versin.
Komşumuzun oğlu şehit olmuştu. Ne kadar yürek yandığını yakından gördüm.
Şehit isimleri aileye haber verilmeden medyaya açıklanmıyor.

Ne desem bilemiyorum allah sabır versin diyecegım ama geri getirecek mi?
Olan olmuş bundan sonra ne olacak?

dünden beri kafam karışık
Başka topraklarda ölmelerini hazmedemiyorum
Gelecekte ne olacak diyorum
Ne yapılacak?

diyecegım şey
Hiç ve her şeyin karıştığı noktadayız

Son olarak ilkokul çocuklarının dahi bildiği bir şeyi de söyleyeyim; diline, kültürüne sahip çıkamayan millet gün gelince toprağına sahip çıkamaz. Umarım bunu da yanlış yere çekmezsiniz.
sen biliyorsun ya o yeter. saçma sapan şeylere takılıyorsun dış ülkeleri eleştirmem neden zoruna gidiyorda onları bırakıp bana saldırıyorsun ? giden geri gelir dedim sanki. senin gibiler düşünce özgürlüğünü savunur. o yüzden rahat bırak insanları.

Tamam düşünce güzel felan ama Allah aşkına şu an ne alaka ?
Dilini iyi kullandığın için +128383 bir vatanseverlik rozeti felan mı veriyorlar ? Saçma sapan duyar kasiyorsunuz.
Tamam en iyi vatandas sensin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back