Eşim jöh mardindeyiz gece 12de değil 9 civarı ses kayıtları ve haberiniz geldi. Eşimin asker arkadaşı Tunceli taburu saydı daha öğlen konuşmuşlardı. Biz en öndeyiz binanın altında saklanıyoruz kafamızı çıkaramıyoruz sürekşi bomba atıyolar falan demiş akşamına haber geldi çocuğu arıyor arıyo ulaşamıyor gece 2ye 3e kadar uyuyamadık. Onların tim değil yan binadaki tim şehir düşmüş. Arkadaşı bizzat Tunceli komandoda olduğu için şehit olanlar onun silah arkadaşları, sayıyı sorduk gerçek mi diye gerçek 33 dedi. Fazla olsa en başta o çocuk bilirdi ve söylerdi. İçinizi ferah tutun denicek Bi durum değil bu ama sayı doğru sayı. Keşke hiç olmasaydı keşke hiç olmasaydı ama oldu. Yazıyı okuyunca da tüm tüylerim diken diken oldu. Ben de bir kere şehit evinde bulunmuştum gerçekten anlatılacak Bi şey değil
bu arada hepinizden dua bekliyorum. Eşimin de Suriyeye gitme durumu var. Lütfen dualarınızda ona d ayer verir misiniz inşallah gitmezler ama eğer giderlerse de bana ve kızıma sağ salim dönsün. Şimdiden Allah razı olsun.