• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şehitler konusunda yazım yanlışına takılmamış farkındaysanız. Kimse başsağlığı dilemiyor denmesine takılmış ki haklıda. Baş sağlığı dilense ne olucak. Hemen linç etmeye bahane arıyorsunuz. Asıl eleştirilmesi gereken kişi şehit haberlerine bakıpta kimsenin baş sağlığı dilememesine takılanlardır
Evet gerginliğin de etkisiyle yazım yanlışını belirtmiş. Önceki mesajında da kendini ifade etmiş. Bilip bilmeden yazıya takıldın diyorlar 🤦🏻‍♀️

Ne olur bir açıklama yap,2 kere yazdım ironi yaptı diye.

Abla açıklama yapasımda gelmiyor ki bu kadar herşeyden bi haber insanlara ... o yazdığım sözü adam bas bab bağırarak söylemedi mi? şak şakçı grubu da alkışlamadımı... yanlış anlayıp beğenmeyenlere de bir şey demiyorum ama ne demek istediğimi anlayıp reislerine laf dokunduruyorum diye beğenmeyen kızanlar da var

Bu ülkenin başındakiler neredeler? Hatay valisine mi kaldı ölü sayısını vermek,eyalet sistemiyle mi yönetiliyoruz biz? Çok sevgili başkanınız nerede şimdi? Tabii ki onun için şehit olan askerlerimiz sadece bir kaç kelle ne olacak ki! Yarın her şeyin üstü örtülür, one minute falan der, şehitlerin sayısı düşürülür sanki kaç tane olduğunun önemi varmış gibi olay biter. Şu kefenimizi giyindik diyenler işte tam vakti, buyurun sizler cepheye gidin. Başkasının çocuklarına kimse pisi pisine kefen giydiremez!
"Yahu bu ülkenin başında Kavaklıdere Muhtarlık Bürosu'nun açılışını kaçırmayıp konuşma yapan insan vardı. Dünden beri tek kelime yok. Tek kelime... Yazık yazık..."
Sadece masumca oraya giden yüzlerce Mehmet'e üzülüyorum. Allah ailelerine sabır versin. Çok üzgünüm. 😓

Canim 33 den fazla sehit var askerlerin dinlenme teşhisini vurmuşlar 70 den fazla yalan bilgi veriyolar bizleri kisitlayip bilfi sahibi olmamizi istemiyorlar
Bilmek istediğim buydu teşekkür ederim sosyal medya kullanmıyorum ben.. internet haberlerinden bahsediyorum bilgi almak için giriyorum ama haber açılmıyor malesef..
Allahın rahmetine kavuştular zaten Allah ailelerine sabır versin😓😓

Dediğim gibi ama çok geç kalınmış bir hamle bu artık 33 kişi öldükten sonra çıkamayız
Artık olan oldu baştan yapılsaydı etkisi büyük olurdu daha büyük...

tarih tekerrürden ibaret
Konu hakkında bir yorumum yok etkisi olur mu bilmiyorum sanmıyorum. Ama en azından amacı anlıyorum. Herkes düz eleştiriye o kadar hazır ki düşünmeden yargılıyorlar.

Rabb im öncelikle şehit ailelerine sonra da bizlere sabır versin, başımız sağolsun... Biz o kadar etkilendi isek şehit yakınlarını tahmin bile edemiyorum... Çok zor çok..

Canım benim Allah bin kere razı olsun 🤲🏻🤲🏻bu son olsun inşallah artık kimsenin canı yanmasın.
Yüzyıllardır son diyoruz ama olmuyor tüm salyalariyla şu küçücük kara parçasına göz dikti aç kurtlar 😡

Abla açıklama yapasımda gelmiyor ki bu kadar herşeyden bi haber insanlara ... o yazdığım sözü adam bas bab bağırarak söylemedi mi? şak şakçı grubu da alkışlamadımı... yanlış anlayıp beğenmeyenlere de bir şey demiyorum ama ne demek istediğimi anlayıp reislerine laf dokunduruyorum diye beğenmeyen kızanlar da var

Sonrada böyle yanlış anlamalar oluyor,o yönden söyledim.
Ben bile sonradan gördüm o mesajı.
Beğenmeyenleri boşver sen.

Haklısınız. Ama yazı dili ve konuşma dili farklı olduğu için ironi olduğu anlaşılmıyordu

"Yahu bu ülkenin başında Kavaklıdere Muhtarlık Bürosu'nun açılışını kaçırmayıp konuşma yapan insan vardı. Dünden beri tek kelime yok. Tek kelime... Yazık yazık..."
Sadece masumca oraya giden yüzlerce Mehmet'e üzülüyorum. Allah ailelerine sabır versin. Çok üzgünüm. 😓
Şimdi olayın üstünü örtmek ile meşguller. Yarın başlar" ey Rusya"demeye. Bizim şakşakçılar da alkış falan tutarlar reislerine.

Bitmicek bu lanet savas esada en buyuk destegi rusya ve Iran veriyor Allah kahruperisan eylesin o analarin gozyaslarinda bogulsunlar o küçük cocuklarin deligibi carpan kalplerinin ahinda kahrolsunlar yitip giden bütun canlarin ahinda bogulsunlar evde guvenle oturmak nedir bilmezler baslarina Bomba yagacak korkusu olmadan gülmek nedir bilmezler savasi bastakiler baslatiyo siviller gunahsizlar oluyo Diyecek söz bulamiyorum

Ben dua ediyorum bolbol.. suan anlam verebildigim sey sosyal medyam olmadigi icin takip etme gibi durumumda yok..
Sehit ailelerine ve sehitlerimize dua ediyorum.
Yani faydasi varsa bunun onlara mana verin elbette. Birde normal sekilde soyledim cevabiniz yok soyle yok boyle diye olmasi gerekmez. Neyse siz sosyal medyayi takipededurun.
Haber sitelerine girebiliyorum. Internetimde hizli.. blmiyorum yerine goremi degisken tabi.
Senmi beni yanlış anlıyorsun benmi seni anlamadım? Canım haberlere bilgi için girmeye çalışıyorum ama açılmıyor ne olup bittiğini öğrenmek için yani.. Ayrıca sosyal medya kullanmıyorum ülke kan aglıyorken internetim neden çekmiyor demiyorum ben sadece neden bilmemize engel oluyorlar onu çözmeye çalışıyorum.. Şehitlerimiz şehit olup allahin rahmetine kavuştular Allah ailelerine sabır versin duada ediyorum sabah hastaneye gidiyordum ayrıntılı açıklama yapamadım kusura bakma..

Türkiye Büyük Millet Meclisi Hükümeti’nin ordusu, istilalar yapmak veya saltanatlar yıkmak veya saltanatlar kurmak için şunun bunun elinde ihtiras aleti olmaktan uzaktır.
Ancak, ulusun hayatı tehlikeye girmedikçe, savaş bir cinayettir.
Askeri hareketler, siyasi faaliyetlerin ümitsiz olduğu noktada başlar. Ümidin güvenli bir surette geri dönüşü, orduların hareketinden daha seri hedeflere ulaşmayı temin edebilir. (1923-Adana)
Her fabrika bir kaledir,üretecek savunacağız şehirlerimizi(İzmir iktisat kongresi-1923)

Yurtta barış, dünyada barış ......

Türkiye Büyük Millet Meclisi Hükümeti’nin ordusu, istilalar yapmak veya saltanatlar yıkmak veya saltanatlar kurmak için şunun bunun elinde ihtiras aleti olmaktan uzaktır.

Özümüze dönmeliyiz, Atatürk kadar büyük bir askerin sözlerini unutmak bu milletin cehaletidir. Savaşa karşı akıl ve çalışmak diyen Atatürk'e, tüm baskılara rağmen bizi ısrarla 2. Dünya savaşına sokmayan İsmet İnönü'ye bir bakmak lazım, düşünmek lazım arkadaşlar. Savaş bir oyun değil, şu sebep bu sebep bahane değil.....

Sizin gibi iktidar yanlısı olanların benim ne hissettiğimi anlaması imkansız zaten. O yüzden ne söylesem bomboş.
bu nasıl bakış açısı yahu? iktidar yanlısı veya muhalefet yanlısı olunca acı farklı mı hissediliyor iki taraftan biri daha mı vatansever oluyor? böyle bir günde yapmayın Allah aşkına. şehit olan askerlerimiz herkesin evladı 33 eve ateş düşmedi vatanını bayrağını seven herkesin evine düştü ateş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back