- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Aynen bende bundan dedim var diye gencecil bedenler80.90i buluyo sehitler ama medya sakliyo esimin arkadaslari suriyeden naklen rrsim atti kamyonetlerle tasiyolar cesetleri rrsmen
Herkese anladığı dilden konuşmak gerek.
Ben Süriyeye ilk basta girilmesine bile karsiyim. Sen degilsin. Bu seni çok bilgili, beni bilgisiz yapmaz.
Ancak bunu bile tartisamiyoruz. Yani eger "siyaseti tartismayalim" deniliyorsa, senin dedigin sekilde bile denilmiyor. "Düsünme" olarak deniliyor. Milletin umrunda degil bilgi kirligi yada kaos. Zaten kaynaklarin kisitlanmasi, dogru bilgilerin verilmemesi kaosa ve bilgi kirligine etki yapiyor. Asil istenilen zaten bu.
Sorgulamak bile siyaset konusmak oldu. Böyle tür olaylarda hep "önce yasimizi tutalim" deniliyor. Sanki hem yas tutup hem ayni anda sorgulanmazmis gibi. Neyse fazla konustuk bile idrak. Bosuna ban yemeye degmez. Son yorumum olacak. Ailelere (olmayan) sabiri dilemekten baska çaremiz yok. Umarim zaman bir sekilde acilarini hafifletir, içleri asla sogumazsada
33den fazla şehit oldugunu 80 li bir rakam yazmissinizneyi nerden biliyorum?
bunu yazma amacınız nedir? Ben açıklama yaptığım için üzerime alındım ama mesajları okursanız soranlar olmuş neden İdlib'teyiz diye. onu da görmüşsünüzdür. Kimse bir şey uzmanı olmadı. Konu konuşuluyor herkes üzgün bir siz önemsiyor gibi davranmayın.Bakıyorum da maşallah herkes politika, dış ülkeler politikası uzmanı kesilmiş biri der benim kurmay tanıdığım var biri der önemi şudur girmelerinin. Bu kadar biliyorsanız keşke olayın içinde olsaydiniz. Avutmayin bence ne kendinizi ne insanları. Canımiz yanmış. Hala stratejik bölge bilinir ki büyük balık küçük balığı yer.
ben öyle bir şey yazmadım33den fazla şehit oldugunu 80 li bir rakam yazmissiniz
Aman Allahım80.90i buluyo sehitler ama medya sakliyo esimin arkadaslari suriyeden naklen rrsim atti kamyonetlerle tasiyolar cesetleri rrsmen
Bu guzel yoruma begenmedim isareti koyanlar savas varsa ulkemden kacma savasirim kendi topragimda can veririm.Hadi cocuklular kacmis gelmis can parcasini düşünmüş 17 18 19 20 li yaşlardakiler niye geliyor yatmaya mi nargile keyfi yapmaya mi?korkaklık...Benim evimin alt katında gencecik Suriyeliler var acıyıp bir şeyler veriyorum ama vicdanım rahatsız onlar burda bizimkiler ölü yor bu adalet degil
Pardon canım karışıklık olduben öyle bir şey yazmadım
abd rusyayla konuşurmu anladığı dilden,onların ortak dili adam öldürmektir.
vs yazdıktan sonra da nokta koymalısın !Hiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Keşke birbirlerini yeselerde biz rahat etsek ama ne yazık ki onlar birbirlerini bizim üstümüzden yiyorlar. Olanda nerde garip,fakir, okumuş iş bulamayıp asker,polis olmuş kuzularımız var onlara olur. Tabi birde ana, baba,eş,kardeşlerine. Sonumuz hayrolsun.
Suriyeli de S büyük olmalı! bişiler de bir şeyler olmalı umarım bişiyler anlayabilmissindir!Bir tarafta kaçıp vatanıma sığınan??? nargileci yüzsüzler bir tarafta benim vatanın son çare asker olayım da elim ekmek tutsun diyen gençleri. Ha belki idealist bir asker olmak istemiştir hep, bilemem.. Gördüm mesela dün minibüste iki suriyeli genç birbirlerine bişiler anlatıp kâh gülüyorlar kâh sinirleniyorlar, bizim çocuklar da orada canının derdinde. Bu geceyi çıkar mıyız hesabı yapıyorlar belki. Neyse beslemeye devam. Hem daha bunlar iyi günlerimiz:)
bunu yazma amacınız nedir? Ben açıklama yaptığım için üzerime alındım ama mesajları okursanız soranlar olmuş neden İdlib'teyiz diye. onu da görmüşsünüzdür. Kimse bir şey uzmanı olmadı. Konu konuşuluyor herkes üzgün bir siz önemsiyor gibi davranmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?