- 3 Şubat 2018
- 25.518
- 109.899
- 598
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Sabah korka korka arkadaşımı aradım. İş yerinde kaç kişi ile tartıştık. Halbuki ne o ne ben suçluyduk durduk yere yükseldik. Psikoloji falan kalmadı.
Herkes çok yanlış anlamış konuyu. Yeni gelecek olanlar için açıldı kapı. Şimdi idlibi tekrar düzene sokana kadar çok geçen olacak. Hükumet de dedi ki gelene bakmıyorım ne yaparsanız yapın geçin gidin.
Biz İdlib den gelen olmasın diye orada asker bulunduruyoruz daha fazla mülteci almamak için bu sebeplerden sadece biri. Şu anda askeri durumumuz biraz sıkıntıya düştüğü için o bölgede fırsat bulup kaçan ülkemize giren mülteciler olacaktır. Hükümet de artık daha fazla mülteci alamayacağım diyerek Avrupa sınırını mültecilere açtı. Yani hiçbir görevini hiçbir polis hiçbir jandarma oradan geçmek isteyen mültecilere engel olmayacakBişey kaçırdım herhalde bizim sınır kapımız iblid'den gelenleremi açıldı yoksa.
Sizin gibi iktidar yanlısı olanların benim ne hissettiğimi anlaması imkansız zaten. O yüzden ne söylesem bomboş.bi tutturmuşsunuz suriyeli suriyeli onlar için değil biz kendi sınırlarımızı korumaya çalışıyoruz suriye dağılmış bir ülke içinde abd rusya ne ararsan var esedde onların bir piyonu pkkk onların piyonu altında hep bunlar var ister begenin ister begenmeyin bu kadar dar düşünmeyin!
Eşim jöh mardindeyiz gece 12de değil 9 civarı ses kayıtları ve haberiniz geldi. Eşimin asker arkadaşı Tunceli taburu saydı daha öğlen konuşmuşlardı. Biz en öndeyiz binanın altında saklanıyoruz kafamızı çıkaramıyoruz sürekşi bomba atıyolar falan demiş akşamına haber geldi çocuğu arıyor arıyo ulaşamıyor gece 2ye 3e kadar uyuyamadık. Onların tim değil yan binadaki tim şehir düşmüş. Arkadaşı bizzat Tunceli komandoda olduğu için şehit olanlar onun silah arkadaşları, sayıyı sorduk gerçek mi diye gerçek 33 dedi. Fazla olsa en başta o çocuk bilirdi ve söylerdi. İçinizi ferah tutun denicek Bi durum değil bu ama sayı doğru sayı. Keşke hiç olmasaydı keşke hiç olmasaydı ama oldu. Yazıyı okuyunca da tüm tüylerim diken diken oldu. Ben de bir kere şehit evinde bulunmuştum gerçekten anlatılacak Bi şey değilbu arada hepinizden dua bekliyorum. Eşimin de Suriyeye gitme durumu var. Lütfen dualarınızda ona d ayer verir misiniz inşallah gitmezler ama eğer giderlerse de bana ve kızıma sağ salim dönsün. Şimdiden Allah razı olsun.
Biz İdlib den gelen olmasın diye orada asker bulunduruyoruz daha fazla mülteci almamak için bu sebeplerden sadece biri. Şu anda askeri durumumuz biraz sıkıntıya düştüğü için o bölgede fırsat bulup kaçan ülkemize giren mülteciler olacaktır. Hükümet de artık daha fazla mülteci alamayacağım diyerek Avrupa sınırını mültecilere açtı. Yani hiçbir görevini hiçbir polis hiçbir jandarma oradan geçmek isteyen mültecilere engel olmayacak
Bu dediklerinize gerçekten inanıyormusunuz yaBiz İdlib den gelen olmasın diye orada asker bulunduruyoruz daha fazla mülteci almamak için bu sebeplerden sadece biri. Şu anda askeri durumumuz biraz sıkıntıya düştüğü için o bölgede fırsat bulup kaçan ülkemize giren mülteciler olacaktır. Hükümet de artık daha fazla mülteci alamayacağım diyerek Avrupa sınırını mültecilere açtı. Yani hiçbir görevini hiçbir polis hiçbir jandarma oradan geçmek isteyen mültecilere engel olmayacak
Avrupa sınırının açıldığını biliyorum,zaten defolup gitsinler bir zahmet.
Ülkemizede gelmesimler artık,onada dikkat edecekler artık.
Tdk eksiktiHiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Avrupa'dan sınır dışı edip iade ederlerse almak durumunda diye biliyorum Türkiye. Pek birşey değişmeyecek zaten burada yerleşik düzen kuran iş güç kuran insanlar burada da savaş çıkmadan gitmezler. Boşuna heveslenecek birşey yok gibi. Ancak savaş çıkarsa ilk kaçan onlar olur tabii batan gemiden kaçan fareler gibi.
Bu nasıl psikopatça bir bakış açısı yaŞehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
O zaman ne anladık bundan?Burada düzenini kuran adam zaten gitmez ki ülkesine.vergi ödemiyor nasılsa ,dediğin ancak savaş durumunda kaçarlar.
Ya ne saçma bir yorum yapmışsınız. İnanıp inanmadığımızı kimse sorgulamıyor. Neden sınır kapısı açılmış amaç ne bunu sorguluyor. Emin olun sizin inandığınız çoğu şey de doğru değil. Okuyup araştıran insanlarız çok şükür. Olanı açıklananı anlatıyorum ayrıca da Kimse kimsenin inancını sorgulayacak kadar ileri değil.Bu dediklerinize gerçekten inanıyormusunuz ya
Instagram YouTube Twitter çöktü çoğunlukla şuan gözyaşlarını tutamıyorum çok acı o feryatlar yitip giden canlar Allah rahmet eylesin hepsine nur içinde yatsınlar kaybımız büyükEn son ne zaman bu kadar derinden acı hissettim hatırlamıyorum. Sabaha karşı 4 te karşı binadan gelen bağrışlara uyandım. Pencereden bakınca tam karşı binamda bir ev.
Evladım şehit oldu duyun komşular diye bağırıyordu. Bu feryatlar o kadar acı.
30 üstün de şehit. Hiç bir telafisi avuntusu yok. Anası bacısı babası herkes feryat figan.
Nereye nefretimi kussam kimi suçlasam bilmiyorum ama ben ilk defa şehit ailesine şahit oldum. Ne yazacağımı bilmiyorum. Gittim oraya sakinleştiricilerle bile o ananın bağırmaktan çırpınmaktan hali kalmamış.
İnsan tarif edemiyor. Çok acı
Rus savaş gemisi öylece geçmiş ya bizim boğazdan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?