- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.782
- 333
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ust duzey kurmay subay enistem var..Yok canim fazla iste söylememiştir size hatta kuzeninin biri sirtte uzman hazirlanin demişler her an sınıra gidebilirsiniz diye istanbulda olana da aynı şekil bilmesem konuşmam çünkü
Inanmak istediğinize inanın bisey demiyorum hanimefendiGecmis sayfalarda da bu tur soylemleriniz var ... kaynak nerde ???
Dikkat edin siper polislere bundan sonra yazacaginiz "asli olmayan yuksek rakamli sehit sayilarina".
Evet bende onu diyorum nerden biliyorki TV de açıklama yapıldı 33 dendiGecmis sayfalarda da bu tur soylemleriniz var ... kaynak nerde ???
Dikkat edin siper polislere bundan sonra yazacaginiz "asli olmayan yuksek rakamli sehit sayilarina".
Orda akrabası var arkadaşımın ordanSiz nerden biliyorsunuz
Yani inanıyormusunuz bu zamana kadar gercek rakam verdiler mi şimdi versinlerEvet bende onu diyorum nerden biliyorki TV de açıklama yapıldı 33 dendi
Doğru. Öyle yazmak zorunda bırakılıyoruz. Ben İdlib'te neden olduğumuzu yazdım diye bunu hükumet yandaşlığı olarak düşünecek çok insan var çünkü. Baştan ön kesmek istedim. Yandaşlık kelimesi çok aşırı ve anlamsız benim için. Ben kişiyi, grubu değil fikri savunurum ya da fikre karşı çıkarım. Keşke böyle olunabilse diyorum çoğu zaman.Bakın fikrinizi söylerken bile hükümet yanlısı değilim deme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu hale geldik işte. Fikir beyan edemez olduk. İlla taraf olmamız bekleniyor ya da olduğumuz iddia ediliyor.
Ben kimsenin yanlısı değilim. Hatta mevcut düzende kendimi apolitik olarak tanımlıyorum. Ancak bu tanıma göre siyasete ilgisiz yahut bilgisiz olarak algılanıyorum. Güncel bir tabir bulsam onu kullanacağım. Henüz bulamadım.
Taraf değilim. Hiç kimseyi, hiçbir oluşumu ve hatta futbol takımını, sanatçıyı yazarı her neyse liste uzar. Hiçbir şeyi sorgusuz Sualsiz itaat edecek ve savunacak kadar kabullenemiyorum. Hem fıtratımla hem dünya görüşümle alakalı bir yaşam şekli bu. Ancak buna rağmen "fikrimi" söylersem mutlak suretle bir etiket yapışıyor alnımın ortasına. Neden? Çünkü kahrolsun ameriga. Kahrolsun dış mihraklar. Bir ölür bin Diriliriz falan. Ver gazı, oku üç beş Twitter yazısını her şey olursun. Vatansever olursun siyasetçi olursun, ne istersen olursun yahu. Yeter ki beğen paylaş haykır.
Yazıklar olsun insanları içi yandı o tepe size yakın olsun hep inşallah
Ben de diyorum bir olalım diye. Siyaset konuşmayalım demiyorum ama siyasetten zerre anlamayan amacı sadece ortalık karıştırmak olan embesiller evet siyaset konuşmasın diyorum. Sebep oldukları tek şey kaos çünkü. Bana ne bilgi katıyor ne de aydınlatıyor. E neden konuşuyor o zaman? Kavga etmek için mi, kin kusmak için mi?
Siyaset konuşalım elbet. BEN zamanında çok konuştum hatta davalık oldum. Ne değişti? Kusura bakma herkes hala aynı gelişmemişlikte.
Tıp da konuşalım madem. Oturup thorax ne demektir şeklinde basit anatomi teriminden başlayalım işe. Kimse dahil olmaz bu konuşmaya çünkü anatomi bilgisi yok çoğunun. E siyaset bilgisi anatomiden daha mı az ilgi ve bilgi gerektiriyor ki ağzı olan boş boş konuşuyor?
Ben de isterim herkes konuşsun, her şey konuşulsun. Ancak bilgisiz fikirler sadece kaosa ve tartışmaya sebep oluyor.
Bilen biliyor zaten. Sonra da üzeri örtülüyor biliyorsunuz .Sayı çok fazla yansıtmıyorlar ama bu kadar aile eş dostta sessiz kalmaz ki. Bunu nasıl kapatırlar sayıyı yavaş yavaş mı artırırlar bilmiyorum.
E benimde uzman asker tanıdığım var kim doğru kim yalan onu tartışmayalım o zaman Allah daha fazlasını gostermesinUst duzey kurmay subay enistem var..
Kaynagi olmayan hic bisey belirtmeyin !!!
Evet. Hep olduğu gibi..Bilen biliyor zaten. Sonra da üzeri örtülüyor biliyorsunuz .
Rakamlarim hicbir zaman tam yansimadigi biliniyor zaten yillar yıllardır buna mi takildiniz kaçtır ayni yorumu görüyorum.Ust duzey kurmay subay enistem var..
Kaynagi olmayan hic bisey belirtmeyin !!!
Silah kullanmak daha kolayına geliyor herhalde.
Hala cuma namazına gidecekler demi.
Teröristle masaya oturulmaz bir kere,hadi oturdular değişen bişey oldumu yok olmadı.
Gene giden canlarımız oldu.
Vallahi ya takıldılar oraya sanki 3 5 ne farkeder can iste gidenRakamlarim hicbir zaman tam yansimadigi biliniyor zaten yillar yıllardır buna mi takildiniz kaçtır ayni yorumu görüyorum.
80.90i buluyo sehitler ama medya sakliyo esimin arkadaslari suriyeden naklen rrsim atti kamyonetlerle tasiyolar cesetleri rrsmenEn son ne zaman bu kadar derinden acı hissettim hatırlamıyorum. Sabaha karşı 4 te karşı binadan gelen bağrışlara uyandım. Pencereden bakınca tam karşı binamda bir ev.
Evladım şehit oldu duyun komşular diye bağırıyordu. Bu feryatlar o kadar acı.
30 üstün de şehit. Hiç bir telafisi avuntusu yok. Anası bacısı babası herkes feryat figan.
Nereye nefretimi kussam kimi suçlasam bilmiyorum ama ben ilk defa şehit ailesine şahit oldum. Ne yazacağımı bilmiyorum. Gittim oraya sakinleştiricilerle bile o ananın bağırmaktan çırpınmaktan hali kalmamış.
İnsan tarif edemiyor. Çok acı
neyi nerden biliyorum?Siz nerden biliyorsunuz
Silah kullanmak daha kolayına geliyor herhalde.
Heh ben de onu diyorum işte. Denendi olmadı. Şimdi teröristle masaya Oturulmaz diyenler ki sizi kast etmiyorum. Zamanında silahla çözülmüyor aklınızı kullanın diyorlardı. Silahı deneyince o güçlü ülkelere kafa tutulmaz kır dizini otur yerinde dediler. E ne yapılmalı peki? Kırıp dizi yerinde otursun ve ülke sınırları içinde senede 50-60 şehide buna şükür mü denilsin? Ne yapılsın yahu? Topraktan çıkmıyor ki bu terörist. Sulayıp her sene yeni tohumlarla ülke sınırları içinde yetişmiyor ki teröristler? O kafa tutulmaması gerektiğinin söylendiği yerlerden geliyorlar. Sınıra gidip bağdaş kurup çekirdek mi çitlensin mesela? Sınıra gelirlerse gözlerine çekirdek sokar pasif agresif direniriz olur mu?
Teröre karşı çözüm nedir ne yapılmalıdır? Her konuda atıp tutan üstün siyasi bilgisiyle sadece eleştiren insanlar lütfen ama lütfen bana bunun cevabını versin. Çok merak ediyorum çünkü cevabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?