Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Bence cimri değil kesinlikle, erkekler hediyeden anlamaz pek zaten
Televizyon kablosuna kadar gönderen adam cimri olur mu yaa, cimri olsa boşver hayatım tv izlemeye ne gerek var, eskiden tv mi var derdi :KK9:

Inşallah öyledir. Ben anlamıyorum bu isleri bu yuzden sizin tecrübeli olanlarınız bilir diye sormak istedim. Yemek parasını falanda ödetmez mesela. Ama hesap yapar mı bilmiyorum su an

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneniz yanlış düşünüyor kimsenin vefası alınan hediyeyle ölçülmez ki ailesi almak zorunda da değil. Ama erkek arkadaşınız hediye almıyorsa belki bilmiyordur yani romantik ince düşünen biri değildir. Cimri bile olsa cimri insanlar kötü mü olur para tutumu konusunda ailesinden gelen bi alışkanlık vardır ve bunu aşamıyordur.

Anneniz yanlış düşünüyor kimsenin vefası alınan hediyeyle ölçülmez ki ailesi almak zorunda da değil. Ama erkek arkadaşınız hediye almıyorsa belki bilmiyordur yani romantik ince düşünen biri değildir. Cimri bile olsa cimri insanlar kötü mü olur para tutumu konusunda ailesinden gelen bi alışkanlık vardır ve bunu aşamıyordur.

Iste bu değişir mı. Cunku bende boyle bir ailede büyümedim. Sorun bu

Bu arada erkek arkadaşımın arabası var. Zaten fabrikaları var ailecek. Ve ailede ki tek erkekte o. Evleri de var. Tatil konusunda da yapılıyor tatil ama oyle dışarıdan bakıldığında zenginliğini belli eden insanlardan değiller.

Fabrika varsa arabası olmalı zaten de, sen anlayabilirsin aslında arabanın markasından, giyim şeklinden cimri olup olmadığını.
Her zengîn olan cimri değildir, ama bazı tipler ailenîn dediğindende beter çıkabilir.
Bizim bir aile dostumuz vardı, bulunduğumuz şehirdeki enbüyük fabrikaların sahibi, Türkiye çapında bir firma, oğulları evlendiğinde aynı evde yaşadı kayınvalideyle gelin, çiftlîkten gelen sütler evde mayalanıp bakkala gönderiliyordu satılsın diye:KK53:gelin enson dayanamayıp boşandı...böyleleride var yani..

Fabrika varsa arabası olmalı zaten de, sen anlayabilirsin aslında arabanın markasından, giyim şeklinden cimri olup olmadığını.
Her zengîn olan cimri değildir, ama bazı tipler ailenîn dediğindende beter çıkabilir.
Bizim bir aile dostumuz vardı, bulunduğumuz şehirdeki enbüyük fabrikaların sahibi, Türkiye çapında bir firma, oğulları evlendiğinde aynı evde yaşadı kayınvalideyle gelin, çiftlîkten gelen sütler evde mayalanıp bakkala gönderiliyordu satılsın diye:KK53:gelin enson dayanamayıp boşandı...böyleleride var yani..

Iste tam olarak annemin verdigi örneklerden birini yazmışsınız. Annem de aynısını düşünüyor

Bu ornekleri söylüyor

Benim eşim değilde ailesi boyle
Eskiler tabi yokluğu falan herşeyi biliyorlar dikkatli olalım derken abartıyorlar .
Ananem babanem de böyleler ama gerektiği yerde yapılması gereken ne varsa yaparlar
Ama kaynanamlar öyle değil sürekli kemer sıkma modundan kangren olmuş durumdalar
Eş adayında sorun yoksa eviniz gelirinizde ayrı olucaksa sorun değil
Gerçi bizim herşeyimiz ayrı olduğu halde içi gidiyor harcadığımıza aldığımıza ettiğimize :)

Son düzenleme:
Benim eşim değilde ailesi boyle
Eskiler tabi yokluğu falan herşeyi biliyorlar dikkatli olalım derken abartıyorlar .
Ananem babanem de böyleler ama gerektiği yerde yapılması gereken ne varsa yaparlar
Ama kaynanamlar öyle değil sürekli kemer sıkma modundan kangren olmuş durumdalar
Eş adayında sorun yoksa eviniz gelirinizde ayrı olucaksa sorun değil

Ayrı olmayacak. Aileye ait fabrika var. Tek erkek evlat benim arkadasım ama aynı fabrika.

Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.

10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.

Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.

Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.

Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.

Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.

Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.

Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.

Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.

Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.

Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.

Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.

Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?

On aylık ilişkide erkek arkadaşının ailesinin ne alması gerekiyordu merak ediyorum. Çoğu hediye bile almaz. Mesela sizin anneniz erkek arkadaşınıza ne hediye aldı? Zenginlikleri dışarıdan belli olmuyor, sıradan görünüyorlar diyorsun. Bu görgüsüz olmadıkları anlamına geliyor. Zengin olduklarını göstermek için saraylarda oturmaları, gündüz bile gece kıyafetiyle falan gezmelerini mi bekliyorsun. Ya da havaya para savurmalarını mı? Zaten öyle olsalardı zengin olmazlardı değil mi? Erkek arkadaşın yanına gelip gidiyormuş, yemeğe çıktığında hesabı ödüyormuş... Ki bence hesabı erkek öder yoksa cimridir gibi bir şey de yanlış. Şahsen ben olsam hesabı sürekli erkek arkadaşıma ödetmeyi kendime yediremem. Gururum incinir. Bence çerdi, çöptü, hesaptı, hediyeydi bırakın adamın kişiliğine bakın. Eğer kişiliği konusunda içiniz rahatsa gerisini boşverin.

Ailen bence abartmış. Sendekine benzer bi ilişkinin 7 aylığı da bende var. Annesi bazen erkek arkadaşım aracılığıyla bana ufak hediyeler gönderir, muhtemelen kendine yada erkek arkadaşıma alışverişe çıktığı zaman içinden gelen şeyler. Parfüm, tişört, babet falan... Ben de sonuçta onun kadar kazanamam ama 1-2 küçük şey aldım annesine. Gümüş bence zarif bir hediye. Herkes altın sevmeyebilir (ben sarı altın hiç sevmem, takmam mesela) annesinin yaptığı kibarlık bence. Ne kadar nasıl tanıştınız ailesiyle bilmiyorum ama bence 10 aylık bi ilişki için yerinde. Ben bi cimrilik göremedim.

Erkek arkasaşına gelirsek... Yani daha önce benzer bir ilişkisi olmamış olabilir, hediye almak aklına gelmiyordur, romantik değildir... Hemen cimriliğe vurmamak lazım. Önemli olan beraber dışarı çıktığınızda mekan seçimi, sana tavrı bence. Bence hemen cimri diye karara varma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste bu değişir mı. Cunku bende boyle bir ailede büyümedim. Sorun bu

Değişebilir tabi ki yada en azından ortak bir paydada buluşursunuz bunu kendisiyle konuşun bence. Bunu dengeleyebilirseniz evlendiğinizde hem para birikimi yapar hem yeterince harcarsınız

Aynen öyleler. Ve ailemde maalesef bunun dogru olduguna inanıyor. Cunku ablamda boyle yaptı. Eniştem ablama her ay bilezik alıyordu düzenli olarak. Daha sözlü bile değilken

E sen bunları bile bile bunların etkisinde neden kalıyorsun? Sen ilişkine bak, bunları duyma. 10 aylık ilişkide adamın sana Beyaz Saray'ı alacak hali yok. :KK9: Enişteni de çok saf buldum. Saf yerine başka bir sıfat kullanmak isterdim ama enişten sonuçta. Sen olsan kullanılma hissine kapılmaz mıydın allasen ya :KK14:

Ailen bence abartmış. Sendekine benzer bi ilişkinin 7 aylığı da bende var. Annesi bazen erkek arkadaşım aracılığıyla bana ufak hediyeler gönderir, muhtemelen kendine yada erkek arkadaşıma alışverişe çıktığı zaman içinden gelen şeyler. Parfüm, tişört, babet falan... Ben de sonuçta onun kadar kazanamam ama 1-2 küçük şey aldım annesine. Gümüş bence zarif bir hediye. Herkes altın sevmeyebilir (ben sarı altın hiç sevmem, takmam mesela) annesinin yaptığı kibarlık bence. Ne kadar nasıl tanıştınız ailesiyle bilmiyorum ama bence 10 aylık bi ilişki için yerinde. Ben bi cimrilik göremedim.

Erkek arkasaşına gelirsek... Yani daha önce benzer bir ilişkisi olmamış olabilir, hediye almak aklına gelmiyordur, romantik değildir... Hemen cimriliğe vurmamak lazım. Önemli olan beraber dışarı çıktığınızda mekan seçimi, sana tavrı bence. Bence hemen cimri diye karara varma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailesiyle sadece telefonda tanıştım ben. Yüzyüze henüz tanışmadım.

Anadolu zenginleri oyle medcezirdeki yada gossip girldeki gibi tipler değildir. Cogu yokluktan bu durumlara geldigi icin kurusun hesabini yaparlar. :)

Bu herif cimri degil bence. Lakin annenizin adamlar zengin diye maddi beklentileri var, dikkat.

Evet var. Bu da beni korkutuyor. Cunku anneme göre kız tarafına sunlar alınır bunlar alınır sürekli boyle söylüyor. Ve çevremde de herkes ağız birliği etmiscesine evet oyle olmalı diyor

E sen bunları bile bile bunların etkisinde neden kalıyorsun? Sen ilişkine bak, bunları duyma. 10 aylık ilişkide adamın sana Beyaz Saray'ı alacak hali yok. :KK9: Enişteni de çok saf buldum. Saf yerine başka bir sıfat kullanmak isterdim ama enişten sonuçta. Sen olsan kullanılma hissine kapılmaz mıydın allasen ya :KK14:

Ben bunları bile bile niye dinliyorum dersek sundan dolayı acaba ben mı hata yapıyorum tecrübeli insanlar dogru mu söylüyor diye korkuyorum

Ben bunları bile bile niye dinliyorum dersek sundan dolayı acaba ben mı hata yapıyorum tecrübeli insanlar dogru mu söylüyor diye korkuyorum

Çevrendekilere kulak asma, dolduruşa gelip ilişkini bitirirsin yoksa durduk yere:KK34:

X