- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi Cikolataseven
Kızlar konu sahibi hanım Şubat ayında açılmış şu konusunda 1 senelik ilişkim var diye bahsediyor. Şimdi aylardan Temmuz, 10 aylık ilişkim var diyor.:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690808
Dirim kendisi durumumuzun iyi olduğu zaman da oldu yokluk da çektik demiş. Yani özel okula giderken sonra yokluk çekmişler. Annem zaten çok çekti o yüzden biraz da böyle falan diyor. Bence tutarsızlık yok.
açıkçası iki konu arasında o kadar fark var ki,ikiside aynı kişi olamaz diyor iç sesim.
konu sahibinin anlatımlarından sanki çok eskiden fakirlik çekmişler ama
uzun zamandırda durumları iyi algısını çıkardım.konu 2013 şubatta açılmış.aradan 1.5 seneye yakın bir zaman
geçmiş.bu sürede durumları iyileşmiş.önceki konusunda parasızlıktan dolayı yaptığı yanlış seçimlerden bahsetmiş.sonra
kardeşinin nişan attığı ve şuanda evli olduğu kişilerinde zengin olması,konu sahibinin erkek arkadaşının da zengin olması,
ailesinin gümüş kolyeyi beğenmemesi konu sahibinin sanki erkek arkadaşının "mal varlığı benim için önemli değil" dese de
önemliymiş gibi bir izlenim yarattı.ben rahatsız oldum açıkçası.hep para temalı konular.
milenaJesenska;bende zaten şubat ayında 1 senelik ilişkisinden bahsedipte şimdide 10 aylık ilişkim var yazınca şüphelendim.
sonrada önceki konusunu çıkardım
heralde matematik hesabını yanlış yaptı arkadaş umarım öyledir :18: