- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Ne arıyorsa insan belki tesaduf belki değil bir şekilde karşısına çıkması aradigin şeyin bence çok güzel dalga geçilecek bir şey değil bebekligimizde Rabbinizin bize yukledigi kodlarla dunyaya gelmisiz sonra cevremizden ailemizden duydugumuz bir suru yanlis bilgi kodlanmis bize ve bu yüzden şu çok faydaliyken biz suyun kilo yaptığını düşünüyoruz Bilinçaltımız yanlış bilgilerle kodlanmis bunu degistirebilirzTam aradığım konunun karşıma çıkması bi kaç yerden kuantum değil de nedir yahu Rabbimin lütfu da diyebilirim tabi ne dediğimiz farketmez sonuçta evrenin yasaları her konuda ısliyor
MerhabaKozlenmis patates benimle benzer şeyleri düşünen biriyle ve uygulamaya çalıştığım şeyi yapıp sonuç alan biriyle karşılaşmak beni çok heyecanlandırd zira insanlarla bunlari paylastigimda dalga geciyorlar ı yazdıklarını baştan sona okudum ve takipteyim
malesef canım her zihinsel açıkmada bir dönem bende deli gibi yedim zihinsel açlığımı asla doyuramadim.sonra bilinçaltı değişince 18 kilo vermiştim. Şimdi tekrar başladım işte kesinlikle ise yarıyor bilinçaltı temizliği .yaşasın temizlikah ahh beslenmeyle basim dertte sevincli oluyorum yemege sariyorum üzüntülü oluyorum yemege sariyorum. tatli cok yiyorum dedim seker orucuna basladim iyi gitti cok şükür ama simdi de hamurisine abandim.
bilincalti cok onemli yemekten kissam diyorum sonra diyorum vucut buna alisir ilerde hic kio veremem ne yesem kilo alirim filan.resmen kisirdongu
süpersin masallah canim ben de yarin buna başlamayi düşünüyorum :))Bugün 7 .günüm herşey yolunda ilerliyor bazı günler sadece iki öğün yedim isteyerek değil açıkmadığım için yemek istemedim.ne yerseniz yeyin önemli olan doyduğunuz an bırakmak.Bugün jillian Eliptik bisiklet toplam 1 saat yaptım 2.5 litre su ile günü kapatıyorum.