- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
kilo verip vermediğimi henüz anlayamıyorum maalesef... çünkü mevcut kıyafetlerim bana rahat rahat olurken kilo almıştım.. şuan bollanma olmadı doğal olarak kıyafetlerimi yenilemek durumunda kaldım hatta.. artık bollaşma olduğunda anlayacağım..sadece aynaya baktığımda karnımın yavaş yavaş gidiyor olduğunu fark ediyorum... ama inanıyorum metabolizmamın muhteşem çalıştığını biliyorum. genetik diye bir durum olmadığını biliyorum. kilonun bana yakıştığını söyleyenlere inanmıyorum. dinleyerek okuyarak eline ne geçti diyenlere gülüyorum.. sanki 1 günde kilo almışım gibi 1 günde ideal bedene ulaşılacağını zannedenlere gülüp geçiyorum ve onları etkisizleştiriyorum. 2 gündür sabahları kalktığımda 10 dakika gevşeme ve rahatlama egzersizleri yapıyorum. günlük olarak zaten toplamda 1 saat yürümüş oluyorum okula gidip gelirken tempolu olarak :) gün içerisinde hareketlerim arttı.. artık masada gördüklerimi canım istemiyor bunu fark ettim :)) bu harika bir durum.. yemekleri doyduğumu hissettiğim an bırakıyorum.. canım ne isterse onu diyorum.. yasaklarım yok.. hatta artık kahve içemiyorum nasıl bir bağımlılıkmış ki telkinle bıraktım kahve içmeyi ve canım istemiyor.. :)) henüz kilo verip vermediğimi bilmiyorum teraziye çıkmıyorum.. yediklerimin sadece bedenime enerji için gerekli olmasından dolayı yediğimi biliyorum.. onların bir suçu yok onlar bana kilo aldırmıyorlar. gün içerisinde ve sabah kalktığımda ideal bedenim için gerekli olan kiloyu bilinçaltıma yerleştirmek için işsel konuşmalar yapıyorum :)