İdeal beden için buraya bekliyorum :)

kilo verip vermediğimi henüz anlayamıyorum maalesef... çünkü mevcut kıyafetlerim bana rahat rahat olurken kilo almıştım.. şuan bollanma olmadı doğal olarak kıyafetlerimi yenilemek durumunda kaldım hatta.. artık bollaşma olduğunda anlayacağım..sadece aynaya baktığımda karnımın yavaş yavaş gidiyor olduğunu fark ediyorum... ama inanıyorum metabolizmamın muhteşem çalıştığını biliyorum. genetik diye bir durum olmadığını biliyorum. kilonun bana yakıştığını söyleyenlere inanmıyorum. dinleyerek okuyarak eline ne geçti diyenlere gülüyorum.. sanki 1 günde kilo almışım gibi 1 günde ideal bedene ulaşılacağını zannedenlere gülüp geçiyorum ve onları etkisizleştiriyorum. 2 gündür sabahları kalktığımda 10 dakika gevşeme ve rahatlama egzersizleri yapıyorum. günlük olarak zaten toplamda 1 saat yürümüş oluyorum okula gidip gelirken tempolu olarak :) gün içerisinde hareketlerim arttı.. artık masada gördüklerimi canım istemiyor bunu fark ettim :)) bu harika bir durum.. yemekleri doyduğumu hissettiğim an bırakıyorum.. canım ne isterse onu diyorum.. yasaklarım yok.. hatta artık kahve içemiyorum nasıl bir bağımlılıkmış ki telkinle bıraktım kahve içmeyi ve canım istemiyor.. :)) henüz kilo verip vermediğimi bilmiyorum teraziye çıkmıyorum.. yediklerimin sadece bedenime enerji için gerekli olmasından dolayı yediğimi biliyorum.. onların bir suçu yok onlar bana kilo aldırmıyorlar. gün içerisinde ve sabah kalktığımda ideal bedenim için gerekli olan kiloyu bilinçaltıma yerleştirmek için işsel konuşmalar yapıyorum :)

Sweetim Harikasın boşver tartılma zaten zamanla bedenine gün gün baktıkça farkı göreceksin acele etme yavaş yavaş ve sana tavsiyem yeni kıyafet alırken l beden alıyorsan m beden al bunu giyecegim de bilinçaltına sasirt Giy dar olsun zamanla olacak sana :) büyük beden kiyafetlerini at yak kes birseyler yap işte şaşırttı bilinçaltıni..ben daha tartılmadığım mesela hersey yolunda ben yavaş yavaş istediğim beden ilerliyorum hızlı kilo vermek sudan kaybettitir benim 18 kilomun 14 l5 kilosu yağdan gitmişti sanırım acele yok .2ş1s

Arkadaslar bende bu cd ve kitabi aldim yarim yamalak yaptim ama mantigi kavradim 6 ayda 10 kg verdim.
Ama ben sabah kalkinca 1 er cay kasigi zencefil zerdecal tarcin yiyorum 500 ml su iciyorum ve kahvaltida 200 ml kefir ve 30 gr badem yiyorum.
Bunlarin beni zayiflattigina metabolizmami hizlandirdigina kendimi inandirdim.
Onun disinda her seyi yatana kadar yiyip iciyorum ama doyunca birakiyorum kendime yasak koymuyorum.kahvaltimi bu sekilde yapmamin sebebi de sabah canim bir sey istemiyor kefir ve bademi seviyorum.ve tam bir tatli hastasiyim. tatli,pasta,cikolata,cips,patlamis misir,kola...gibi seyleri canim istediginde yerim ama doyunca birakirim.
Mesela onceden 1 kutu pringlesi yiyorken simdi 1/3 u ile doyuyorum.zaten bir sure sonra mide kuculuyor ve insanin cani istemiyor.
Yani kesinlikle ise yariyor su an 36 bedenim normalde basen sikayetim var di ama simdi incecik bacaklarim var ,basen de kalmadi.
Su an tek sorunum bacaklarim biraz civik bunun icin callanetic yada eliptik bisiklet yapacagim ama usendigim icin aylardir basina gecemedim.
Bu cd ve kitabin bana ogrettigi sey yemek cope gitmesin diye bitirmek icin ugrasiyordum ama simdi asil copun midem oldugunu farkettim.
Yasak yok istedigimi yiyorum doyunca birakiyorum ,sporu zayiflamak icin degil enerji ve mutluluk icin kendimi iyi hissetmek icin yapiyorum.inanin ev isi bile cok etkili.
canim harikasin harikasin masallah cok umut dolu bir mesaj :))
musadenle basenli ve kalin bacakli biri olarak sana soru sormak istiyorum.öncelikle kitabi ve cdyi nerden aldin canim?? ve basen sadece diyetle mi gitti yani spor yapmadin mi??
yaptigin tek sey acikinca yemek doyunca birakmakti dogru anladim degil mii

canim harikasin harikasin masallah cok umut dolu bir mesaj :))
musadenle basenli ve kalin bacakli biri olarak sana soru sormak istiyorum.öncelikle kitabi ve cdyi nerden aldin canim?? ve basen sadece diyetle mi gitti yani spor yapmadin mi??
yaptigin tek sey acikinca yemek doyunca birakmakti dogru anladim degil mii

Mrb cnm daha onceleri buradaki sporlari ve diyetleri defalarca denedim ama sonuc hep husran oldu.zaten asla diyet yapamiyorum en fazla 5 gun suruyor sonra tatli kirizine dayanamayip bozuyorum.
Internetten gazete okurken deniz egecenin reklamini gordum herkes cok iyi sonuclar almis buram buram reklam kokuyor dedim.ama denesem ne kaybederim ki dedim yanlis hatirlamiyorsam kitap ve cd 120 liraydi.hatta esime bile kizar diye 20 liraya aldim dedim.
Aslinda faydasinin olabilecegine hic inanmadim.zaten yarim yamalak yaptim.cd de 5 dinleti var ben subliminal msj olani cok seviyorum sadece muzik dinliyorsun sozleri duymuyorsun.depresyondaydim beni cok rahatlattigini hissettim ve her gun dinlemeye calistim.yani aslinda zayiflamak icin degil ruhuma iyi geldigi icin dinledim.
Sonra yavas yavas inceldigimi farkettim 165 boyundayim 65 kilo ile basladim.sonra sporla ve diyetle asla dusemedigim 60 oldum hala inanamiyordum sonra her gun 100_200gr yavas yavas inceldim.genetiktir incelmez dedikleri basenlerim ve bacaklarim incecik kaldi simitlerim gitti.bu arada ne diyet yaptim ne duzenli bi spor sadece arada kosu bandinda yurudum haftada 1 filan.dinledikce hareketim artti ev isi ve dansi cok sevmeye basladim.bunlar bana spor olarak yetti.
Esim hala inanamiyor .
Suan 36 bedenim hatta likrali kotlarda en son 27 beden aldim yani suan ideal bedenimdeyim ama ben daha da zayif ve sıkı olmak istiyorum.50 kg olsam bana yetecek biraz bunun icin hareketimi artirsam iyi olacak.
Kalcam ve basenim 106 dan 92 ye dustu.
Bana ister inanin ister inanmayin isterseniz reklam deyin ama ben bunlari yasadim .bu arada etrafimdaki insanlar aaa nekadar zayiflamissin cokmussun filan dedi ama ben guldum gectim cunku deniz egece bunun olacagini soylemisti ve bunu yapanlar kiskancliktan yapti.
Suan kendimi cok iyi hissediyorum mesela beyaz pantalon giymek bi hayaldi selulitler gurunuyordu simdi rahatlikla giyiyorum ve incecik gorunuyorum.
Sorulariniz olursa yanitlarim sevgiler

Bu arada gonderdikleri mp3 cok uyduruk hemen bozulabilecegini dusundugum icin dinletileri bilgisayara yukledim ordan kendi mp3 ume attim ama normal bilgisayarda acilirmi bilmiyorum benim bilgisayarim apple in macbook u.
Aslinda dinletileri size gonderirdim ama bununla ilgili acilan diger topiklerde paylasim yapanlar hakkinda yasal islem baslatmislar bu yuzden korktum.
Bence alin ben dukan diyeti yaptigim zamanlarda bile yok yagsiz jambonuydu yok yulaf kepegiydi derke bir suru masraf yapmistim bunu alirkende bunu dusundum.iyi ki de almisim

Reklam değil ki zaten bende reklam yaptığım iddia edilerek tartisma sonucu ozelden link paylastim diye bilmiyordum ozeldende paylasilmayacagini banlandim çok zoruma gitti umarım bu topikten yararlanmiyordur helal etmem.. iyilikten maraz doğarmis sonra baktim da herkesle kavga eder bir yapıya sahipmis:confused:

Mrb cnm daha onceleri buradaki sporlari ve diyetleri defalarca denedim ama sonuc hep husran oldu.zaten asla diyet yapamiyorum en fazla 5 gun suruyor sonra tatli kirizine dayanamayip bozuyorum.
Internetten gazete okurken deniz egecenin reklamini gordum herkes cok iyi sonuclar almis buram buram reklam kokuyor dedim.ama denesem ne kaybederim ki dedim yanlis hatirlamiyorsam kitap ve cd 120 liraydi.hatta esime bile kizar diye 20 liraya aldim dedim.
Aslinda faydasinin olabilecegine hic inanmadim.zaten yarim yamalak yaptim.cd de 5 dinleti var ben subliminal msj olani cok seviyorum sadece muzik dinliyorsun sozleri duymuyorsun.depresyondaydim beni cok rahatlattigini hissettim ve her gun dinlemeye calistim.yani aslinda zayiflamak icin degil ruhuma iyi geldigi icin dinledim.
Sonra yavas yavas inceldigimi farkettim 165 boyundayim 65 kilo ile basladim.sonra sporla ve diyetle asla dusemedigim 60 oldum hala inanamiyordum sonra her gun 100_200gr yavas yavas inceldim.genetiktir incelmez dedikleri basenlerim ve bacaklarim incecik kaldi simitlerim gitti.bu arada ne diyet yaptim ne duzenli bi spor sadece arada kosu bandinda yurudum haftada 1 filan.dinledikce hareketim artti ev isi ve dansi cok sevmeye basladim.bunlar bana spor olarak yetti.
Esim hala inanamiyor .
Suan 36 bedenim hatta likrali kotlarda en son 27 beden aldim yani suan ideal bedenimdeyim ama ben daha da zayif ve sıkı olmak istiyorum.50 kg olsam bana yetecek biraz bunun icin hareketimi artirsam iyi olacak.
Kalcam ve basenim 106 dan 92 ye dustu.
Bana ister inanin ister inanmayin isterseniz reklam deyin ama ben bunlari yasadim .bu arada etrafimdaki insanlar aaa nekadar zayiflamissin cokmussun filan dedi ama ben guldum gectim cunku deniz egece bunun olacagini soylemisti ve bunu yapanlar kiskancliktan yapti.
Suan kendimi cok iyi hissediyorum mesela beyaz pantalon giymek bi hayaldi selulitler gurunuyordu simdi rahatlikla giyiyorum ve incecik gorunuyorum.
Sorulariniz olursa yanitlarim sevgiler
masallah sana yaa basenlerim 102 cm benim de tam 3 yıldır eritmeye uğraşıyorum hep yarim kalmis sporlar ve diyetler yüzünden anca 3 cm inceldi:KK43:(
kesinlikle reklam yaptigini düşünmuyorum gönülden inanıyorum sana ama kitap ve cdyi nerden aldigini yazmamissin.

bu arada bize yardimci olmak icin mesela bugün ne yedigini ictigini yazar misin mantigi kavramak açısından

masallah sana yaa basenlerim 102 cm benim de tam 3 yıldır eritmeye uğraşıyorum hep yarim kalmis sporlar ve diyetler yüzünden anca 3 cm inceldi:KK43:(
kesinlikle reklam yaptigini düşünmuyorum gönülden inanıyorum sana ama kitap ve cdyi nerden aldigini yazmamissin.

bu arada bize yardimci olmak icin mesela bugün ne yedigini ictigini yazar misin mantigi kavramak açısından
Cnm internetten hangi siteden aldigimi hatirlamiyorum . reklami tikladim onlar beni aradi
Ama aratabilecegin sayfalari soyleyeyim
Deniz egece-Nnb-zayiflamada son soz kitabi ve cdsi
Diye aratabilirsin resmi siteleri vardi.
Bugun ne yedigime gelince
Sabah kahvaltida:
tereyagli mantarli kasarli omlet
Peynir
Incir receli
Ekmege fistik ezmesi ve bal surdum yedim
Ikindi:kahvenin yaninda 3 tane zencefilli kurabiye

Aksam:
mercimek corbasi
Kabak yemegi
Ekmek
Yogur
Meyve:yenidunya-erik-seftali-ananas

Birazdanda cayin yaninda mutlaka bisey yerim

Ben oglen kalktigim icin 2 ogun yiyorum ama aciktigimda yada canim bisey istediginde mutlaka yerim.hatta yatarken genellikle biseyler yerim yatarim.

Yani bunlar bugun evdeki yiyecekler oldugu icin yendi yani 2 gun once gunum vardi ve 10 cesit vardi hepsinden az az aldim yedim.
Bir sure sonra mide kuculdugu icin doydugunu anlamak daha kolay oluyor doyunca tabak bitsin diye zorlamayacaksin.
Bu arada uzulme emin ol inceleceksin.bende basenlerimden nefret ediyordum.hatta basen topiklerine cok baktim sonra brezil butt lift callanetic gibi sporlari yaptim yaptigim sure zarfinda cok etkili oldu ama birakinca tekrar geri geldi.bu dinletileri uzun zamandir yapmiyorum ama hala almadim.

Sweetim Harikasın boşver tartılma zaten zamanla bedenine gün gün baktıkça farkı göreceksin acele etme yavaş yavaş ve sana tavsiyem yeni kıyafet alırken l beden alıyorsan m beden al bunu giyecegim de bilinçaltına sasirt Giy dar olsun zamanla olacak sana :) büyük beden kiyafetlerini at yak kes birseyler yap işte şaşırttı bilinçaltıni..ben daha tartılmadığım mesela hersey yolunda ben yavaş yavaş istediğim beden ilerliyorum hızlı kilo vermek sudan kaybettitir benim 18 kilomun 14 l5 kilosu yağdan gitmişti sanırım acele yok .2ş1s

canım var öyle benim küçük beden kıyafetlerim ayırdım kenarda duruyor diyorum bunun içine gireceğim ve bana asla dar gelmeyecek diye :) bugün uzun süre aç kalmak zorunda kaldım.. sabah kahvaltıda poğaça yemiştim.. asansörümüz rezivyona alındı 9 kat inip okula gittim ordan alışveriş merkezine gittim.. çok acıktım saat 3 gibi.. kruvasan aldım 1 tane yedim.. okuldan dönüşte de 9 kat çıktım.. pert oldum :KK70: akşam makarna ve ızgara tavuk yedim. üzerine karpuz ve kuruyemiş yedim.. hala doymadım :KK70: 2 kurabiye daha yedim ancak doydum.. sanırım uzun süre aç kalınca bünye savunmaya geçti :KK70: ben sımsıkı olacağıma inanıyorum :) hatta 10 kilo almadan önceki kıyafetlerimin bir süre sonra bol geleceğini biliyorum :) kitabı henüz bitiremedim fırsatım olmadı..ama telkini her gün dinliyorum.. hatta bazen canım süt içmek istiyor içip yatıyorum.. ben rahatım mutluyum böyle :) ideal bedenime ulaşacağıma inanıyorum :) Ş2S

canım var öyle benim küçük beden kıyafetlerim ayırdım kenarda duruyor diyorum bunun içine gireceğim ve bana asla dar gelmeyecek diye :) bugün uzun süre aç kalmak zorunda kaldım.. sabah kahvaltıda poğaça yemiştim.. asansörümüz rezivyona alındı 9 kat inip okula gittim ordan alışveriş merkezine gittim.. çok acıktım saat 3 gibi.. kruvasan aldım 1 tane yedim.. okuldan dönüşte de 9 kat çıktım.. pert oldum :KK70: akşam makarna ve ızgara tavuk yedim. üzerine karpuz ve kuruyemiş yedim.. hala doymadım :KK70: 2 kurabiye daha yedim ancak doydum.. sanırım uzun süre aç kalınca bünye savunmaya geçti :KK70: ben sımsıkı olacağıma inanıyorum :) hatta 10 kilo almadan önceki kıyafetlerimin bir süre sonra bol geleceğini biliyorum :) kitabı henüz bitiremedim fırsatım olmadı..ama telkini her gün dinliyorum.. hatta bazen canım süt içmek istiyor içip yatıyorum.. ben rahatım mutluyum böyle :) ideal bedenime ulaşacağıma inanıyorum :) Ş2S
Benimde yiyip yiyip doymadigim gunler oluyor o zaman herhalde vucudumun ihtiyaci var diye yiyorum ve vijdan azabi cekmiyorum.
Cunku bazen kadinlarin hormonlarindan dolayi aclik duygusu gitmiyor.ben tup bebek tedavisi olurken hormon iyneleri beni o hale getiriyordu.simdide farkettim ki yumurtlama ve adet donemlerinde (yani hormonlarim artinca)doymuyorum ve istedigim kadar yiyorum.onemli olan vijdan azabi cekmemek ve yediklerinin metabolimani hizlandirdigina inanmak

Benimde yiyip yiyip doymadigim gunler oluyor o zaman herhalde vucudumun ihtiyaci var diye yiyorum ve vijdan azabi cekmiyorum.
Cunku bazen kadinlarin hormonlarindan dolayi aclik duygusu gitmiyor.ben tup bebek tedavisi olurken hormon iyneleri beni o hale getiriyordu.simdide farkettim ki yumurtlama ve adet donemlerinde (yani hormonlarim artinca)doymuyorum ve istedigim kadar yiyorum.onemli olan vijdan azabi cekmemek ve yediklerinin metabolimani hizlandirdigina inanmak

tabii ki.. asla yediklerimden pişman değilim.. sadece hazmedemiyorum sonrasında gastritim var da o sebepten sıkıntı olabiliyor sürekli yemek :KK70: yediklerimin metabolizmamı hızlandırdığına inanıyorum canım :) çok yoruldum sanırım enerjim düştü ve bu yüzden bedenimin ihtiyacı var.. o yüzden yedim pişman değilim :KK66:

Cnm internetten hangi siteden aldigimi hatirlamiyorum . reklami tikladim onlar beni aradi
Ama aratabilecegin sayfalari soyleyeyim
Deniz egece-Nnb-zayiflamada son soz kitabi ve cdsi
Diye aratabilirsin resmi siteleri vardi.
Bugun ne yedigime gelince
Sabah kahvaltida:
tereyagli mantarli kasarli omlet
Peynir
Incir receli
Ekmege fistik ezmesi ve bal surdum yedim
Ikindi:kahvenin yaninda 3 tane zencefilli kurabiye

Aksam:
mercimek corbasi
Kabak yemegi
Ekmek
Yogur
Meyve:yenidunya-erik-seftali-ananas

Birazdanda cayin yaninda mutlaka bisey yerim

Ben oglen kalktigim icin 2 ogun yiyorum ama aciktigimda yada canim bisey istediginde mutlaka yerim.hatta yatarken genellikle biseyler yerim yatarim.

Yani bunlar bugun evdeki yiyecekler oldugu icin yendi yani 2 gun once gunum vardi ve 10 cesit vardi hepsinden az az aldim yedim.
Bir sure sonra mide kuculdugu icin doydugunu anlamak daha kolay oluyor doyunca tabak bitsin diye zorlamayacaksin.
Bu arada uzulme emin ol inceleceksin.bende basenlerimden nefret ediyordum.hatta basen topiklerine cok baktim sonra brezil butt lift callanetic gibi sporlari yaptim yaptigim sure zarfinda cok etkili oldu ama birakinca tekrar geri geldi.bu dinletileri uzun zamandir yapmiyorum ama hala almadim.
ben de basen topiklerinde çok gezindim canim callanetics de yaptim ben de seni nerden hatırliyorum diyorum ordanmis demek :)

acken ye doyunca birak bu kadar degil mi baska püf nokta yok.çünkü çoğu zaman ac olmadigim zaman yiyorum duygusal aclikla yani.senin duygusal yemelerin bitti mi tamamen

tam anlayabilmek icin soruyorum :)

ben de basen topiklerinde çok gezindim canim callanetics de yaptim ben de seni nerden hatırliyorum diyorum ordanmis demek :)

acken ye doyunca birak bu kadar degil mi baska püf nokta yok.çünkü çoğu zaman ac olmadigim zaman yiyorum duygusal aclikla yani.senin duygusal yemelerin bitti mi tamamen

tam anlayabilmek icin soruyorum :)
Kurallar:
*aciktiginda istedigin zaman istedigin yerde istedigin saatte yiyebilirsin
*yiyeceklere olumsuz anlamlar yuklemeyeceksin (ekmek kilo aldir,kola cips zararlidir sismanlatir...gibi )
*midemizin buyuklugu yumrugumuz kadar bu kadar beslenmek bana yeter diyeceksin
*yemek yerken tv karsisinda aklimiz baska yerdeyken yemeyecegiz.yemegi koklayacagiz yavas yavas yiyecegiz ki zihnimizde yedigini ve doydugunu hissedecek
*bisey yemeden once kendine bu yiyecegi gercekten canim istiyor mu diye sor.cunku bazen tok oldugumuz halde can sıkıntısından ya da moral bozuklugundan yiyoruz.
*yedigin seyden pisman olmayacaksin.

...gibi simdilik aklima gelenler bunlar.hatirlayamadiklarimi arkadaslar yazarsa sevinirim.

Biraz uzun ve uygulamasi zor gorunebilir ama bi sure sonra farkinda olmadan uygulamaya basliyosun.

Duygusal acligim bitmedi farkinda olmadan arada yine yapiyorum sonra midem rahatsiz oldum sinyali veriyor yine midemi copluge donusturdum diyorum ve yemegi birakiyorum.ve yine kendime olsun yediklerim metabolizmami hizlandiriyor,beni guzellestiriyor diyorum hayatima devam ediyorum.

cok teşekkürler canim benim umarim uygulamayi basarabilirim teoride tamam da ah şu pratik :))
Cnm emin ol ben yaptiysam herkes yapabilir.
Cok tembel iradesiz bi yapim var bunu biraz olsun degistirdim.
Yapman gereken tek sey vucudunun sinyallerini izle.
Bide bu adamin youtubede ebrusalliyla videolari var once onlari izle ben cdyi aldiktan sonra izlemistim devam etmem icin baya gaz verdi.
Eger durumun yoksa alamayacaksan sadece kitabini alabilirsin D&R da satiliyor.
Yani once internetten bi videolari izle kafana yatarsa al.

Cnm emin ol ben yaptiysam herkes yapabilir.
Cok tembel iradesiz bi yapim var bunu biraz olsun degistirdim.
Yapman gereken tek sey vucudunun sinyallerini izle.
Bide bu adamin youtubede ebrusalliyla videolari var once onlari izle ben cdyi aldiktan sonra izlemistim devam etmem icin baya gaz verdi.
Eger durumun yoksa alamayacaksan sadece kitabini alabilirsin D&R da satiliyor.
Yani once internetten bi videolari izle kafana yatarsa al.
dün ufak ufak basladim yemegin üstüne tatli yiyecektim ki dur sen ac değilsin ki dedim :))

ben moladayım şuan :)) cumartesi günü telkini yeniden dinlemeye başlayacağım gören herkes kilo verdiğimi söylüyor.. dayanamadım teraziye çıktım 3 kilo vermişimmmmm :)) 2 gündür mide rahatsızlığımdan dolayı yediklerimden bir tat almıyorum.. ne yesem bulantı ve şişkinlik yapıyor :)) ama o da düzelecek inanıyorum..

X