İdeal beden için buraya bekliyorum :)

Onemli olan bilinçaltımızı düşüncelerimizi degistirmek ben çok önceki bir dönemimde yağ yakıcı ,ağır spor ,lahana hapı gibi şeyler kullandım bir gr kilo gitmedi sauna kiyafeti yag yakici alet vs. Bir suru para gitti.bir dönem akşam 7 den sonra birsey yemedim evet zayıfladim ama tekrar fazlasıyla aldım.bir dönem spor ve yemeklerini azalttım bir gram kilo veremedim bir dönemde ciddi ciddi diyet yaptım zayıfladim ama yine aldım kilo çünkü yaptığım tekrarı bozmuş oldum hayatım boyunca aynı şeyi tekrar edemem sonuçta. Amaç düşüncelerimizi değiştirmekte kesinlikle.

İdeal bedenime ulaşırken sadece kendimin farkına vardım farkindaligim arttı kendimë olan güvenim geldi .mesela bir kıyafet gördüğümde bu bana olmaz demedim bunu giyrcegim dedim aldım buna inandığım içinde evet ben o kıyafeti giydim ve başka kıyafetleri de Büyük beden kıyafetlerini kestim attım bilinci şaşırtmak için.

Ben bilinçaltı düşüncelerimi değiştirirken asla zayıflayamam demedim hergun her ayna baktigimda sürekli zayifliyorum dedim bunu tekrar ettim surekli ve ne dusunursem onu uretmis ve ona inanmış oldum.tartı başında her sabah wc öncesi wc sonrası diye kilomu not almadım ayda bir sabah aç olarak tartildim .aslında tarti hiç kullanmasak daha iyi .

Diyet yapmak istediğinizde bilinçaltı panikler ve yağ depolama başlar zayifladigini zannedersin ama.diyeti bıraktığını fazlasıyla alırsın .mesela yemeklere yıllardır anlamlar yüklenir ve bizler buna inanırım. Kalorisi az kalorili çok kalorili yağlı zararlı gibi .bence trans yağlar dışında hersey yumruğun (herkesin midesi yumruğu kadar) kadar yersen faydali fazlasını yersen elbette kilo olur.ben mesela her yiyecekler mutlaka netten açıp kaç kalorisi var yedikten sonra ne kadar spor yapmalıyım gibi rezalet bir problem yaşıyorum bilinçaltı değiştiren sonra kalori diye birşey asla olmadı 2 yıldır kalorinin benim için bir anlamı yok.önemli olan ne yediğimiz değil ne kadar yediğimiz. Yemek yerken sadece doymak için yiyecegiz neden bedenimize fazla yiyerek zarar verelim öyle değil mi?

Benim eşim eve geç gelir çalışma saatlerinden dolayi ve ben tok olsa mutlaka eşime eşlik eder birde eşimle yek yer üstüne gece 1 gibi çay ve yanında mutlaka bisküvi kek ne varsa yerdim .yemek yeme alışkanlığımi söyle tarif ediyim kafami yere egince boğazıma kadar yediklerim çıkacak gibi yerim ama şimdi öyle değil midem doydum Sinyalini verince yemiyorum.ilk başlarda o sinyali aldığınızda bir kaç defa tekrarladiginizda bırakırsanız yemek yemeyi ilerleyen dönemde alışmış olacaksiniz.ben bu değişimi yaptıktan sonra eşim yalvariyordu ya gel meyve ye diye ben tokum diyordum ya meyve karın doyurmak için degil derdi bense mideme giren herseyin doymak için varoldugunu söylüyordum. Misafire gidersek tokum diyordum mesela:eek:

Ve kesinlikle acele yok panik yok belli bir ay yok ben 18 kilomu 7.8 ay gibi dönemde verdim ve en başta yağ kemik su gibi ölçüm yapan tartımla tartildim giden 14 kilo yağda gitti kesinlikle. Herkesin bedeni farklı kimi 3 ayda verir fazlalıklarıni kimi 10 ayda kim 5 ayda önemli olan ideal bedene kavusurken yağlardan kurtulmak.

katılıyorum ve sonuna kadar bu yönteme inanıyorum... besinleri bedenimiz istediği için yiyoruz.. hesap yapmakla onu bunu yasaklamakla sonuç vahim oluyor..

Bilinçaltımızın bedenimiz üzerinde çok büyük etkisi var. Bedenimizi sevmediğimizde kendimizi sevmiyoruz aslında. Bu da bilinçaltımıza yıkıcı düşünce olarak geliyor. Yediğimiz besinlerden çıkarıyoruz kendi sevgisizliğimizi.. İdeal bedende olan halimizi bilincimizde resmedip o bedeni sevdiğimizde şuan kilolu olan bedenimizdeki misafirlerimiz bizi terk edecektir. Besinlerimize niyeti bizler yüklüyoruz. Ekmek kilo aldırır düşüncesi evet yediğimiz zaman bize kilo aldırır. Ama ne yersem yiyim benim metabolizmam harika çalışıyor ve yediğim hiçbir şey bana kilo aldırmıyor. Bedenimin beslenmeye ihtiyacı var ve o sebepten yiyorum düşüncesini inanca çevirdiğimizde bedenimizde olan misafirlerimiz ( kilo ) bedenimizi terk edecektir. Karşılıklı konuşurken " ayy onu yeme çok kalorili " yıkıcı cümlesine cevaben " hayır ona bedenimin ihtiyacı var, miktarı çok olmadığı sürece bana hiçbir zararı yok " demeliyiz. Bu şekilde biz de bilinçaltımıza kodlama yapabiliriz. Sürekli tekrar etmek eski yıkıcı düşüncelerin bilinçaltımızdan gitmesine sebep olur ve bu da istediğimiz bir şey. Yıkıcı her sözü mutlaka yapıcı bir cümleyle değiştirmeliyiz. yemek yemeyi sevdiğimiz sürece kilo alırız. yemek sadece bedenimizin beslenmesi için bize enerji sağlaması için gerekli. sevmek zorunda değiliz. bedenimizin ihtiyacı doğrultusunda beslendiğimizde o zaman ideal bedende ömür boyu yaşarız. Ben bu bilinçaltı yöntemine başlayalı henüz 2 ay oldu. Kilo verip vermediğimi tartılmadığım için bilmiyorum. Ama artık ideal bedende olan resmimi gözlerimin önünde canlandırabiliyorum. Yediğimiz besinlerin sonuçlarını bizler yapıyoruz, onlara ne niyet yüklediysek onlar da bize o niyetle geri dönüyor.. Sevgi ve şükranla...

Bilinçaltımızın bedenimiz üzerinde çok büyük etkisi var. Bedenimizi sevmediğimizde kendimizi sevmiyoruz aslında. Bu da bilinçaltımıza yıkıcı düşünce olarak geliyor. Yediğimiz besinlerden çıkarıyoruz kendi sevgisizliğimizi.. İdeal bedende olan halimizi bilincimizde resmedip o bedeni sevdiğimizde şuan kilolu olan bedenimizdeki misafirlerimiz bizi terk edecektir. Besinlerimize niyeti bizler yüklüyoruz. Ekmek kilo aldırır düşüncesi evet yediğimiz zaman bize kilo aldırır. Ama ne yersem yiyim benim metabolizmam harika çalışıyor ve yediğim hiçbir şey bana kilo aldırmıyor. Bedenimin beslenmeye ihtiyacı var ve o sebepten yiyorum düşüncesini inanca çevirdiğimizde bedenimizde olan misafirlerimiz ( kilo ) bedenimizi terk edecektir. Karşılıklı konuşurken " ayy onu yeme çok kalorili " yıkıcı cümlesine cevaben " hayır ona bedenimin ihtiyacı var, miktarı çok olmadığı sürece bana hiçbir zararı yok " demeliyiz. Bu şekilde biz de bilinçaltımıza kodlama yapabiliriz. Sürekli tekrar etmek eski yıkıcı düşüncelerin bilinçaltımızdan gitmesine sebep olur ve bu da istediğimiz bir şey. Yıkıcı her sözü mutlaka yapıcı bir cümleyle değiştirmeliyiz. yemek yemeyi sevdiğimiz sürece kilo alırız. yemek sadece bedenimizin beslenmesi için bize enerji sağlaması için gerekli. sevmek zorunda değiliz. bedenimizin ihtiyacı doğrultusunda beslendiğimizde o zaman ideal bedende ömür boyu yaşarız. Ben bu bilinçaltı yöntemine başlayalı henüz 2 ay oldu. Kilo verip vermediğimi tartılmadığım için bilmiyorum. Ama artık ideal bedende olan resmimi gözlerimin önünde canlandırabiliyorum. Yediğimiz besinlerin sonuçlarını bizler yapıyoruz, onlara ne niyet yüklediysek onlar da bize o niyetle geri dönüyor.. Sevgi ve şükranla...
canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın bende kitabi okumaya basladim 2 yildir evde okunmamis duruyordu :eek:sana 2 şükran bir sevgi gonderiyorum:KK36:

canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın bende kitabi okumaya basladim 2 yildir evde okunmamis duruyordu :eek:sana 2 şükran bir sevgi gonderiyorum:KK36:

ben de henüz bitiremedim ama az kaldı :) sonra yeniden başlayacağım.. :) malum sürekli okumak lazım :) fırsat bulduğum an başındayım zaten :) Ş2S :)

Bugün ideal bedenin icin harekete gectim doyduğum kadar (yumruğun kadar)kahvaltımi öğle yemeğini ve akşam yemeğini yedim .günlük en az 2 litre suyumu olumlu düşüncelerle içtim ve içmeye devam ediyorum. Hareketsiz kalmamak adına jilliani 40 dk yaptım şimdi ise 30 dk eliptik bisikletle devam edeceğim arkadaşlar .

ben bugün sadece acıktığım zamanlarda yumruğum büyüklüğünde yemek yedim.. gayet hareketli bir gündü benim için.. açıkçası tok olduğumu bildiğim için atıştırmalık bir şeyler bile istemedi canım :)

X