- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Dün bana özelden göndermiş olduğunuz linkde, cd sahibi kişinin zayıflama kampı görüntüleri olunca ve siz sürekli özel msjlarınızda cd üzerinde durunca, açıkcası pazarlama takdiği olarak algıladım.. Evet 2010' dan beri üyesiniz ama paylaşımlarınız sadece 2016 yılında mevcut. yapı olarak ve yaşadığım şartlar gereği sorgulayıcı bir tipim bu nedenle alınıp gücenecek bir durum olmasın isterim.Konum asla pazarlama ile alakali değil beni yanlış anlamissiniz üzüldüm. Zamanınızı çaldığım için kusura bakmayin..bunca yil hic kimsenin tanimini yapmadim!! konunun uzaması istemiyorum.2010 dan veri kk üyesiyim kimseyle tartışmadim kimsede beni zan altında bırakmaya çalışmadı konu uzamasın isterim .iyi geceler.
Benim yerimde kim özelden reklam kokan yazılar alsa bu kanıya kapılırdı bu bir..O Olivenoil gönderdiğim linkte adam nasıl çalışmış ne araştırmalar yapmış buna bakın diye gönderdim siz tamamen negatif baktığınız ve beni pazarlamacı olarak gördüğünüz olumlu tarafına bakamamışsınız.evet özelden cd alabilirsen al dedim 1 kaç kez(3kez) çünkü bilinçaltı mesajlarını yazmamı istediniz 1 saatlik video ve ben kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem diye size yazdım sonuçta tesadüf bu adam burayı okusa izinsiz birşeyler paylaşıyorum diye tepkisini ben kestiremiyorum ve beni takip ettiğinizde zaman kaybı olabilir beklemeniz diyede size yazmıştım özelden.Hatta sevgili admin MUNE ye özelden yazdım dedim ki ne yaparsam bu adamın reklamını yapmadan birşeyler paylaşabilirim sayfamda yanlış anlaşılmam diye .. .2010 dan beri üyeyim siz göremiyor olabilirsiniz ama daha 2 gün geçmişe 2012 de gidip hangi sayfalara ne yazmışım okudum..evet zan altında bırakmak istemedeniz ama hem özelden hemde sayfaya zan altında bırakacak şey yazdınız.hatta gülümseyerek 'Maksat Cd pazarlamaksa konu ayrı tabii :)) 'diye öyle değil mi! tamam paylaşımı merak ettiniz yazdınız onda bir şey yok pazarlamacı olduğumu düşünüp ' (ki ben inançlı biri olarak evrene mevrene hiç bişey göndermem ancak dua ederek yardım isterim, kuantumcuların evren dedikleri ne oluyorsa o bana saçma geliyor onuda belirtmek isterim ) 'diyerek konuya neden dinle vurgu yaptınız ben bu paylaşımımda dinle alakalı bir şey paylaşmış mıyım ? ben inançsız mıyım bunu mu anlayacağız burada yazdığınızdan!!baktınız size göre değil konu bakın sizden başka kimsenin dikkatini çekmemiş kimse yazmıyor siz negatif bakışla dolu olarak bakmışsınız yaşadığınız şartlar gereği yanlış anlamışsınız yazmayın topiğime konu uzamasın bende yapım gereği büyüğüme saygısızlık etmek asla istemem .iyi günler.
ayrıca spor yapmayacağım için kürtaj dan dolayi 1 mayısta başlarım demiştim telkini 1 yıl önce dinlemistim nerdeyse tekrar dinlemeye baslamadim size hatirlayabildiklerimi topikte yazdım siz hala paylaşım yapın deyince aceleci olduğunuzu düşünüp cd yi alın dedim 1 mayısta dinleyecegim dememe rağmen bilgi isterseniz bende cd alın derim bu kadar basit...buda son yazim .Benim yerimde kim özelden reklam kokan yazılar alsa bu kanıya kapılırdı bu bir..
Ayrıca dinle dinsizlikle ne alakası var? Ben sizin şahsınıza mı yazdım onu, Kuantum teorisi mantığına yazdım, cdlerini dinlediğiniz kişinin savunduğu teoriye yanii...
Ben size direkt olarak cd yi paylaşın mı yazdım, öğrendiklerinizden örnekleme yapar mısınız dedim o kadar ...
Emeğe saygısızlık mı yapmışım ben böyle diyerek, o zaman Karataycılar, Dukancılar spor yapanlar tecrübelerini asla paylaşmasın.. Sizden tek tek dikde edin buraya yazın mı diyen oldu ??
Neyse sonuçda bazen yanlış anlama anlaşılma olabiliyor yazı dilinde.. Ha bide cd den paylaşımlar örneklendirmeler yapmanız, daha çok o kişinin reklamı olmuş olur, işine yarardı onuda belirteyim.. Ününe ün katardınız..adam okuyunca memnun olurdu kızmazdı yani..
Size topiğinizde paylaşımlarınızda başarılar dilerim, kızmanıza gerek yok sonuçda ben sadece şüphelerimi yazdım, açıkca yazmayıp öyle bir düşüncede kalsaydım sence daha mı iyi olurdu.. Bence böyle daha iyi oldu..
Beni düşüncesiz kavgacı bir konuma koyup sonrada rica ederim yazmayın falan demek nasıl bir matık anlamıyorum.. Evet benim de size son yazım sizde bana cevap yazmayın o halde.. Reklam kokan msj derken ne niyetle attığınızı öncesinde bilemezdim değil mi.. Yukarki msjımda ona binaen yapılmış bir açıklamadır.. Bende inanın uzatmak niyetinde değilim.. Sizin ithamlarınız devam ederse site yetkililerinden yardım isteyeceğim o kadar..Hala reklam kokan yazılar mi? hala devam diyorsunuz yanihem Özür diliyorsunuz hem de yapmaya devam neyse rica edicem konuyu kapatın topigime tekrar yazmayın konuyu uzatmamak adına ne yazarsaniz yazın devam etmeyeceğim sizinle konuşmaya .sizin yapınız geregi suphelendiginiz pazarlama yaptığımi düşündüğünüz bir konuda bulunmanıza hic gerek yok bilinçaltı evren mevrende size gore değil zaten boşa zaman harcamayın burada. kürtaj oldum demiştim 3 gün önce zor bir zamandan geçiyorum ve size ayrıca ayiracak zamanım yok görüşmemek üzere!
O ne demek yardımcı olursanız seve seve ( Kib) lemek ne demek?Hanımlar mesele nedir?
Özel mesajlarınızı KİB'lemeniz gerekiyor görebilmemiz için.
mesele beni pazarlamacı zannetmesi ve benim kırılmamla uzayan bitmek bilmeyen msjlar..Hanımlar mesele nedir?
Özel mesajlarınızı KİB'lemeniz gerekiyor görebilmemiz için.
Kiblemek Kötü İçerik Bildirimi demektir, özel mesajların ve sitedeki yorumların sol altında K.İ.B butonu göreceksiniz, site kurallarına uyulmadığını düşündüğünüzde K.İ.B butonuna basıp bildirirseniz yöneticiler durumu inceler ve işlem yapılması gereken bir durumsa üyelik hakkında işlem yapar.O ne demek yardımcı olursanız seve seve ( Kib) lemek ne demek?
ben sizinle olan yazışmaları sildim özelde benim size yazdıklarımı da kibleyin mune hanımaHala beni yanlış anlıyorsunuz, evet öncesinde öyle zannettim ve hatta bunu sadece size özelde yazdım, ama konuyu siz burada aşikar ettiniz ve sonrasında sizin beni suçlamanız devam etti.... Lütfen özel msjlar incelensin benim ilk olarak pazarlama takdiği zannımda haklı mıyım haksız mıyım bakılsın.. Msjınızın başlıgı bile "CD"
Her mesajı yani kendi cvplamalarımı falan tek tek mi atmam gerekiyor?Kiblemek Kötü İçerik Bildirimi demektir, özel mesajların ve sitedeki yorumların sol altında K.İ.B butonu göreceksiniz, site kurallarına uyulmadığını düşündüğünüzde K.İ.B butonuna basıp bildirirseniz yöneticiler durumu inceler ve işlem yapılması gereken bir durumsa üyelik hakkında işlem yapar.
Sadece size şüpheli gelen mesajları kiblesenizde olur.Her mesajı yani kendi cvplamalarımı falan tek tek mi atmam gerekiyor?
Aldınız mı msjları acaba?Sadece size şüpheli gelen mesajları kiblesenizde olur.
Evet, teşekkür ederimAldınız mı msjları acaba?