İdeal beden için buraya bekliyorum :)

Ah sweetim ah sorma ben cumadan beri sürüm sürüm. Surunuyorum kan değerlerim kötü kanda mikrop var yani enfeksiyon var.sanırım kurtajdan olmuş. Günlerdir hastane git gel yapıyorum Karnım çok şiş :KK14:senin adına sevindim kuzum Tebrikler helal olsun diyorum:KK9:

Ah sweetim ah sorma ben cumadan beri sürüm sürüm. Surunuyorum kan değerlerim kötü kanda mikrop var yani enfeksiyon var.sanırım kurtajdan olmuş. Günlerdir hastane git gel yapıyorum Karnım çok şiş :KK14:senin adına sevindim kuzum Tebrikler helal olsun diyorum:KK9:

ayyy canım benimm çok geçmiş olsun... iyi misin şimdii ???

Evet canım benim sağol kan değerlerim biraz daha iyi ama hala sınır üstünde baya.. Buna rağmen aylık kilo bildirimi yapıyım ben 10 gündür spor yapmadım önce kızım sonra ben hastalandım hala karın ağrım var halsizlik de cabası günlerdir bu hastalık sırasında reglide oldum karın çok şiş bugün jinekoloji sırası beklerken kadın kaç aylıksın dedi üzüldüm şimdi 3,5 aylık olacaktım ama nasip Ve kilo bildirimi 1 mayıs telkin dinlemeye başlayarak 3 kilo vermişim sevindim sadece yemek yeme alışkanlığım değişti toplamda sadece 10 gün spor yaptım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay:

ben moladayım şuan :)) cumartesi günü telkini yeniden dinlemeye başlayacağım gören herkes kilo verdiğimi söylüyor.. dayanamadım teraziye çıktım 3 kilo vermişimmmmm :)) 2 gündür mide rahatsızlığımdan dolayı yediklerimden bir tat almıyorum.. ne yesem bulantı ve şişkinlik yapıyor :)) ama o da düzelecek inanıyorum..
sana da çok geçmiş olsun kuzum:KK36:

Evet canım benim sağol kan değerlerim biraz daha iyi ama hala sınır üstünde baya.. Buna rağmen aylık kilo bildirimi yapıyım ben 10 gündür spor yapmadım önce kızım sonra ben hastalandım hala karın ağrım var halsizlik de cabası günlerdir bu hastalık sırasında reglide oldum karın çok şiş bugün jinekoloji sırası beklerken kadın kaç aylıksın dedi üzüldüm şimdi 3,5 aylık olacaktım ama nasip Ve kilo bildirimi 1 mayıs telkin dinlemeye başlayarak 3 kilo vermişim sevindim sadece yemek yeme alışkanlığım değişti toplamda sadece 10 gün spor yaptım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay:

olsun canım üzülme sen bak toparlayınca nasılda gelecek bebiş :)) harikasın canımmmm süper böyle devamm :)) ayda 3 kilo 10 ayda 30 kilo demekk :) muhteşemm :) ben spor da yapmıyorum sabah kalkınca hafif esneme egzersizi ufaklığı okula götür getir .. sonra işleri yap falan derken zaten yoğun tempolu :)) ben telkinin 2. ayına yarın başlayacağımmm onsuz uyku tuhaf geliyor :KK70:

sana da çok geçmiş olsun kuzum:KK36:

sağol canım :KK200: yer fıstığı yemiştim ondan kaynaklanmış :KK43: şimdi yemiyorum 2 gündür de mide koruyucu içiyorum. daha iyiyim :KK36:

Benimde yiyip yiyip doymadigim gunler oluyor o zaman herhalde vucudumun ihtiyaci var diye yiyorum ve vijdan azabi cekmiyorum.
Cunku bazen kadinlarin hormonlarindan dolayi aclik duygusu gitmiyor.ben tup bebek tedavisi olurken hormon iyneleri beni o hale getiriyordu.simdide farkettim ki yumurtlama ve adet donemlerinde (yani hormonlarim artinca)doymuyorum ve istedigim kadar yiyorum.onemli olan vijdan azabi cekmemek ve yediklerinin metabolimani hizlandirdigina inanmak
canim ya bir sey sorabilir miyim yumruk kadar mi yedin sen hep nasil ayarladin

X