- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Gene başlıyacaksın sanırım dinlemeye; tecrübelerini yazmaya çalış farklı bir deneyim ilgi görecekdir diye düşünüyorum tatlım. Bizde takip ederiz seni :)Telkini 3 ay dinleyip her ayın son bir haftası mola verdim
teşekkür ederim bir dönem kimi kilolu görsem hmen bunları anlatmak istiyordum hatta 3 4 kişiye anlattım ezile büzüleGene başlıyacaksın sanırım dinlemeye; tecrübelerini yazmaya çalış farklı bir deneyim ilgi görecekdir diye düşünüyorum tatlım. Bizde takip ederiz seni :)
Bilinçaltının etkilerine inana birisiyim .. Birşeyi kötü yorumladığımda o şekilde, iyi yorumladığımda iyi şekilde gelişdiğine çok şahit olmuşumdur.. Bu nedenle hep pozitif düşünürüm ki düşüncelerde dua yerine geçiyor bence..istersen netten araştır zayıflayan çok kişi var. farklı ama olması gereken birşey bence herşey kafada başlayıp biter.bilinçaltı %90 bilinçüstü %10 oluştururmuş bilinçaltımız aslında ne kadar önemli bizim bile farkında olmadığımız çocukluktan beri neleri hapsediyor ne kadar çok şey biliyor mesela şuan sen birşey okudun doğruluğunu kabul ettin ama bilinçaltın reddediyor çünkü o geçmişten farklı birşeyi devam etiriyor ...mesela dersek annem gibi kilo alacağım büyünce bilinçaltın bunu kabul edip seni kilolu bir insan yapıyor.yada evlendıkten sonra kilo alırsın gibi.
Spor yapmadan vücudun fit oldu mu canım 18 kilo az değil sonuçda?7 8 ay gibi bir sürede istedğim herşeyi yiyerek tabi doyunca bırakarak asla spor yapmadan tam 18 kilo verdim.
aynen canim paylasirsan cok seviniriz birbirimize destek olup beraber yapar ve cok güzel sonuclar aliriz insallah :)Kesinlikle paylaşırım. Ama söyle düşün spor kesinlikle çok önemli severim yaparım ama Zayıflamak için yapılırsa zayıflatır bırakınca alırız ölene kadar belki spor yapamayacağız .ama ölene kada kafamizi degistirisek herseyi değiştirebilir belki