- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Ah sweetim ah sorma ben cumadan beri sürüm sürüm. Surunuyorum kan değerlerim kötü kanda mikrop var yani enfeksiyon var.sanırım kurtajdan olmuş. Günlerdir hastane git gel yapıyorum Karnım çok şişsenin adına sevindim kuzum Tebrikler helal olsun diyorum
sana da çok geçmiş olsun kuzumben moladayım şuan :)) cumartesi günü telkini yeniden dinlemeye başlayacağım gören herkes kilo verdiğimi söylüyor.. dayanamadım teraziye çıktım 3 kilo vermişimmmmm :)) 2 gündür mide rahatsızlığımdan dolayı yediklerimden bir tat almıyorum.. ne yesem bulantı ve şişkinlik yapıyor :)) ama o da düzelecek inanıyorum..
Evet canım benim sağol kan değerlerim biraz daha iyi ama hala sınır üstünde baya.. Buna rağmen aylık kilo bildirimi yapıyım ben 10 gündür spor yapmadım önce kızım sonra ben hastalandım hala karın ağrım var halsizlik de cabası günlerdir bu hastalık sırasında reglide oldum karın çok şiş bugün jinekoloji sırası beklerken kadın kaç aylıksın dedi üzüldüm şimdi 3,5 aylık olacaktım ama nasip Ve kilo bildirimi 1 mayıs telkin dinlemeye başlayarak 3 kilo vermişim sevindim sadece yemek yeme alışkanlığım değişti toplamda sadece 10 gün spor yaptım
sana da çok geçmiş olsun kuzum
canim benim cok gecmis ler olsun nasilsin iyi misin simdi nasıl gidiyor? ?sana da çok geçmiş olsun kuzum
çok sağol canım daha iyiyim çok şükür. Uyurken zayıflama. CD si bilinç kodlama yapiyorcanim benim cok gecmis ler olsun nasilsin iyi misin simdi nasıl gidiyor? ?
canim sana bir sey soracagim senin dinlediğin uyurken zayifla cdsi mi yoksa bilinc kodlama mii
belki sinirli haline denk gelmiştir. Üzülmebugun bana arkadasim cok civiksin dedi cok üzüldüm(
bugun sanalpazar sitesinden baktim da canim uyurken zayifla cdsi 70 filandi galiba bi de ayri olarak bilinc kodlama cihazi vardi tam 300 liraydiçok sağol canım daha iyiyim çok şükür. Uyurken zayıflama. CD si bilinç kodlama yapiyor
yani yumusaksin anlamindabelki sinirli haline denk gelmiştir. Üzülme
ah ya boşver 300 olanı canım ya ne kadar uğraştım oysa telkini sana göndermeyi olmadi ne enteresan .bugun sanalpazar sitesinden baktim da canim uyurken zayifla cdsi 70 filandi galiba bi de ayri olarak bilinc kodlama cihazi vardi tam 300 liraydi( oo yuzden sordum sizinki hangisi diye acaba
ya evet ya o da benim sanssizligim iste .ah ya boşver 300 olanı canım ya ne kadar uğraştım oysa telkini sana göndermeyi olmadi ne enteresan .
Çok geçmiş olsun umarım tekrar bebeğiniz olur ve sağ sağlim kucağınıza almayı Rabbim nasip ederrkesinlikle dinlemeye başlayacağım farkındalığı artıran bir cd kendinin farkına varıyorsun aslında ne kadar önemli olduğunu farkına özel olduğuna inanıyorsun.
canim ya bir sey sorabilir miyim yumruk kadar mi yedin sen hep nasil ayarladinBenimde yiyip yiyip doymadigim gunler oluyor o zaman herhalde vucudumun ihtiyaci var diye yiyorum ve vijdan azabi cekmiyorum.
Cunku bazen kadinlarin hormonlarindan dolayi aclik duygusu gitmiyor.ben tup bebek tedavisi olurken hormon iyneleri beni o hale getiriyordu.simdide farkettim ki yumurtlama ve adet donemlerinde (yani hormonlarim artinca)doymuyorum ve istedigim kadar yiyorum.onemli olan vijdan azabi cekmemek ve yediklerinin metabolimani hizlandirdigina inanmak
kusura bakmayın uzun zamandır siteye girmemiştim.ben yumruğum kadar olayına her zaman uymadım sadece doyunca bırakmayı öğrendim.zaten mide küçülüyor bi süre sonra yumruğun kadar yemek seni doyuruyor.canim ya bir sey sorabilir miyim yumruk kadar mi yedin sen hep nasil ayarladin