İdeal beden için buraya bekliyorum :)

Güzel bir bakış acısı .. İkisinide yapmak lazım belkide, yürüyüşde bir spor aslında onuda kodlarsak yaparız ölene kadar niye olmasın :)

Mesela suya ne niyet yükleyip eçersek onunla karşılaşırız bedenimizin %70 suadan oluşuyor su bedenimiz için çok faydalı.https://yalansavar.org/2011/07/05/suyun-gizli-mesaji/
Ama verdiğiniz linkte bu iddianın yalan olduğunu kanıtlamışlar? Aksine su kristallerine niyet yükleyip bunun kristallerde değişime sebep olduğunu iddia eden Masaru Emoto'nun bir şarlatan olduğu, gerçek bir tıp eğitimi sahibi olmadığı bilgisi verilmiş.

Ama öteki dediklerinize gelirsek, bilinçaltımızın zayıflamada etkisi olduğuna inanıyorum. Geçen yıllarda "Çok koşturuyorum, kilo vereceğim böyle giderse" diye düşündüğüm bir haftada durup dururken kilo vermiştim; sonra fark etmiştim ki o haftaki koşturmacanın diğer haftalardan farkı yoktu, farklı da beslenmemiştim. Beynimi öyle "Kilo vereceğim, yoruldum, zayıflayacağım" diye programlamışım ki; o hafta mucize gibi bir şey olmuştu öyle.

teşekkürler bu yazıyı tam okumamıştım daha iyi araştırmak lazım adam su satışını artırmışsuyun önemine dikkat çekiyim derken şarlatan paylaşmışım.su önemli su için

şimdi baktım da daha dikketlice link bile yalansavar ay çok utanç verici araştırmam lazım paylaşmadan dikkat ederdim ama

Güne bedenimize bakarak başlayacağız kendimize önem vereceğiz ve olmak istediğimiz bedende bir örnek resimi görebileceğimiz bir yere yapışitıracağız . Tartılarak değil bedenimize bakarak ideal bedene doğru adımlarla gittiğimizi göreceğiz.Tartıya ayda bir baksak yeter.(aslında hiç bakmasakda olur )hergün en az 2 litre su içeceğiz ve suyu içerken suyu olumlu düşüncelerle içeceğiz bedenimizdeki olumsuz herşeyden arındırmasını düşünerek içeceğiz örn.su içersem yarıyor asla demeyeceğiz.istediğimiz herşeyden yiyeceğiz kısıtlama yok sadece minik kase kullanacağız zamanla o kasenin bizini doyurduğunu göreceğiz(midemiz yumruğumuz kadarsa o hale tekrar getirmeliyiz)acıktığımızda yumruğumuz kadar ne istersek yiyebiliriz tek yapmamız zamanla alışacağımız doyduğumuzda bırakmamız gerektiği .yeme olayını yatmadan 2 saat önce bırakacağız.kalori hesabı yapmayacağız .allah bize en baştan doğru kodlama ile dünyaya getiriyor ve biz büyürken çevreden duyduğumuz aile vs. yanlış bilgilerle bilinçaltı kodlarımızı değiştiriyoruz .bu araştırmayı yapan kişi der ki ; NE YEDİĞİN DEĞİL NE KADAR YEDİĞİN ÖNEMLİ .bizde bu düşünce ile yola çıkacağız.

Canım paylaşımların için sağol tatlım :) paylaşımlarında bilinçaltına verdiğin mesajlara öncelik verebilir misin ? Zaten ne yeyip ne içeceğimizi az çok biliyoruz.. Madem bilinçaltını etkileyerek zayıflama konu, örneklerini onunla ilgili arttırabilirsen sevinirim :)

Sen daha önce bunu başarmışsın ama demek ki kalıcı olmuyor bunu sürekli tekrarlamak mı gerekiyor ??

rica ederim canım yazıcam. Ama sonuçta cd den birseyler olacak başkasının bilgileri ya biraz tedirginim emege saygim olmali. Kendi yorumlarimida katmam lazim yakın zamanda.yazarım. evet ise yarayan birsey mukemmel birsey ben ruhsal çöküntü yaşadım ve bilinçaltı mi dinlemedi gerçekten birde telkini dinlemek çok önemli ben söylesem de telkinin yerini dolduracak birsey bulmak zor kere telkini dinleyebilsem.sonuçta 90 gün dinlenecek

Yani telkin bilinçaltına tekrar yapılandıracak ben deneyimim tabiki paylaşacagim ama telkinin yaptığıni ben ne kadar yaparım bilmiyorum

Emeğe saygı konusunda haklı olabilirsin ama sonuçda birebir vermediğin için sıkıntı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Maksat Cd pazarlamaksa konu ayrı tabii :)) zan altında da bırakmak istemem tabii kimseyi..
Siz topiği paylaşım için açdınız bizde merak ettik, paylaşıp paylaşmamak tabii size kalmış ..

Birebir deneyimleri merak ettiğim için merak ettim yoksa internet bilinçaltı zayıflama, kuantum teorisi yöntemi gibi konular ve açıklamalarla dolu..
( ki ben inançlı biri olarak evrene mevrene hiç bişey göndermem ancak dua ederek yardım isterim, kuantumcuların evren dedikleri ne oluyorsa o bana saçma geliyor onuda belirtmek isterim )

Genede paylaşımınız için cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. Size kolaylıklar dilerim.. Bireysel paylaşımınız olursa takipdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…