-
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Güzel bir bakış acısı .. İkisinide yapmak lazım belkide, yürüyüşde bir spor aslında onuda kodlarsak yaparız ölene kadar niye olmasın :)Kesinlikle paylaşırım. Ama söyle düşün spor kesinlikle çok önemli severim yaparım ama Zayıflamak için yapılırsa zayıflatır bırakınca alırız ölene kadar belki spor yapamayacağız .ama ölene kada kafamizi degistirisek herseyi değiştirebilir belki
Almak sorun değil , önce inanmam lazım işe yaradığına canım :) sen paylaşımlarını sürdür ikna olursam ne olacak alırız :)Keşke cd yi size aktarabilsem almanıza gerek kalmaz
daima takipteyiiimm ogrenmek istedigim cok sey var 36 bedene girmeeeek hayali bile guzeeeeeeeelBen buraya ne yapıyorsam yazacagim arkadaslar
Ama verdiğiniz linkte bu iddianın yalan olduğunu kanıtlamışlar? Aksine su kristallerine niyet yükleyip bunun kristallerde değişime sebep olduğunu iddia eden Masaru Emoto'nun bir şarlatan olduğu, gerçek bir tıp eğitimi sahibi olmadığı bilgisi verilmiş.Mesela suya ne niyet yükleyip eçersek onunla karşılaşırız bedenimizin %70 suadan oluşuyor su bedenimiz için çok faydalı.https://yalansavar.org/2011/07/05/suyun-gizli-mesaji/
teşekkürler bu yazıyı tam okumamıştım daha iyi araştırmak lazım adam su satışını artırmışAma verdiğiniz linkte bu iddianın yalan olduğunu kanıtlamışlar? Aksine su kristallerine niyet yükleyip bunun kristallerde değişime sebep olduğunu iddia eden Masaru Emoto'nun bir şarlatan olduğu, gerçek bir tıp eğitimi sahibi olmadığı bilgisi verilmiş.
Ama öteki dediklerinize gelirsek, bilinçaltımızın zayıflamada etkisi olduğuna inanıyorum. Geçen yıllarda "Çok koşturuyorum, kilo vereceğim böyle giderse" diye düşündüğüm bir haftada durup dururken kilo vermiştim; sonra fark etmiştim ki o haftaki koşturmacanın diğer haftalardan farkı yoktu, farklı da beslenmemiştim. Beynimi öyle "Kilo vereceğim, yoruldum, zayıflayacağım" diye programlamışım ki; o hafta mucize gibi bir şey olmuştu öyle.
ay bu motivasyonlar harika ya kesinlikle almak istiyorum cdsini kitapcilarda var midir acaba ya da sen gonderebilecek misin canımbirde bunu dinleyin.
şimdi baktım da daha dikketlice link bile yalansavar ay çok utanç vericiAma verdiğiniz linkte bu iddianın yalan olduğunu kanıtlamışlar? Aksine su kristallerine niyet yükleyip bunun kristallerde değişime sebep olduğunu iddia eden Masaru Emoto'nun bir şarlatan olduğu, gerçek bir tıp eğitimi sahibi olmadığı bilgisi verilmiş.
Ama öteki dediklerinize gelirsek, bilinçaltımızın zayıflamada etkisi olduğuna inanıyorum. Geçen yıllarda "Çok koşturuyorum, kilo vereceğim böyle giderse" diye düşündüğüm bir haftada durup dururken kilo vermiştim; sonra fark etmiştim ki o haftaki koşturmacanın diğer haftalardan farkı yoktu, farklı da beslenmemiştim. Beynimi öyle "Kilo vereceğim, yoruldum, zayıflayacağım" diye programlamışım ki; o hafta mucize gibi bir şey olmuştu öyle.
rica ederim canım yazıcam. Ama sonuçta cd den birseyler olacak başkasının bilgileri ya biraz tedirginim emege saygim olmali. Kendi yorumlarimida katmam lazim yakın zamanda.yazarım. evet ise yarayan birsey mukemmel birsey ben ruhsal çöküntü yaşadım ve bilinçaltı mi dinlemedi gerçekten birde telkini dinlemek çok önemli ben söylesem de telkinin yerini dolduracak birsey bulmak zor kere telkini dinleyebilsem.sonuçta 90 gün dinlenecekCanım paylaşımların için sağol tatlım :) paylaşımlarında bilinçaltına verdiğin mesajlara öncelik verebilir misin ? Zaten ne yeyip ne içeceğimizi az çok biliyoruz.. Madem bilinçaltını etkileyerek zayıflama konu, örneklerini onunla ilgili arttırabilirsen sevinirim :)
Sen daha önce bunu başarmışsın ama demek ki kalıcı olmuyor bunu sürekli tekrarlamak mı gerekiyor ??
Emeğe saygı konusunda haklı olabilirsin ama sonuçda birebir vermediğin için sıkıntı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Maksat Cd pazarlamaksa konu ayrı tabii :)) zan altında da bırakmak istemem tabii kimseyi..rica ederim canım yazıcam. Ama sonuçta cd den birseyler olacak başkasının bilgileri ya biraz tedirginim emege saygim olmali. Kendi yorumlarimida katmam lazim yakın zamanda.yazarım. evet ise yarayan birsey mukemmel birsey ben ruhsal çöküntü yaşadım ve bilinçaltı mi dinlemedi gerçekten birde telkini dinlemek çok önemli ben söylesem de telkinin yerini dolduracak birsey bulmak zor kere telkini dinleyebilsem.sonuçta 90 gün dinlenecek