- Konu Sahibi BenOzgurce
-
özgürce senin bu soruma cevab vermeni istiyorum,,, bir vatan bir insandan önemli olabilirmi?????:uhm:bana göre aslinda cevabi cok basit insan önde gelir, ama bir arkadas bana negativ rep vererek vatan bir insandan önemlidir yazmis:Roflol: böyle birsey olabilirmi???böyle düsünenler hep ayni yere varmiyormu??? yani herkes kendi vatanini savudukca savaslar büyümezmi???askerler daha cok sehit düsmezmi??? sizin fikirlerinizi almak istiyorum????yerimseniben
arkamdan burayada gelinmiş...
sanırım bu konuyuda begenmedınız
evet caydırıcı bir önlem olabilir.yüzeysel düşününce bende aman idam edin gitsin diyorum ama ölmek üzere olan adamın yerine koyunca kendimi bir tuhaf oluyorum yani.teşekkürler yorumun içina.s.a.s.
kime olursa olsun idama kesinlikle karşıyım....
çok hırslanırız ölmeli deriz ama bu yaptıklarını geri almazkı...
Nasıl karşı olabilirim,bebek katili aponun idamını istiyorum,askerimize kurşun sıkanların hepsinin idamını istiyorum,daha onsekiz aylık bebeği taciz eden pisliklerin de idamını istiyorum,bunlar insan sınıfına girmediği için insan hakları da yok dolayısıyla o yüzden yaşamaya hakları da yok bence.
Tuhaf olacak bir durum yok bence. İdamla cezalandırıldığına göre ya birinin canını almıştır ya vatan hainliği yapmıştır, ya birine tecavüz etmiştir. Bu insanların ölmek üzere olması benim içimde en ufak bir sızlama yapmaz. İdam olmalı diyorum.
ya ben idama karşıyım ama onca cani katil mahlukatları yedirip içirip beslemeyede karşıyım((
kimin yaşayıp kimin yaşamayacağına karar vermek bir insanoğluna düşmez....hiçbir yasanın yada kuralın buna hakkı yoktur.Allah'tan başka kimse bir cana kıymamalı bence.....çok hemde çok fazla kötü insan var ama idam yerine müebbet hapis daha iyi olur bence:1ninca:
özgürce sana birsey diyecegim ben ne zaman buraya yazsam, bana negativ repler resmen ucuyor:Roflol: ben bu duruma sadece gülüp geciyorum, artik insan kendi düsüncesini bile özgürce savunamiyor...birde isimlerini yazmiyorlarya o cok kötü, ismini yazsa , ben bu kisilere sadece korkak diyorum. kim bana negativ rep verdi söylesin, bari birde nedenini, sirf katilmiyorum sana diyip olmaz bu isler...:Roflol:ay gülmekten öldüm
bende idam cezasının gerekliliğine inananlardanım...
cezaevlerinde ıslah olması mümkün olmayan çok ciddi suçlar işlemiş,suç işlemeyi alışkanlık haline getirmiş kişiler var..mesela seri katiller(siz sadece amerikan filmlerinde sanıyorsunuz belki ama medyaya yansımasada türk cezaevlerinde bunlardan bir hayli var),çocuk tecavüzcüleri(yine c.evinden bir örnek vereyim:kendi kızına ve oğluna tecavüz eden bi baba!?)..gibi..Terörist başı..gibi..
biz bu insanları cezaevlerinde besliyoruz asmayıp,malum cumhurbaşkanının dediği gibi..onlar içerde ekmek elden su gölden,hertürlü ihtiyaç-sağlık giderleri devlet tarafından karşılanıp ödenerek..yan gelip tahliye günlerini bekliyorlar..
kulağa hoş gelmiyor ama bu insanları(?) yok etmekten başka çare yok toplumun huzur ve güvenliği için..
Ama tabiki idam cezası tekrar yürürlüğe konulurken hangi suçlar karşılığında ceza olarak uygulanabileceğinin sınırları iyi çizilip yasalarla tanımlamalı, Deniz Gezmiş yada Adnan Menderes gibi kurbanlar verilmeyecek şekilde hükümetlerin keyfiyetine bırakılmayacak şekilde kapsamı daraltılmalı..
bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?