• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar istanbul tüp bebek merkezi hakkında deneyimleriniz

Yaa peki sizin negatif sebeplerinizi hiç konustunuz mu üstüne gitti mi
Bende sorun var zaten genetigimde bunu em basindan beri biliyoruz belkide o yüzden üstüne gitmedi asla günahına g9rmek istemem ama bende zamani değilmiş dedi ilkinde ikincisi negatif olunca gitmedim acikcasi bir daha merkeze direk doktoru degistirdim

Bende sorun var zaten genetigimde bunu em basindan beri biliyoruz belkide o yüzden üstüne gitmedi asla günahına g9rmek istemem ama bende zamani değilmiş dedi ilkinde ikincisi negatif olunca gitmedim acikcasi bir daha merkeze direk doktoru degistirdim
Zaten hamilelik olunca onların başarısı oluyor boy boy paylaşıp dururlar olmayınca kader kısmet yada sebeb biz oluruz. Benimde 1 başarısız denemem var Aret kamar da bana da nasip kısmet bu işler daha çok deneme yapman lazım elbet birin de olacak diyor. Onu bende biliyorum da o kadar deneme yapmak için paran varmi diye soran yok

Zaten hamilelik olunca onların başarısı oluyor boy boy paylaşıp dururlar olmayınca kader kısmet yada sebeb biz oluruz. Benimde 1 başarısız denemem var Aret kamar da bana da nasip kısmet bu işler daha çok deneme yapman lazım elbet birin de olacak diyor. Onu bende biliyorum da o kadar deneme yapmak için paran varmi diye soran yok
O kadar haklısınız ki ben o yuzden daha profesyonel olsun samimi babacan olmasada olur mantığıyla degistirdim bana yüzdeleri söylesin net bir şekilde gitmek istiyorum

O kadar haklısınız ki ben o yuzden daha profesyonel olsun samimi babacan olmasada olur mantığıyla degistirdim bana yüzdeleri söylesin net bir şekilde gitmek istiyorum
Benim embirolarim var orda 2 oldu transferi iptal ediyor doktor progesteron hormonu yüksek diye ama ona göre bir önlem ilaç bisey ver madem. Şehir dışından git gel kaç kere boşu boşuna telef olduk. Her seferinde bu ay iptal oldu adet olunca tekrar arayın deyip duruyorlar bu ayda adet oldum ben aramadım heves bırakmadılar insanda. Biraz ara verdim belki 2.denemeyi başka yerde yaparım.

Haklısınız neredeyse hepsi öyle galiba. Peki siz naptınız sonra

Benim embirolarim var orda 2 oldu transferi iptal ediyor doktor progesteron hormonu yüksek diye ama ona göre bir önlem ilaç bisey ver madem. Şehir dışından git gel kaç kere boşu boşuna telef olduk. Her seferinde bu ay iptal oldu adet olunca tekrar arayın deyip duruyorlar bu ayda adet oldum ben aramadım heves bırakmadılar insanda. Biraz ara verdim belki 2.denemeyi başka yerde yaparım.
Hee bu arada benimde 3 kere iptal oldu arada kullandığım ilaclarda cabası. Onca yol yorgunluk ve bir yerde sinir krizleri geçiyor insan rahim cizme islemi yapıldı prp yapıldı onlarda bir ise yaramadı ve bütün moral bozukluğu ve kac ayım boşu boşuna çöp oldu

Şuanda özkan özdamar a gidiyorum cok net ve genetik test yapılacak meğer benim yumurtalarımin kalitesi iyi değilmiş ve genetik teste gönderecek yumurta arıyoruz Aret hocada 9 tane 3. Gün embriyosu bırakıldığı için kalitesi hakkında hiçbir fikrimiz yoktu.

Valla şuan ara verdim beklemedeyim belki başka yere taşırım embirolari yada başka yerde sıfırdan tekrar başlarım bilmiyorum ocaktan sonra fiyatlar bi güncellensin ona göre bakicam aklımda bir kaç yer var onları arayıp fiyat soracam.

Şuanda özkan özdamar a gidiyorum cok net ve genetik test yapılacak meğer benim yumurtalarımin kalitesi iyi değilmiş ve genetik teste gönderecek yumurta arıyoruz Aret hocada 9 tane 3. Gün embriyosu bırakıldığı için kalitesi hakkında hiçbir fikrimiz yoktu.
Ozkan özdamarlada görüseceğim bende. Nasıl memnun musunuz? Bir de genetik sorun var demissiniz neden aret bey pgt yapmadı acaba?

Valla şuan ara verdim beklemedeyim belki başka yere taşırım embirolari yada başka yerde sıfırdan tekrar başlarım bilmiyorum ocaktan sonra fiyatlar bi güncellensin ona göre bakicam aklımda bir kaç yer var onları arayıp fiyat soracam.
Ah canım üzüldüm senin adına embriyolarını bırakma o kadar emek vermişsin belki onlar senin kısmetin orada bekliyor tekrardan baya masraf olur tabi yine siz en iyisini bilirsiniz 🥹

Ah canım üzüldüm senin adına embriyolarını bırakma o kadar emek vermişsin belki onlar senin kısmetin orada bekliyor tekrardan baya masraf olur tabi yine siz en iyisini bilirsiniz 🥹
Haklısın canım ama ne bileyim zaten en fazla daha bir deneme yapabilirim onuda biraz daha kendimizi zorlayıp sıfırdan mi başlasam diye düşünüyorum ama bakalım artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah.

Haklısın canım ama ne bileyim zaten en fazla daha bir deneme yapabilirim onuda biraz daha kendimizi zorlayıp sıfırdan mi başlasam diye düşünüyorum ama bakalım artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah.
Önce elindeki embriyolarını transfer yap durumun da yoktur sıfırdan başlamak baya masraf çok tantana yumurta az çıkıyor döllenme olmuyor vs hazır embriyoların var onları bırakma dilerim sana sıkı sıkı tutunurlar diyelim olmasa da sonra son şansını başka yerde denersin çok zor süreçler Rabbim yüzümümüze baksın inşallah gerçekten 🤲🥹

Önce elindeki embriyolarını transfer yap durumun da yoktur sıfırdan başlamak baya masraf çok tantana yumurta az çıkıyor döllenme olmuyor vs hazır embriyoların var onları bırakma dilerim sana sıkı sıkı tutunurlar diyelim olmasa da sonra son şansını başka yerde denersin çok zor süreçler Rabbim yüzümümüze baksın inşallah gerçekten 🤲🥹
Amin inşallah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla aratmadan 🤲

Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yorumlarınızı beklemekteyim♥️🙏🏼
Merhaba, ben de kendisiyle başladım 2023 Ağustos’ta. 4 opu+iki histereskopi ve 9 aylık ağır bir ilaç protokolü ile birlikte transfer iptalinden sonra kendisini bırakıp Emre hocaya geçiş yaptım. Aylarca benim rahim duvarım kalınlaşmasına rağmen her transfer günü iptal etti. Ve işe yaramayan prp uygulamasını yaptı mm fayda etmedi. (Climara bantı denesek hocam diye sorduğumda (prp öncesi) yok sende işe yaramaz diyerek prp diye tutturmuştu ki sonraki ay bant kalınlaştırdı rahim duvarımı 8,8-9.2 mm leri gördük. Transfere karar verdiği gün mg larca Progestan başlattığı icin ben de emilimim yüksek olduğundan transfer günü 7.5 mm oluyordu) ki Emre hoca ile 8 mm ile transfer yapıldı. Sonuç negatif oldu orası başka. Hocaya kalsa tekrar prp yapacaktı :) Rahim duvarı 9 mm altında olanlara muamelesi aynıdır. Dr değiştirip şuan gebe olan benim bildiğim 4-5 kişi var. Senin evde gebe kalamamanın sebebi bu deyip durdu bana( 3 defa gebelik geçirdim) Bu arada ben merkeze t rahim sebebiyle histeroskopimi olup gitmiştim elimde 2 adet hsg filmlerimle. Bunlarda anlaşılmıyor diye kendi anlaşmalı olduğu yerden tekrar hsg istedi. Çektirdik .. Bizim için cok önemli değil ama küçük bir sineşi var histeroskopi yapalım dedi. Birşey aradı ve buldu bence çünkü 2.hsg filmim tertemizdi. Yani diyeceğim mutlaka ama mutlaka bir histeroskopi veya başka bir işlem yapılacağını bilerek gidin çünkü bu kaçınılmaz bişey orada bu biiir :)
Her kontrole gidişinizde kan ücreti ödeyeceksiniz(Emre hoca sadece transfer günü gerek görürse baktırır ki ultrasonda zaten görülüyor yumurtanın durumu her gidişte p4 bakılmasına ne kadar gerek var?) bu 2 ...
Gelelim laboratuvarına. Biz embriyolarımızın kalitesini ve bir tanesinin 4.gün 7 hücreli ve tutunma şansının % 5 olduğunu yine sağolsun Emre hocadan öğrendik bu 3 ...
Daha yazacak ooo kadar çok şey var ki .. Benim icin koca bir pişmanlık oldu. Avuç avuç içtiğim ilaçlardan sebep kan değerlerimi toparlamaya çalışıyorum şimdi ..

Back
X