- Konu Sahibi BenOzgurce
öncelikle sunu belirtmek istiyorum ben türkiyemi cok seviyorum, sanirim yanlis anlasilma oldu, hatta türkiyede bile yasamak istiyorum. türkiyedende nefret etmiyorum. Ancak türkiyede yasadigin zaman ben buna bizzat kendim gördüm, bir sairin kitabini alacaktim..ama o anda bir polis gelip kitabi elimden aldi ve kitabi yirtti. satici bile sasirmisti. ülkene sahip cik diyorsun. ama o polis ülkesinde büyük bir saire büyük bit terbiyesizlik yapmiyormu? ben kendi ülkemde kendi ülkemin insanin bir siir kitabini alirkene böyle asagilaniyorsam yani gerisini siz düsünün. HEpsine birsey demiyorum ama ben genede türkiyede her ne olursa seviyorum.Ama büyük bas insanlar varki o ülkede onlar öyle bir duruma getiriyorlarki yani......neyse ben bu konuyu kapatmistim...
yaşına ve bu ülkede yaşamamana rağmen bayaa bi şeyler görmüş geçirmişsin bakıyorum..
birincisi her ülkede yaşayan kötüler vardır.senin yaşadığın ülkede bir zamanlar türkler yakılıyor,sokakta doğru dürüst yürüyemiyorlardı naziler yüzünden...en azından benim ülkemde bu kadar azılı değil.
ikincisi o polisin kitabını yırttığı şairi söyletsen daha anlaşılır olur her şey.tekrar ediyorum.bu ülkede yaşayıp,bu ülkenin ekmeğini yiyor suyunu içiyorsan düşüncede dahi bu ülkeye karşı suç işleöeyeceksin.hem bildiğim kadarıyla ancak kitabını yırtarlar.o kitabı yazanı yada alanı asmazlar.dolayısıyla idam cezasının sorulduğu bir başlıkta bu örneği vermen biraz saçma olmuş..
bir polisin bir şairin kitabını yırtması,o insanların yaptıkları yüzünden ülkemin zarar görmesinden daha önemli değil.
beğenmeyen çeker gider...kimseyi zorla tutmuyoruz..