- 17 Ağustos 2023
- 844
- 323
- 23
- Konu Sahibi acelyali29
Yaa cok üzüldüm insallah bu sefer güzel haberler verirsiniz bizeBir kac deneme yapalım tutmazsa o zaman pgtye göndeririz demisti sonsuz güvenmiştim o yüzden sorgulamamistim hic

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok üzüldüm insallah bu sefer güzel haberler verirsiniz bizeBir kac deneme yapalım tutmazsa o zaman pgtye göndeririz demisti sonsuz güvenmiştim o yüzden sorgulamamistim hic
Siz aret Beyde mi tedavi gördünüzSüper bi doktor!!!!!!
Umarim cok guzel haberlerle gelebilirimYaa cok üzüldüm insallah bu sefer güzel haberler verirsiniz bize![]()
Merhaba, embriyolarınızı başka bir merkeze taşısanız? Ben de şu an tüp bebek gördüğüm merkezi değiştiriyorum, 1 embriyom var onu da taşıyacağım.Çok sağ olun. Ben 2 kez yumurta toplattım. Şuan 3 embriyom var ama imha ettiricem
MerhabaMerhaba, embriyolarınızı başka bir merkeze taşısanız? Ben de şu an tüp bebek gördüğüm merkezi değiştiriyorum, 1 embriyom var onu da taşıyacağım.
Masallahh peki sizin sorun ne idiTek geçerim… şu an hamileyim önce Allah sonra aret hoca sayesinde![]()
Yaa insallah cook guzel bir yumurtanız olur ve bebişiniz gelirsize görüşlerimi anlatayım aret hoca hakkında biraz detaylı anlatacağım fikriniz net olsun. ben 1 yılı aşkın süredir aret hocamın hastasıyım. yaklaşık her hafta kendisine (sadece kendisine) muayene oluyorum ki ben muayene olmakta çok zorlanan zor bi hastayım ama hocam sağolsun çok rahatlatıcı ve sevecen işinin ehli güven veren birisi olduğu için alıştım ve bu sebeple de beni sadece kendi muayene ediyor benden ekstra ücret talep etmedi normalde çok yoğun olduğu için eğer sadece aret hoca muayene etsin derseniz ücreti farklı. benim yumurtam hiç yok amh 0,001 (daha düşüğünü de duymadım),fsh 90 larda geziyor. bu forumu çok uzun süredir okuyorum daha beter durumda olanı görmedim açıkçası insanlar 1 yumurtam görüldü diye kendini duvardan duvara vurup depresyonlara girerken ben 1 yumurtam görünse lokma döktürecek kıvamdayım:)) sanırım hoca da benim umutsuzluğumun farkında ama asla moralimi bozacak herhangi bişey demedi hatta çoğu zaman teselli etmiştir en bıkkın olduğum zamanlarda 'olur kızım üzülme yumurtalarımız gelecek acelemiz yok' diyor odaya girince 'bana yumurta getirdin mi bugün diye soruyor:)) donasyon da önerdi bana ama ben hemen olsun istemediğim için tamam biraz daha takip edelim dedi. tedavi şekli de kişiye özel, benim için eğer çok yüksek dozda iğneler ilaçlar verirsek yumurtaların kalitesiz olacağı ve beni maddi manevi boşuna yoracağı yönünde olduğu için sadece klomen kullandırdı bu süreçte. prp ve eksozom gibi tedavi şekillerine maddiyat amaçlı olduğunu söylüyor,bilimsel çalışmalardan para alınmaz dedi. her gittiğimde kan veriyorum e2 takip ediyoruz laborauarının güvenilir olduğunu düşünüyorum açıkçası embiryoloğunu da iyi diye duymuştum umarım yollarımız çakışır:) bir kere fazladan fsh da isteyip sonra vazgeçince hemen ücretimi iade ettirdi. ilk muayene hariç lab ücretleri dışında hiç ücret ödemedim çünkü ben yumurta toplama aşamasına da geçemedim. muayeneleri oldukça yoğun günde 150 hastaya bizzat kendi bakıyor ben hiç ilgisiz baştan savma davrandığını görmedim her soruma cevap verir gerekirse uzun uzun anlatır. hemşireleri de çok iyi sekreterleri de. teknegatif tarafı her gittiğimde min 40dk bekliyorum çok çok yoğunlar. takviye olarak bioscience advence plus ve folik asit kullandırıyor sadece,hacamat ot çöp asla bunlara inanmaz. ben hiç acaba mı demedim, eğer başka yerlerde başalsaydım muhtemelen maddi olarak çöküp elimde sıfırla ve yıpranan psikolojimle başbaşa kalacaktım. güncel fiyat bilgisini bilemiyorum bana kağıt vermişlerdi ama attım zaten dediğim gibi anca takip ediliyorum şu an. bence gidip yüzyüze görüşün mutlaka ücretine değer.![]()
Görünen bir sorun yok ama 9 senelik evlilik ve memorial Şişli dahil heryerde denediğim dolu tüp bebek denemesi. Tüp bebeklerimde embriyolarım gelişmedi 5. Güne gitmedi. Aret hoca farklı tedavi uyguladıMasallahh peki sizin sorun ne idi