öncelikle sunu söylemeliyim, ben isteyerek almanyada yasamiyorum, ve maalesef burda büyüdüm, ama bu su anlama gelmez türk kültürü alamdigim. Ama sunuda belirtmeliyimki bu benim görüsüm, madem vatan bu kadar kutsal ve degerli neden kendi ülkesindeki insanlara sahip cikmiyor??? zamaninda benim ailem buraya zevkinden gelmemis yani. Zamaninda sokakta bile yürüyemedigin yillarda insanlari dövmek, insanlari hertürlü iskence yapmak sence bu nedir??bence bu insanlarda vatanina sahip cikiyorlar, ama vatan onlara böylemi sahip cikiyor??? lütfen sirf görmek istediklerimizle kalmayalim at nallarini acalim ve herseyi her yönden görmye cabayalim diyorum ben sadece.kendi fikrini savunamadigin bir yerde....yani herseyi sana dayatiyorlar ondan sonra.....yani bence bu ülkede feci sekilde ayrimcilik yapiliyor. Belli bir grup gidip hakkini savunmak icin veya görüsünü belirtmek icin mecbur sesini duyurmali cünkü o kisilere o kadar yasak konulyor ama ve bu kisiler sesleri cikartiklari anda hemen ssturulmaya calisiyor sence bunu kendi vataninda yapamayan insanlar ne yapmali?
lütfen sirf bir yerden cogu acidan bakmaya calisalim, tekrar yineliyorum kesinlikle idama karsiyim her ne olursa olsun