İçinizde Elazığlı olan ya da eşi dostu olan var mı?

Ben direk oyle dusundum baska uye ile karistirmiyorsam bir yabanci uyruk durumu vardi galiba sizde ona dayanarak hani siz belki cok bilmezsiniz garipsersiniz orf adet (olagan siradan seyler icin) demistir en guzeli kendine sor olmasi gerekenleri az cok biliyoruz asinayizda yorenize ait baska birsey varsa soyle mahcup olmayalim sonra dersin baskasina sormamak akillica bir ise cok kisi yorum yapinca karisiyor

Orda aciklama yaptim.okuyun..arkadas otomatik yazilimdan dolayi yanlis yazdi diye aciklamam var.
size hiç inanmadım nedense, ikisi birbirinden bambaşka kelimeler. hiçbir klavyenin maddiyatı, bekarete çevireceğine inanmıyorum.
otomatik düzeltme yazım yanlışı yapıldığında bir de klavyeniz İngilizce ise türkçe yazdığınızı düzeltir bazen.

bekaretle maddiyat ne alaka yani

Doğru hatırlıyorsunuz evet galiba aynen sizin gibi düşündü. Yadırgama ihtimalimden çekindi galiba. Yani baba tarafımda vardır bazı gelenek görenekler o kadar boş değilim bilirim aslında ama o öyle düşündü demek ki.

bekaret nerde yazıyor ben kaçırdım ya

Anne babası çok modern görüşlü, kibar, nazik insanlardı. Çok gelenekçi bir yapıda değillerdi; bana da tanışmamızda "Siz nasıl isterseniz öyle olacak" demişlerdi.

bekaret nerde yazıyor ben kaçırdım ya

Buradan bir hanım Elazığlı bir arkadaşına sormuş Whatsapp görüşmelerinin ekran görüntüsünü attı. O da bekareti yerindeyse yaparlar her şeyi gibi bir şey yazmış. Tepkiler gelince o hanımefendi de arkadaşının yazım hatası yaptığını söyledi. Hata ya da gerçek önemli değil, erkek arkadaşım ve ailesi öyle bir görüşe sahip değiller. Önemsemedim o yüzden.

Bohça işi biraz fazla ağırdır canım. Herkese incik cincik bohça götürülür ve dantel ağırlıklıdır.

Aranızda anlaşıp, iki tarafa da bohça işini kaldırın. Gerekiyorsa, sadece kayınvalide ve kayınpedere yapılır, olur biter.

Madem gelin geliyorsun bize bizi iyi tanı en büyük adetimiz farklı ilde bir 23 plaka görünce çılgınlar gibi kornaya abanıp selam vermemizdir düşünki tatil dönüşü hiç tanımadığımız bir 23 plakayla kornalaşıp durmuşluğumuz araçlardan inip kırk yıllık ahbab gibi sarılmışlığımız var adamın babama sarılıp kurban olayım gakgom memleket kokuyorsun dediğini bilirim bu aileyle yol üstünde bir restoran bulup yemek yedik numaralarımızı alıp verdik ve hala ailece görüşüyoruz var sen düşün artık birde malatya nefreti var her elazığlıda ebedi bir düşmanlık bu malatyalılara kofik derler hatta ve bir kofik asla sevilmez tabi bu düşmanlık öyle kanlı bıçaklı gibi değil mizah boyutunda ayrıca biran önce harput köfte yapmayı öğrensen iyi olur gelin kız

Vallahi Elazığ'lı bir arkadaşım var. En büyük adeti; trip atmak. Liseden beri artık içimi çürüttü tripleriyle. Eahhh yetti gari dedim ve 3 aydır görüşmüyorum. Yeter daa..

2. sayfada
resimler ek olarak gözüktüğü için alıntılamadım

ilgili resmi silmiş çünkü iki ekran görüntüsü bar orada bekaretle ilgili bişey göremedim.

akıl fikir ne diyelim...

Bende Elazığ geliniyim. Eşim Elazığ lı. Düğünüm de 2015 de orada yapildi fakat anormal bir adet olmadı hiç.

bana biraz garip geldi ya bu tavır.

elazığ ile bir bağlantıları var mı gidip geliyorlar mı? en kötü ne olabilir yani hiç aklıma gelmedi.

yine de ben olsam bu uyarıdan biraz rahatsız olurdum. sanki alttan alttan "ya biz istemesek de yapmak zorundayız" filan gibi bir şeyler hissettirdi bana. zorunda değilsin çünkü.

konusu açılırsa ki bence açılmaz daha ortada bir şey yokken, açıkça söyle bunun memlekete bakmadığını istemediğin bir şeyi yapmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…