Valla patronum Elazığlı süper bir insan. Ama insanların iyi veya kötü olmalarını memleketi belirlemez. Ancak adetlerini geleneklerini öğrenebilirsin onu da ben bilmiyorum :)
Elazığ adetleri hakkında fikrim yok ama öyle söylemesini rahatsız edici buldum
Elazığlı arkadaşlarım var ama hiç öyle ağır bir adetleri yoktu, gerçi erkek tarafı yaklaşık 20-25 tane aile fertine bohça hazırladı zira arkadaşımın ailesi kalabalık aile :) :)
Elazığ'lıyım bendeeMerhaba kızlar, ben aslında BDV'ye konu açma konusunda biraz dargındım ama bunu çevremde soracak kimsem yok; daha doğrusu bilgisi olan yok. İçinizde Elazığlı varsa ya da Elazığlı eşi dostu olan yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim erkek arkadaşım baba tarafından Elazığlı, anne tarafı Bursalı. Ciddi düşündüğümüz bir ilişkimiz var, bir aksilik olmazsa seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Birbirimizin aileleri ile tanıştık ama aileleri tanıştırmadık. Neyse, işte plan yapıyorduk ne yaparız ne ederiz, benim oturduğum evimdeki eşyalar vesaire muhabbeti ediyorduk. Birden erkek arkadaşım şey dedi "Astoria biz Elazığlıyız bak annem babam çok takmaz da büyükler biraz adet gelenek görenek bekler korkma tamam mı?" dedi. "Neyinden korkacağım, ne gibi adetleriniz var ki?" dedim. "Var bir şeyler işte" falan dedi ama bahsetmedi yani, espri mi yaptı anlamadım ki. Google'a "Elazığ evlenme gelenekleri, düğün adetleri" ne bulduysam yazdım ama garip garip şeyler çıktı.Gülmeyin ehehe anlatmayınca kıllandım ne yapayım.
Elazığlılar, böyle genel olarak yaptığınız gelenekleriniz nedir gelin alırken? Erkek arkadaşımın böyle adetler gerçekleştirmeyeceğine inanmak istiyorum ama korkma falan deyince çekindim.Benim baba tarafımda da var öyle adetler babaannem çok geleneksel bir kadındır ama babam yaptırmamış mesela, hatta direkt annemle evlenip şak diye "Biz evlendiiikk" diye babaannemin karşısına çıkarmış bir insan olduğu için çok adetle gelenek görenekle işimiz yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim, okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
Eşimin Elazığ da yaşayan halası düğünden sonra eve girerken de geline bilezik takmıştı
Bu iyi adet galiba
Şaka bir yana takma bunları ne olacak adet vs herkesin bir yaşam biçimi var ne kadar değiştirilebilir ki bu bir düğün için
Elazığ'lıyım bendeeHer büyük gibi saygı hürmet beklerler öyle korkulacak bişey yok yani canım Çok da iyi insalar dır ama kasadan çürük elma da çıkar
Espri mi yaptı anlamadım ki, ben de korkma falan demesini garip karşıladım. Şakaysa da eşek şakası yani, söylerken çok ciddiydi.
Hahaha ayy ben uğraşamam ki öyle şeylerle. :/
Bence uçlarda bir adetleri yoktur,sen yorumlarından hatırladığım kadarıyla adetlerden çok hoslanmiyorsun belki erkek arkadaşında bunu bildiği için sana şaka yapmış olabilir :)
ben tunceli elazig karisik memleket.adetlerimizde ayni.Merhaba kızlar, ben aslında BDV'ye konu açma konusunda biraz dargındım ama bunu çevremde soracak kimsem yok; daha doğrusu bilgisi olan yok. İçinizde Elazığlı varsa ya da Elazığlı eşi dostu olan yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim erkek arkadaşım baba tarafından Elazığlı, anne tarafı Bursalı. Ciddi düşündüğümüz bir ilişkimiz var, bir aksilik olmazsa seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Birbirimizin aileleri ile tanıştık ama aileleri tanıştırmadık. Neyse, işte plan yapıyorduk ne yaparız ne ederiz, benim oturduğum evimdeki eşyalar vesaire muhabbeti ediyorduk. Birden erkek arkadaşım şey dedi "Astoria biz Elazığlıyız bak annem babam çok takmaz da büyükler biraz adet gelenek görenek bekler korkma tamam mı?" dedi. "Neyinden korkacağım, ne gibi adetleriniz var ki?" dedim. "Var bir şeyler işte" falan dedi ama bahsetmedi yani, espri mi yaptı anlamadım ki. Google'a "Elazığ evlenme gelenekleri, düğün adetleri" ne bulduysam yazdım ama garip garip şeyler çıktı.Gülmeyin ehehe anlatmayınca kıllandım ne yapayım.
Elazığlılar, böyle genel olarak yaptığınız gelenekleriniz nedir gelin alırken? Erkek arkadaşımın böyle adetler gerçekleştirmeyeceğine inanmak istiyorum ama korkma falan deyince çekindim.Benim baba tarafımda da var öyle adetler babaannem çok geleneksel bir kadındır ama babam yaptırmamış mesela, hatta direkt annemle evlenip şak diye "Biz evlendiiikk" diye babaannemin karşısına çıkarmış bir insan olduğu için çok adetle gelenek görenekle işimiz yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim, okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
Bu ne demek anlamadım ki.Astoria biz Elazığlıyız bak annem babam çok takmaz da büyükler biraz adet gelenek görenek bekler korkma tamam mı?
Merhaba kızlar, ben aslında BDV'ye konu açma konusunda biraz dargındım ama bunu çevremde soracak kimsem yok; daha doğrusu bilgisi olan yok. İçinizde Elazığlı varsa ya da Elazığlı eşi dostu olan yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?