Boşanıcam dedi. Ama seninle beraberken dedi. Beraber veririz dilekçeyi dedi. Ben istemedim. Mutsuzsan kendin ne gerekiyorsa yaparsın beni karıştırma dedim.Adamın boşanmayacağını bilecek kadar pişirmiş olmalı hayat sizi.
Metresi olmayı düşündüğünüz ondan diyelim biz buna.Kaynana kayınpeder vs kadın, sevdiğim insan, çocuklar... bunlarla hep beraber yaşıyorlar. Kalabalıklar.
Sen bu konuya çok yazdın emek verdin. Ellerine sağlık. O kadar olumlusun ki.. biraz su içip dinlen istersen. Kimse yalancılıkla suçlanmak istemez. Evladım en sevdiğim varlığım. Onu bu konuya sen karıştırmazsan ben çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Aynı dileklerimle çok teşekkür ederim. Yorumlarınız çok güzeldi.Size dua etmek için birinin nefesini israf etmesi çok ilginc
Vallahi pamukcuğum, adam hastalansa hastane resmi nikahlı eşini arar. Ölse naaşını ona teslim ederler. Nereye asil kadın oluyor?Ona da dini nikah kiydik deyip gecistirirler muhtemelen..en büyük marifetleri o cünkü. "Asil ben onun ilk kadiniyim. Digeri sadece nikahini vermedigi icin daha evli". Böyle bir adama kim askim, esim demek ister..
Siz çok canla başla yorum yapıyorsunuz da o şu an çay höpürdetiyorayrıca çiğ köfte çoğu şeyden daha tercih edilebilir bir seçenek. Hatta bazen koca yerine bile tercih edilir
Çaresizliğim çok sevmek. Ve bitirememek bu sevgiyi. Bitiremiyorum. O yüzden açtım bu konuyu. Ben kendimi yaşadıklarımı onaylamıyorum. Ama duygularım çok canımı yakıyor. Yolumu bulmaya çalışıyorum bu aşktan kurtulamıyorumMetresi olmayı düşündüğünüz ondan diyelim biz buna.
Eşi belli ki ayrılmayacak sizde hayatınıza metres ünvanıyla devam edeceksiniz.
Önceki konunuzda abuk sabuk şeyler vardı, kardeşlerinizle ilgili, yazdığınız şeyler birbirini tutmuyordu.
Bu konu ne derece doğru bilmiyorum ama böyle bir konuyu mağduriyet, çaresizlik gibi anlatmanız sinirimi zıplattı.
Doğruysa bir evladınız var, o da mı sizinle yaşayacak?
Bari çocuğu iğrenç hayatınıza malzeme etmeyin.
Sizce hiç başını yakmış gibi bir hali var mı ? Çay falan içerek geziyor.Ya ben mi deliyim yoksa artik insanlari anlamakta mi zorluk cekiyorum bilmiyorum. Tamam genclikte basini yakmissin. O hatadan dönüyorsun, ne güzel. Ama simdi daha insan kendini niye yakar? Ben bir adamin karisi ile görüsüp onun pazarligini dinleyecegim. Yani insan kendine neler yakistiriyor demek ki.. cigköfte candir
İnşallah desteklerinizle yolumu bulucam.
Alay edilip, linclenmeyecek gibi de degil konunuz hani. Hayatimda bu kadar suursuz az sey gormusumdur. (Su kadin kocasina nasil askim'li mesaj atar mesajiniza istinaden). Kafaniz asiri guzel, ya da senaryo bu. Normal bir insanin bu kafada olmasi cok acaip.Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsini.
Değerli yorumunuz içim teşekkür ederimEvliyken ilişki olayına girmeyeceğim siz de biliyorsunuz yanlış olduğunu. Ama yapmayın ya genceciksiniz henüz bi çocuğunuz var. Napcaksınız üç çocuklu evli adamı. Mis gibi hayat var dışarıda kendinizi tanıyın flört edin sevin sevilin. Zaten zor bi hayatınız olmuş kimse kolay kolay kendinden 40 yaş büyük adamla evlenmez yoksa. Başka bi hata daha yapıp bi de metreslik yakıştırmayın kendinize. Siz de ben de bu konudaki herkeste biliyor ki o adam boşanmayacak çünkü.
Hayır arkadaşım. Hiç birşey talep etmedim nafakadan başka. Keşke boşa giden yıllarımı geri getirebilselerdi. Onları da harcardım ben ama artık güvenmiyorum kendimesiz zaten yolundasınız. Doğru söyleyin dedenin tüm malına çöktünüz değil mi ?
Tüm metreslerin ortak bahaneleri mi bunlar, çok aptalca kusura bakmayın. Sadece kendinizi kandırırsınız şu cümlelerle.Çaresizliğim çok sevmek. Ve bitirememek bu sevgiyi. Bitiremiyorum. O yüzden açtım bu konuyu. Ben kendimi yaşadıklarımı onaylamıyorum. Ama duygularım çok canımı yakıyor. Yolumu bulmaya çalışıyorum bu aşktan kurtulamıyorum
O olayı anlatayım size.Alay edilip, linclenmeyecek gibi de degil konunuz hani. Hayatimda bu kadar suursuz az sey gormusumdur. (Su kadin kocasina nasil askim'li mesaj atar mesajiniza istinaden). Kafaniz asiri guzel, ya da senaryo bu. Normal bir insanin bu kafada olmasi cok acaip.
Kadından,onun gururundan size ne ayol?O olayı anlatayım size.
Aşkım cicim denmiyor aramızda dedi. Soğuğuz birbirimize iki yabancıyız dedi.
Ben de bu lafın üzerine daha yanımdayken
O mesajı görünce hani ne bu dedim. Yoksa tamam karısıdır.
İsterse kocası 20 kadınla bile olsa gurursuzca aşkım canım diyebilir.
Ben metres değilim.olmadım.Tüm metreslerin ortak bahaneleri mi bunlar, çok aptalca kusura bakmayın. Sadece kendinizi kandırırsınız şu cümlelerle.
Minnoş cümleler kuramayacağım size.
Allah çocuğunuzu korusun.
Kendine güvenmiyorsun diye bu adama tutunma. Terapi al, kendini gelistir, bu sefer biraz da kendin icin yaşa. Kendine güzel bir yuva yap senin ve evladin icin..böyle bir adamin sevgisi ne kadarlik sence? Bir dali birakmadan digerine gecmeye calisan, sözde cok mutsuz olup bosanma davasi acmayan. Senin o sevgi zannettigin sevgi degil. Kendini degersiz olarak gördüğün icin ve adam pesine düstügü icin sevgi zannediyorsun sadece. Diger kadin icin gurursuzca askim yaziyor demissin. Kadin o adamin nikahli esi. Sana ne kadar sözler ve yalanlar söylesede (ve emin ol seks hayatlari devam ediyordur, yarin 4. Bebek müjdesi gelse sasirma), o kadin esi. Senin sifatin ne tüm bu hikayenin icinde?Değerli yorumunuz içim teşekkür ederim
Hayır arkadaşım. Hiç birşey talep etmedim nafakadan başka. Keşke boşa giden yıllarımı geri getirebilselerdi. Onları da harcardım ben ama artık güvenmiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?