İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte kolej kızıı
Ben ise en arkadaki aylak öğrenci.
Oğlan olaydım senin peşinde koşardım rosacığım.
Yok hayatım, ben de sözelciyim öyle çok matematikten anlamam. Yaşayabilecek kadar işte.
dr_yad da beni pek beğeniyor, sen de beğendin. Gördüğün gibi sevenlerim var ama hep kadın. Ondan evde kaldım işte, erkekler sevmiyor, sorun burada.

Evet.... Bazen şaşırıyorum açıkcası, nasıl hayatlar yaşanıyor böyle. Bir yerlerde birileri bunu yaşıyor mu gerçekten...
Ve aşk bu kadar mühim mi? Tüm duyguları, toplum kurallarını, etiği, saygıyı, vicdanı, yok sayacak kadar mühim mi.
Nasıl bir adamsa paylaşılamıyor.....
Yaşasınlar heo birlikte ne diyeyim. Ama yazık yaa cidden bir akıla ihtiyacı varsa da ondan açtıysa bu konuyu. İnşallah bir faydası olur

Tüm suç kimin biliyor musun Rosacığım ?
Ay sen ne gözel bir kızsın böyle, büyüde oğluma alayım diyen teyzelerin. Büyüdük teyzeler kayboldu

düşünün aradan yıllar geçmiş, oğlunuz belli bir yaşa gelmiş kendinden küçük gencecik bir kızla evlenmiş, bir evlatları olmuş, gel zaman git zaman gelininiz genç evli çocuklu bir adamla sevgili olmuş oğlunuzu boşayıp torununuzla birlikte aşık olduğu evli çocuklu adamın metresi olarak yaşamaya karar vermiş.
oğlunuz için içiniz sızladı değil mi?
torununuz için içiniz parçalandı değil mi?
gelininiz için neler geçti aklınızdan ? Hah işte siz osunuz.

Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsini.
Arkadaşım bu yasa gelmissin aklın fikrin var sayarak yazıyoruz 3 çocuklu evli adamla işin olmaz. Olmamalı. Çok zor hayatın olmuş, kimse de sütten çıkma ak kaşık değil seni kınamak değil burada yazılanlar. Hepimizin türlü yanlisi var. Seni kendine getirmek için yazıyoruz. Lütfen yanlış yapma. O adam bosamaz karısını hem bunu beklemek de çok çirkin.

Geceleri beni hiç istemediğim halde zorluyor bile. çok sağlıklı emin olun. Ama ben de sağlık kalmadı.
Teşhisim bu.ben bunu kafamdan uydurmuyorum.
.....
Sağlıklı olmadığının farkındaysan, bu nokta dönüm noktası olsun ve yeni sayfa aç o halde.
Bu hayatın, hayat değil.
İyileşmek için adım at.

Daha ne denir ki.

Yani aşk buysa lütfen kalsin, yerine bir cig köfte dürüm alayim ben. Ya.konu sahibi saf rolüne yatiyor, yada gecekten hic bir etik duygusu yok. Öyle veya böyle terapi sart. Cocuk da bana göre baba da kalmali cünkü annenin ne yapacagi belli degil. Cocuk bari alistigi ortamda kalir, annesi terk edilene kadar

Ya Pamuk evliliğin tarihine bakarsak ergendir bu çocuk yüksek ihtimalle. Annem metres oldu olayını nasıl kaldırsın? Mahvolur çocuk. Sırf şunun için bile yapmamalı. Başlarım aşka da meşke de. Milletin karnı ağrıyor, gazı var, her şeye aşk deyip duruyorlar.

Bu isin icine evladini acaba hic katistirmasan mi?!
Sen bu konuya çok yazdın emek verdin. Ellerine sağlık. O kadar olumlusun ki.. biraz su içip dinlen istersen. Kimse yalancılıkla suçlanmak istemez. Evladım en sevdiğim varlığım. Onu bu konuya sen karıştırmazsan ben çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Siz çok canla başla yorum yapıyorsunuz da o şu an çay höpürdetiyor ayrıca çiğ köfte çoğu şeyden daha tercih edilebilir bir seçenek. Hatta bazen koca yerine bile tercih edilir

Ona da dini nikah kiydik deyip gecistirirler muhtemelen..en büyük marifetleri o cünkü. "Asil ben onun ilk kadiniyim. Digeri sadece nikahini vermedigi icin daha evli". Böyle bir adama kim askim, esim demek ister..

Ayy bismillah bacımsu az evvel evladın üzerine yemin ettin. Amcayla kala kala sende de unutkanlık baş göstermiş çay çok içme bence sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…