İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size mi soracak "nikahlı" kocasına aşkım derken? Dağdan gelmişsiniz bağdakini mi kovuyorsunuz? Az had hudut bilin bari.
Siz de ona selam söyleyin, hatta telefonları alın gün aşırı konuşursunuz artık. Bacım şimdi geliyor, gün doğmadan orada olur falan dersiniz. O da akşamına telefon eder, şimdi çıktı geliyor diye. Paslaşırsınız işte, fena mı?

Kadın maddi manevi kocasına bağımlı demek ki, çaresiz arkası olmayan bir kadın.. Veyahut tercihi böyle onu bilemeyiz.
Ama sevdiğiniz adam iğrenç biri. Böyle diyaloglar yaşatmasının başka açıklaması yok. Hele böyle durumu kabullenmiş karısını asla boşamaz.
Sizi üstüne alır. Nitekim siz de heveslisiniz.
Değil misiniz?
O halde sürdürmezdiniz bu ilişkiyi....
Diyecek birşey bulamıyorum.
Hiç olmazsa çocuğunuzu düşünün.
Annesiniz!
Kızınız varsa ona hiç iyi örnek değilsiniz.
Oğlunuz varsa da öyle.
Utanç duymalısınız, kusura bakmayın üzmek için demiyorum ama silkelenin bence.

Herşey çok normal, bi kadının kocasına aşkım demesi mi anormal?

Adam zaten istese coktan bosanma davasini acardi. Ama biliyor evdeki bekler, bu tarafta hevesini alip geri dönecek..arada birde konu sahibinin cocugu var sagdan sola savurulan. Onu böyle bir insanin yanina sokmasi bile hata
Ah evet.. En mühimi çocuk.
18 yıllık evlilikte kaç yaşında acaba. Ergen falandır belki, ne kadar da hassas olmak lazımken....

Sosyetik bacım, kolej kızı seni.
İnan 2 saatir adam kaç yaşında hesaplamaya çalıştım Kızım sağ olsun 2+2= 5 etti bugün

Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsini.
Tedavi alıyorsunuz sanırım. Devlet mi özel mi ? Sizin önce ruhunuzun düzelmesi lazım. Kendinize gelmeniz lazım.

:) Evlendiklerinde 58 yaşındaymış, 18 sene geçtiğine göre şu an 76 yaşında canım. Sen yorulma, ben hesapladım bile.
İşte kolej kızıı
Ben ise en arkadaki aylak öğrenci.
Oğlan olaydım senin peşinde koşardım rosacığım.

Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsini.
Estağfurullah, sen bize yol göster daha. Seni de saf ettiler ya bu kadınlar, yanarım ona yanarım.

Lutran kocanız razı mı? Adamı bu yaşta yalnız bırakacaksınız yaa enteresan

Ciddi soruyorum. Boşayacak mı sizi?

Ah evet.. En mühimi çocuk.
18 yıllık evlilikte kaç yaşında acaba. Ergen falandır belki, ne kadar da hassas olmak lazımken....

Birdeki su anki esi ile adamin annesi babasi cümbür cemaat yasiyorlarmis. Sence adam o düzeden öyle kolay cikabilir mi? Yok sevdigim kisi, yok esi ile görüstüm..yani nerde baksan midesizlik diz boyu. Yemim ederim bazi insanlarin hicbirseye saygisi kalmamis

Çay mı atılan çaylardan sanırım. Ancak o böyle bir kafa yapar. Püskevitte yiyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…