- 3 Şubat 2018
- 25.521
- 109.913
- 598
Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var.
Tuhaf ya da değil.Sizin hayatınız ellerinizden kayıp gidiyor. Yanlış yapıyorsunuz.Evet bu
Bi türlü bitmedi
Karısıyla konuşturdu beni çünkü karısı istemiş.
Kadın dedi ki ben kocamın güneş doğarken yüzünü göreyim yeter dedi.
Size karışmam mutlu olun dedi.Beni de sevmiş selam yollayıp dururdu bana. Sonra aşkım aşkım diye attığı mesajlarını gördüm kocasına. Dedim eşinle bişey mi yaşıyorsun da haberim yok anlamadım dedim. Vallahi ben de şaşkınım. Beni bildiği halde Aşkım demesi tuhaf değil mi?
Ya çok akıllısın sen. Adam boşanırsa nafaka verecek, mal verecek kadına. Kafanı bozarsa göndereceğin yer kalmayacak. Donlarını karısı yıkasın, sefasını sen sür. Ohh. O kadın inşallah akıllanır da, zinadan davayı açar, adamın da donuna kadar alır atar kucağına.Hayır istemiyorum ben öyle
Mutsuz olan kişi, ben olsam da olmasam da gereğini yapar ki.
Ben yuva bozmam yemin ederim yapmam.
Benimle dilekçe vermek ne demek dedim kızdım.
Kabul etmedim ki
Çok teşekkür ederim... Sizi dinleyeceğim tüm kalbimle...Güzel kardeşim yapma etme boşanmaya niyeti olan adam çoktan boşanırdı.
Bu 18 yaşında yaptığın hataya benzemez. Yaşça çok büyükte olsa sonuçta birinin nikahlı eşi olmuşsun o zaman. Şimdi içine düşmek üzere olduğun hata ileride evladının bile karşısına çıkar. Metres olmayı kabul etme. Seviyorsan sabret boşansın.
Üç gün sonra üç çocuğunun annesinden af dilemeyeceği ne malum? Nikahı da vermem diyormuş. Bu da demektir ki her an kocasını "geri" alabilir.Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
. Dedim eşinle bişey mi yaşıyorsun da haberim yok anlamadım dedim.
HaklısınızÜç gün sonra üç çocuğunun annesinden af dilemeyeceği ne malum? Nikahı da vermem diyormuş. Bu da da demektir ki her an kocasını "geri" alabilir.
Sadece kenarda bosanana kadar beklerim diyorsun..Ben yuva bozmam yemin ederim yapmam.
3 çocuk yapmış iyi kötü bir yere varmış ve sizinle mi mutlu olacakmış?Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Maalesef haklıyım.Haklısınız
Aşkım demesi tuhaf mı?Evet bu
Bi türlü bitmedi
Size karışmam mutlu olun dedi.Beni de sevmiş selam yollayıp dururdu bana. Sonra aşkım aşkım diye attığı mesajlarını gördüm kocasına. Dedim eşinle bişey mi yaşıyorsun da haberim yok anlamadım dedim. Vallahi ben de şaşkınım. Beni bildiği halde Aşkım demesi tuhaf değil mi?
Neden tanıştırdı gerçekten anlamadım. Kadında sakin sakin siz ne yaşarsanız yaşayın ben güneş doğarken kocamın yüzünü göreyim yeter dedi. Beni de çok sevmiş kadın. Habire karımın sana selamı var diyordu. Ben de saçmalama benden nefret etmesi lazım bu nasıl iş diyordum inanın.Aşkım demesi tuhaf mı?
Peki adamın sizi tanıştırması tuhaf değil mi?
Adamın ikinizi birden kullanması tuhaf değil mi?
Yani bu yaşananlar komple tuhaf değil mi?
Bir kere geliyoruz dünyaya biliyorsunuz değil mi?
Tek, ilk ve son şansımız.
Böyle bir yaşam mı seçiyorsunuz? Yazık değil mi anlamıyorum hiç mi kıymeti yok aldığınız nefesin.
Gebersin nefessiz kalsın o adam ama siz yaşayın bence. Daha fazla devam etmeyin bu saçmalıklara.
Belki de o pis adama mecbur. Gidecek yeri yok cesareti yok bunu kabul ediyor. Her şey normal de aşkım demesi mi tuhaf geldi?Evet bu
Bi türlü bitmedi
Aşkım demesi tuhaf mı?
Peki adamın sizi tanıştırması tuhaf değil mi?
Adamın ikinizi birden kullanması tuhaf değil mi?
Yani bu yaşananlar komple tuhaf değil mi?
Bir kere geliyoruz dünyaya biliyorsunuz değil mi?
Tek, ilk ve son şansımız.
Böyle bir yaşam mı seçiyorsunuz? Yazık değil mi anlamıyorum hiç mi kıymeti yok aldığınız nefesin.
Gebersin nefessiz kalsın o adam ama siz yaşayın bence. Daha fazla devam etmeyin bu saçmalıklara.
Kaynana kayınpeder vs kadın, sevdiğim insan, çocuklar... bunlarla hep beraber yaşıyorlar. Kalabalıklar.Belki de o pis adama mecbur. Gidecek yeri yok cesareti yok bunu kabul ediyor. Her şey normal de aşkım demesi mi tuhaf geldi?
Çünkü geri kalan her şey normal
Bir siz eksiksiniz demek kiKaynana kayınpeder vs kadın, sevdiğim insan, çocuklar... bunlarla hep beraber yaşıyorlar. Kalabalıklar.
:))))) sanırım öyle ama gitmem ya benBir siz eksiksiniz demek ki
Bana dua edin olur mu çok istiyorum bunu.Yorumumu beğendiniz ama cevap vermediniz Lutran hanım :) Neden eşinizden boşanıp yeni bir hayata başlamıyorsunuz ?
Bence şansınızı deneyin Alt tarafı sofraya bir tabak konulacak, oğlunuz ne diyor bu işe peki? Yaşı büyük sanırım biraz, idrak edebiliyordur.:))))) sanırım öyle ama gitmem ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?