- 19 Mayıs 2020
- 46.586
- 208.777
- 548
Tedavi oluyor musun?Nolur beni kendime getirin. Ben kayboldum. Bipolar olmak zaten çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi oluyor musun?Nolur beni kendime getirin. Ben kayboldum. Bipolar olmak zaten çok zor
Boşuyorum işte. Mahkememe az kaldı. Kız kardeşime bakamaz artık...Eşinizi naptınız ? Peki ya kız kardeşinizi ?
Sıfat sıfat değil teflon mübarek..midemi bulandırıyor böyle konularİkisinin ses kayıtlarını dinlediğim için bu kadar emin yazıyorum. Bırak yakamı diyor sevdiğim adam. o da bırakmıcam. git ne yaşarsan yaşa diyor. Kuma getir bana onu çok sevdim diyor benim için.
Yaaaaa ne metresi aşkitom. Bu üye baya dindar, imam nikahıyla gidicek işte namusuyla serefiyle ve de haysiyetiyle. Metres fln dme ltfnMetres olacaksan az zengin adam bulsaydın keşke, değerdi hiç yoktan.
Oluyorum bu en iyi halim.Tedavi oluyor musun?
70 küsür yaşındaki dede bir de aldatıyormuymuş anlamadım ben? Yaş yetmiş iş bitmemiş mi?Eki Görüntüle 2912763 Al bakalım pambıkcım. Kadın da size zil taktırmıyor işte
Sana yakamı bırakmıyo der, karısına da sen benim karımsın onunla sadece takılıyorum işte der. Der de der. nasılsa boşanmasa da istediğini alıyorsa neden boşansın ki karısı da boşamıyormuşBenim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Vallaha ne diyeyim. O konunuzu okurken buhranızı hissettim. Ama hala aynı hisler içerisindesiniz.Boşuyorum işte. Mahkememe az kaldı. Kız kardeşime bakamaz artık...
Ben şokEki Görüntüle 2912763 Al bakalım pambıkcım. Kadın da size zil taktırmıyor işte
Hayır istemiyorum ben öyleYaaaaa ne metresi aşkitom. Bu üye baya dindar, imam nikahıyla gidicek işte namusuyla serefiyle ve de haysiyetiyle. Metres fln dme ltfn
Başka kadına böyle şeyler yazmıştı. Dede aldatmış hanım kızımız kabullenip kocasını hiçbir or*** yar etmemiş. Gün gelmiş devran dönmüş kendi de aldatmış ve diğer kadın da ona yar etmemiş. Sad story diyebilir miyiz?70 küsür yaşındaki dede bir de aldatıyormuymuş anlamadım ben? Yaş yetmiş iş bitmemiş mi?
Sana yakamı bırakmıyo der, karısına da sen benim karımsın onunla sadece takılıyorum işte der. Der de der nasılsa boşanmasa da istediğini alıyorsa neden boşansın ki karısı da boşamıyormuş
Kız kardesine mi bakıyordu eşinizBoşuyorum işte. Mahkememe az kaldı. Kız kardeşime bakamaz artık...
Boşanma davası tek taraflı da açılabiliyor, niyeti olan adam bir yerden başlardı. Adam boşanıp nafaka mal tazminat vs vermek istemiyor. Adam kurulu düzeni bozmak istemiyor. Sen onun düzeninin kıyısında sığıntı olacaksın, sensiz nefes alamayan adam sana bu hayatı layık görüyor. Konular hiç farklı değil. O kadın da seni sevindirmemek için boşanmıyor.Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Nickiniz bana çok tanıdık geliyor, sizin vardı yine olaylı konunuzİkisinin ses kayıtlarını dinlediğim için bu kadar emin yazıyorum. Bırak yakamı diyor sevdiğim adam. o da bırakmıcam. git ne yaşarsan yaşa diyor. Kuma getir bana onu çok sevdim diyor benim için.
O zaman bu durum hastalık değil, kişilik.Oluyorum bu en iyi halim.
Hala o kadar gençsinizki...Nolur beni kendime getirin. Ben kayboldum. Bipolar olmak zaten çok zor
Evet buEski konunuzda yorumda bahsettiğiniz evli iken sevdiğiniz adamla bu aynı kişi mi ? Arkadaşım sizin gidişat çok çok çok kötü.