• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisinin ses kayıtlarını dinlediğim için bu kadar emin yazıyorum. Bırak yakamı diyor sevdiğim adam. o da bırakmıcam. git ne yaşarsan yaşa diyor. Kuma getir bana onu çok sevdim diyor benim için.
Sıfat sıfat değil teflon mübarek..midemi bulandırıyor böyle konular

Eki Görüntüle 2912763 Al bakalım pambıkcım. Kadın da size zil taktırmıyor işte🤗🤗
70 küsür yaşındaki dede bir de aldatıyormuymuş anlamadım ben? Yaş yetmiş iş bitmemiş mi?
Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Sana yakamı bırakmıyo der, karısına da sen benim karımsın onunla sadece takılıyorum işte der. Der de der. nasılsa boşanmasa da istediğini alıyorsa neden boşansın ki karısı da boşamıyormuş

Yaaaaa ne metresi aşkitom. Bu üye baya dindar, imam nikahıyla gidicek işte namusuyla serefiyle ve de haysiyetiyle. Metres fln dme ltfn
Hayır istemiyorum ben öyle
Mutsuz olan kişi, ben olsam da olmasam da gereğini yapar ki.
Ben yuva bozmam yemin ederim yapmam.
Benimle dilekçe vermek ne demek dedim kızdım.
Kabul etmedim ki

Oluyorum bu en iyi halim.
Lutran iyi değilsin. İlaçların değiştirilmesi veya dozunun artırılması gerekiyor olabilir. Bu hastalığı bilen biri olarak söylüyorum bu adamı sevmiyorsun kendini mahvedeceksin. Lütfen evliliğini bozma ve doktorunla görüş.

70 küsür yaşındaki dede bir de aldatıyormuymuş anlamadım ben? Yaş yetmiş iş bitmemiş mi?

Sana yakamı bırakmıyo der, karısına da sen benim karımsın onunla sadece takılıyorum işte der. Der de der nasılsa boşanmasa da istediğini alıyorsa neden boşansın ki karısı da boşamıyormuş
Başka kadına böyle şeyler yazmıştı. Dede aldatmış hanım kızımız kabullenip kocasını hiçbir or*** yar etmemiş. Gün gelmiş devran dönmüş kendi de aldatmış ve diğer kadın da ona yar etmemiş. Sad story diyebilir miyiz?

Benim konumda karısından af dileyen bir adam yok. Bırak yakamı artık kadın diyen ve boğulan mutsuz olan bi adam var. Konular çok farklı. Ben son bir şansa inanırım. O yüzden yazmışımdır o yorumumu da.
Boşanma davası tek taraflı da açılabiliyor, niyeti olan adam bir yerden başlardı. Adam boşanıp nafaka mal tazminat vs vermek istemiyor. Adam kurulu düzeni bozmak istemiyor. Sen onun düzeninin kıyısında sığıntı olacaksın, sensiz nefes alamayan adam sana bu hayatı layık görüyor. Konular hiç farklı değil. O kadın da seni sevindirmemek için boşanmıyor.

Güzel kardeşim yapma etme boşanmaya niyeti olan adam çoktan boşanırdı.
Bu 18 yaşında yaptığın hataya benzemez. Yaşça çok büyükte olsa sonuçta birinin nikahlı eşi olmuşsun o zaman. Şimdi içine düşmek üzere olduğun hata ileride evladının bile karşısına çıkar. Metres olmayı kabul etme. Seviyorsan sabret boşansın.

İkisinin ses kayıtlarını dinlediğim için bu kadar emin yazıyorum. Bırak yakamı diyor sevdiğim adam. o da bırakmıcam. git ne yaşarsan yaşa diyor. Kuma getir bana onu çok sevdim diyor benim için.
Nickiniz bana çok tanıdık geliyor, sizin vardı yine olaylı konunuz

Bırakın bu ilişkiyi deli misiniz? 3 çocuklu adamla işiniz ne?

Nolur beni kendime getirin. Ben kayboldum. Bipolar olmak zaten çok zor
Hala o kadar gençsinizki...
36 yaş nedir ki daha?
Çok aşırı büyük, çok büyük, dev, inanılmaz, felaket, berbat,müthiş kötü bir hata yaparak kocanızla evlenmişsiniz zaten.
Bir hata hakkınız daha yok bence.
Boşanın.
O adamdan ayrılın.
Oğlunuza kurun hayatınızı.
Emin olun sever ve sevilirsiniz.
Doğru kişiyle.
Bu adam asla değil.
Sizi metres edecek adamla değil!

Kocanız ne diyor.. Off.. 76 yaşında adamı boşayacak mısınız yazık diyesim geldi......

Eski konunuzda yorumda bahsettiğiniz evli iken sevdiğiniz adamla bu aynı kişi mi ? Arkadaşım sizin gidişat çok çok çok kötü.
Evet bu
Bi türlü bitmedi
Karısıyla konuşturdu beni çünkü karısı istemiş.
Kadın dedi ki ben kocamın güneş doğarken yüzünü göreyim yeter dedi.
Size karışmam mutlu olun dedi.Beni de sevmiş selam yollayıp dururdu bana. Sonra aşkım aşkım diye attığı mesajlarını gördüm kocasına. Dedim eşinle bişey mi yaşıyorsun da haberim yok anlamadım dedim. Vallahi ben de şaşkınım. Beni bildiği halde Aşkım demesi tuhaf değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back