• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hicbir sey icin gec degil evet 20lerinde degilsin ama hala gençsin.Insallah bundan sonra guzel bir hayatin olur. Ama o adamdan lutfen uzak dur. :KK43:
Teşekkür ederim. Böyle kalpten yorumlara ihtiyacım var. Yerden yere vurulmuş zaten hayatım ve inanın sağlıklı olmak için çok çaba veriyorum

ne kadar aci yasamis olursaniz olun ben su an yapmaya calistiginiz seyi cidden anlamadim. ne guzel yillar sonra mutsuz evliliginizden kurtulmussunuz, cocugunuzla kendi hayatiniza baksaniza? 3 cocuklu, bosanmaya bile cesaret edemeyen kolpa herifin tekine mi baglayacaksiniz bundan sonraki hayatinizi da?

Nolur beni kendime getirin. Ben kayboldum. Bipolar olmak zaten çok zor

Çocuklarını hep ziyaret edecek 3 saatlik mesafede.ben de oğlumla bi hayat kurmaya çalışıyorum işte. Kadında banane ne yaşarsanız yaşayın ben nikahını vermem dedi..
Karısı böyle dediğine göre duruma baya alışmış. Sen adamın ilişki yaşadığı kaçıncı kişisin acaba? Ee kadın nikahı vermiyormuş metres olmayı kendine yakıştırmazsın diye düşünüyorum

Çocuklarını hep ziyaret edecek 3 saatlik mesafede.ben de oğlumla bi hayat kurmaya çalışıyorum işte. Kadında banane ne yaşarsanız yaşayın ben nikahını vermem dedi..

Yani metres olarak yaşayacaksınız adamın yanına giderseniz. Oğlunuzun sizinle kalmaya devam edeceğine inanıyor musunuz? Benim annem evli bir adamla yaşasa ben annemle değil yaşlı babamla kalmayı tercih ederim

Tamam, zor bir hayatınız olmuş da şimdi niye başkalarının hayatını yıkmakta birincil sebep siz oluyorsunuz? Hayattan öcünüzü böyle mi alıyorsunuz? Başka bir evliliğin yıkılmasındaki sebep olmak az bir şey mi? Adam da suçlu, siz de suçlusunuz. Şart mıydı yani, illa böyle mi olması gerekiyordu? Temiz sayfa açacağınıza daha da beter kirletiyorsunuz.

Zamaninda kimseniz olmadığı için
kendinize hayat kurmak için mi evlendiniz?

Şimdi yıllar geçti bu sefer boşanıp oglunuzla kendinize hayat kurmak için yine bir varlığa ihtiyaç duyuyorsunuz .

Bile bile lades oluyorsunuz .
3 çocuğunun annesinj yarı yolda bırakan size de elbet bırakır .
Sevgi aşk meşk demeyin şuna zira böyle olmaz

Evlilik kararı ve eş seçimi konusunda bir faciasınız. Lütfen seçimlerinize güvenmeyin. 18 yaşında gencecik kızla evlenmek isteyecek binlerce adam bulmak varken 58 yaşındakiyle evlenmenizdeki motivasyon neydi?

Tamam eşin dede olmuş. İyidir kötüdür orasını bilemiyoruz. Ama senin profilindeki bir kadının yuvasını bozup evli üç çocuklu adamın arkasından gitmesi çok tehlikeli. O adam boşanmaz. Sen yuvanı bozduğunla ortada kaldığınla kalacaksın. Allah korusun metres olursun. Gidişatı yazmak bile istemiyorum.

Anlıyorum yenilik arıyorsun heyecan arıyorsun ama çok yanlış yapıyorsun. En azından sana sahip çıkan bir eşin var şimdi. 18 yaşında bir hata yapmışsın 18 yıl sonra bir faciaya imza atmak üzeresin. Sakın sakın o adama kanıp arkasından gitme. O adam boşanmaz bak zaten karısı söylüyormuş boşanmam diye. Ailen kimsen de yokmuş ortada kalırsın sakın.

Evlilik kararı ve eş seçimi konusunda bir faciasınız. Lütfen seçimlerinize güvenmeyin. 18 yaşında gencecik kızla evlenmek isteyecek binlerce adam bulmak varken 58 yaşındakiyle evlenmenizdeki motivasyon neydi?

Tamam eşin dede olmuş. İyidir kötüdür orasını bilemiyoruz. Ama senin profilindeki bir kadının yuvasını bozup evli üç çocuklu adamın arkasından gitmesi çok tehlikeli. O adam boşanmaz. Sen yuvanı bozduğunla ortada kaldığınla kalacaksın. Allah korusun metres olursun. Gidişatı yazmak bile istemiyorum.

Anlıyorum yenilik arıyorsun heyecan arıyorsun ama çok yanlış yapıyorsun. En azından sana sahip çıkan bir eşin var şimdi. 18 yaşında bir hata yapmışsın 18 yıl sonra bir faciaya imza atmak üzeresin. Sakın sakın o adama kanıp arkasından gitme. O adam boşanmaz bak zaten karısı söylüyormuş boşanmam diye. Ailen kimsen de yokmuş ortada kalırsın sakın.
Kendinden 40. Yaş küçük kizla evlenen bence kötüdür 🤷🏻‍♀️

Kendinden 40. Yaş küçük kizla evlenen bence kötüdür 🤷🏻‍♀️
18 yaşındayken 58 yaşında bir adamla evlenebilen bir profilin eşinin normal olmasını beklemiyoruZ zaten.

Konu sahiplerini genellikle kendimiz gibi düşünüp karşı tarafı onlara yakıştıramıyoruz, ayrıl diyoruz. Ama zaten bu insanların belli bir profili oluyor. Tencere kapak oluyor çoğunlukla yani.

58 yaşındayken 18 yaşındaki kızla evlenen adam pedofilidir. Ama konu sahibi eşiyle en azından güvenli bir yerde. Konunsahibinin her iki seçimin de malum. Gideceği yer çok daha tehlikeli. Bu yüzden eşi kötü de olsa onun yanında kalmasını daha doğru görüyorum ben.

Sizin zamanında aldatılan bir kadına “erkeğin elinin kiri, hiçbiri tek eşli değil , o**** kocanı yar etme, hangi erkek yapmıyor ki? O**** kadını sevindirme” yazdığınızı çooook iyi hatırlıyorum. İnşallah kadın kocasını size yar etmez😆

Ne bekliyordunuz ki aaa kocam beni aldatmış en iyisi boşanıp size mutluluklar dilerim bana müsaade mi diyecekti.ne işiniz var ki evli adamla hadi yapmışsınız bir hata yaş farkına rağmen gençlik düşüncesizlik diyelim ama şimdi bu yaptığınızı kim destekleyip pohpohlarki sizde zaten yanlış olduğunun farkındasınız o adamdan hayır mı gelecek size resmen ev açayım diyerek boşanmayacağinin sinyalini vermiş 1 çocuğunuz varmış kendi ayaklarınız üzerinde durup önünüze bakın illa bir erkeğe ihtiyacınız yok hayata tutunmak için

Sizin zamanında aldatılan bir kadına “erkeğin elinin kiri, hiçbiri tek eşli değil , o**** kocanı yar etme, hangi erkek yapmıyor ki? O**** kadını sevindirme” yazdığınızı çooook iyi hatırlıyorum. İnşallah kadın kocasını size yar etmez😆

Neeeeèeeeeeeeyyyyyyyy :ruh:

Nolur beni kendime getirin. Ben kayboldum. Bipolar olmak zaten çok zor
Lutran hasta olduğunu bilmiyordum şimdi yerine oturdu taşlar. Bipolar hastalar düzenli tedavi almıyorsa yanlış kararlar alarak hayatlarını mahvederler. Şu an mevsim geçişindeyiz. Muhtemelen geçişten sen de olumsuz etkilendin. Önce doktorunla konuş ve ilaçlarını düzene soksun. Sakın bu adamla gitme şu an aşık oldum sanıyorsun ama aklın sana oyun oynuyor.

Demişimdir. Erkeklere kinim var. Öyle kadınlara da var. Ama ben hiç eşimi beraber paylaşalım diyen kadın görmemiştim.

Neeeeèeeeeeeeyyyyyyyy :ruh:
Hem de kimin konusuna biliyor musun? Matrujun konusuna. Kadın garibim kocası komşunun kardeşini hamile bırakmış perişanken “aslaaa boşanma, o**** sevindirme, hepsi yapıyor🥰” diye kadını daha da kahretmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back