- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Adam evli olduğu sürece metres olursun, aklın nasıl çalışıyor anlamıyorum, düz vereceği şeyi kolunu kıvırıp veriyor, sen de yiyorsun. Bence sen kocandan boşanma, tam potansiyel av olacaksın.Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle yorumlar beni kendime getiriyor.
Zaten deneriz bi bakarız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Beni nasıl bi konuma düşüreceğinin farkında değilsin dedim.
Eve yakın bi yer tutsam bi sana bi eve gitsem metres olurdun dedi.
Ama ben (evden biraz uzakta) tamamen seninle yaşamak istiyorum dedi. Anne baba baskısı çok var üstümde dedi.Ben öyle yaşayamam ki. Kabul etmedim.
Tamamda 18 yasinda hic yasitin biri cikmadi miCanım evlenmek istedi o an
Cinsel anlamda yaklaştı bana bende duygusal anlamda bağlandım işte.
Bu tür ilgiye alışkınım ben. Kendimi korumayı bilmiyordum o yönde.
Annem karşı çıktı evliliğime. Babam o seninle evlenmez dedi. Evlenir seviyor beni dedim bi bakmışım 10 kişilik fasulye koymuşum ocağa. Hiçbirşey bilmiyordum ki. O dönemde de sosyal fobim vardı. Evden çıkmıyor insanlardan saklanıyordum. Bu evliliği de yapınca iyice asosyal oldum.
En son görüştüğüm psikiyatrist hayatın film gibi dedi bana. Ben gülümsedim.
16 yaşındaydım.Tamamda 18 yasinda hic yasitin biri cikmadi mi
Karsina? Baba sevgisinden mahrum
Kalanlar genelde yasca cok buyukle evleniyormus.. kocanin zAmaninda yaptigi seyde pedofili.. sen 18 inde evlendigine gore daha once basladi iliskiniz. Ayrica cinsel yklasmasi evlenmeni gerektirmezdi.. bu sira mugedede cikti boyle seyler.. kiz
14 yasindan beri iliski yasiyor ogretmeniyle.. ve suan adam baya buyuk, kiz ise sadece 21 yasinda.. ogrtmen kizlari kucagina filan oturturmus sinifta dusun.. uzun vaadede birsey veremez boyle bir iliski.. olmus bir hata diyelim gecmise care yok ama sen denize dusen yilana sarilir modundasin.. sevgilinden ayrilman gerekiyor.
Ablaamm bak güzel ablamm eve yakın ev tutup bi sende bi karısında yaşamak değil metreslik.. Seninle deneme amacı yaşamak karısını hala nikahında tutmak onun zihnindeki senle olmazsa karıma dönerim düşüncesiyle sen o korku endişeyle yaşarsan metres olursun.. Bu laf ağır gelmesin sana.. Kimse sana kötü kadın muamelesi yapmıyor burda.. Sen o kadar saf ve iyi niyetlisin ki göremiyosun gerçekleri.. Bak ben 26 yaşındayım 7 yaşında kızım var 18imde evlendim hiç mutlu değildim ve neler neler yaşadım.. 5 sene psikolojik destek gördüm ilaçlarla ayakta durdum sırf kızım için.. Şimdi ikinci evliliğimi yaptım kızım yanımda çok şükür o olmazsa olmazım bambaşka şehirde yepyeni bi hayat kurdum kendime.. Şimdi ikinci çocuğum olucak namusumla dimdik ayakta durdum ben tüm çevremden akrabalarımdan uzakta çok güzel hayat kurdum kendime.. İyiki boyun eğmedim kinseye diyorum.. Psikiyatri ilaçlarını bıraktım kızıma örnek güçlü bir anne nasıl olunur gösteriyorum ve şükrediyorum Allaha beni insanlara boyun eğmek zorunda bırakmadığı için.. Kurtul ablam ondan nolursun kendi hayatının tadını çıkar.. Öyle iyi helal süt emmiş insanlar var ki hayatta mutlaka çıkar bir gün karşına.. Allah hep insanların kalbine göre verirmiş gerçekten ayırmıştır O senin nasibini bir yere.. Ama o nasip bu şerefsiz değil.. Kadına el kalkmaz kim olursa olsun neyin olursa olsun şiddetin olduğu yerde sevgi saygı bekleme..Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle yorumlar beni kendime getiriyor.
Zaten deneriz bi bakarız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Beni nasıl bi konuma düşüreceğinin farkında değilsin dedim.
Eve yakın bi yer tutsam bi sana bi eve gitsem metres olurdun dedi.
Ama ben (evden biraz uzakta) tamamen seninle yaşamak istiyorum dedi. Anne baba baskısı çok var üstümde dedi.Ben öyle yaşayamam ki. Kabul etmedim.
Boyle insanlar geriye donuk ceza almali bence suan resit olabilirsin ama16 yaşındaydım.
bir teredütün var ki gelip buraya yazmışsın kendin ile duyguların ile arınmadan kendini bulamadan bir evlilik değil de beraber yaşama macerasına atmışsın kendini aslında ne istediğini de bilmiyorsun duygu karmaşası içindesin sanırım beraber yaşam ile yeni partner ile mutlu olacağını sanmıyorum hayal ile gerçek hiç bir zaman örtüşmüyor , duygularını tekrar süzgeçten geçir , karışık kafa ile ne istediğini aslında sende bilmiyorsan ,neden böyle davrandığın nereden yara aldığına bağlı bunu çözümle bence sen kendini buldukça mutluluğa ulaşırsınMerhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Babanız gibi bir insanla evlenmeyi hiç istemezdiniz demi o yaşlardayken dayak yemek çenenizin kırılması boğazınızın sıkılması bunları kocanız tarafından yaşamak istemezdiniz demi.. Sevgilinle birlikte olursan babandan yediğin dayağın daha fazlasını yiceksin.. Bu hayata itilip kakılmaya bi yerleriniz erkekler yüzünden zarar görsün diye mi geldiniz.. Siz sizin için değerli olunuz.. Sevgiye muhtaç büyümüş bir çocuktunuz hayat sizi küçük yaşta sınadı çektirdi olgunlaştırdı.. Bunca sınavın çektiğiniz acının mükafatı olarak sevgilinizi mi layık görüyorsunuz hayatınıza.. Etme eyleme ablacım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş nolursun şu sevgilin olacak mahlukatı bırak ondan sana hayat olmaz o adamdan hayatının eksikliği olan sevgiyi ilgiyi şefkati bekleme.. Mümkün olduğunca kaç kurtar kendini.. Ne haberler izliyor görüyoruz içip içip gelse dövmeyide geçtim sizi iki bıcak darbesiyle yahut tek el mermiyle canınızdan etse çocuğunuzun bi hiç uğruna annesiz kalmasına razı gelir misiniz. Nolcak o şerefsiz bi şekilde kurtaracak götünü olan sizin yavrunuza olacak.. Siz ölmüş gitmiş olacaksınız.. Artık bu devirde ölmek öldürmek çok kolay ama annesiz yaşamak çok zor.. Kendinden önce yavrunu getir gözünün önüne ki bence senin hayatın bu kadar değersiz değil..Eşim ben 17 yaşındayken birlikte olduk.mutlu olucam sandım evlenince ama olamadım. Rahmetli Annem anladığında durumu onu polise vericem sen küçüksün daha demişti. Verme anne o beni seviyor evlenecek benimle diye ağlamıştım.babamda erkekler seni kullanıp atar demişti. Görürsün atmayacak beni seviyor diye inatlaşmıştım. Babam çenemi kırar boğazımı sıkar döverdi sürekli. Ben de vur derdim inadına. Çok asi bi insandım. Ezan okunuyor şu an ezanlar şahidim olsun benim hayatımın kendimin bi değeri olmadı hiç. Başkaları beni değerli kılsın diye diye bu yaşa geldim. Kim ister ki böyle bi hayatı. Artık değerli hissetmek istiyorum. Ya da bi ölüm.
Lutran çoğu arkadaş yazmış doğru da söylemiş. O adamdan uzak dur ve bağlantıyı kes. Aklının sana oynadığı oyuna gelme. Boşanma davasına gitme, eşinle toparlamaya çalış. Çok kötü olursa iyileştiğin zaman Salim kafayla boşanırsın.Boşanma tarihim yaklaştıkça hayattan çok korkuyorum ben. Bi kaç kişi boşanma demiş. Ne yapacağımı neyi neden yaptığımı bilemez haldeyim. Hastalığım çok şiddetlendi. Dr yatman lazım hastanede dedi.Ağlayıp kaçtım ordan. reçetemi bile attım yöneticiye. Neyim yalan olsun. Ben deli değilim. Bazı yorumlara aranızda yaptığınız şakalara ben bile güldüm. Espriyle bakan insanları seviyorum hayata. Ağlanacak halime gülüyorum zaten. Oğlum için yaşayacağım. Kimsenin metresi olmayacağım. Bu evlilik mutsuz ediyordu beni eskiden beri. hayırlısını dileyeceğim.
Bu adamın boşanmaya niyeti yok iki durumu bir arada idare etmeye çalışıyor.Sizden hoşlanmıs başka bir sehire yerleşmek istemiş yoksa niye düzenini bozsun böyle yapan bir adam neden bosanmak istemesin ki belkide tazminat ödeyecek falan filan ama böyle bir şeyi kabul etmeyin sizi kandırmasına izin vermeyinMerhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Çocuğum uyanıkken içmem. içtiğimde bi kadeh bişeydir. Ya da 1 bira işte. Evladıma zaafım başkadır. onun kokusuna kurban olurum ben. Yalnız büyüttüm zaten kimsem yoktu. Elim kolum yüreğim o benim. Ama işte insan mutsuzken gönlü bazen aşka heves ediyor. Ben de hep yanlış nerde, olmazlar nerde ona heves ederim. Ya da beni bulurlar.Doktor hastaneye yatman lazım dediyse neden kaçıyorsunuz?
Yaşadıklarımı unutmak için alkol alıyorum demişsiniz, oğlunuz sizinle yaşamıyor mu?
Kim ilgileniyor onunla, yaşı çok büyük değil sanırım.
Hala aşk acısı muhabbetleri yapıyorsunuz, darlandim.
Kendinizi ve evladınızi düşünün, tedavi olun, ayaktan ya da yatarak hangisi daha iyi olacaksa.
Birde çocuğunuzun hayatı kaymasın, siz bu haldeyken.
Mantıklı düşünün o zaman. Hatalarınızı daha büyük hatalarla iyice çıkılmaz hale getirmeyin.Çocuğum uyanıkken içmem. içtiğimde bi kadeh bişeydir. Ya da 1 bira işte. Evladıma zaafım başkadır. onun kokusuna kurban olurum ben. Yalnız büyüttüm zaten kimsem yoktu. Elim kolum yüreğim o benim. Ama işte insan mutsuzken gönlü bazen aşka heves ediyor. Ben de hep yanlış nerde, olmazlar nerde ona heves ederim. Ya da beni bulurlar.
Sensiz nefes alamıyorum dedi. Başka vaad yok. Maddi zorluk çekicem üstelik. Ben de sevdim. Yalanım yok...
Bihter’in replikleri gibi olmamış mıben evliyken başka bir kadınla ilişki kuran adamın eşinden boşanıp kadınla evlenince ilerde sizi de aldatıp başka birine gidebilmesini çok muhtemel buluyorum .
Bakın, karşınızda 28 yaşında 3 çocuğu olmuş, anne babası tüm aile beraber yaşayan, eşinden boşanmayi düşünmeyen, ilk görüşmede sizi dövmüş biri var.Çocuğum uyanıkken içmem. içtiğimde bi kadeh bişeydir. Ya da 1 bira işte. Evladıma zaafım başkadır. onun kokusuna kurban olurum ben. Yalnız büyüttüm zaten kimsem yoktu. Elim kolum yüreğim o benim. Ama işte insan mutsuzken gönlü bazen aşka heves ediyor. Ben de hep yanlış nerde, olmazlar nerde ona heves ederim. Ya da beni bulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?