- 3 Eylül 2021
- 139
- 137
- 18
Yok artık birde şiddetBiz netten tanışmıştık ikimizde müzisyeniz. ilk defa görüşecektik. Ben çok heyecanlıydım. Yüreğim ağzımdaydı.(benden evli olduğunu 1-2ay gizlemişti) ben de onunla hayaller kurdum işte kendimce. Bekar sanarak. Öğrenince yıkıldım ben. Kendime gelemedim. O gün görüştüğümüzde Telinde o aşkım mesajını görünce yüzüm hiç gülmedi.kendimi bi oyunun içinde gibi hissettim.Alkol aldık ve ben çok bağırdım.O benim defalarca yüzüme tokat attı. Morardı gözümün altı. Sonra ben ordan kaçtım olay yerinden. Yalvardı hatırlamıyorum vurduğumu dedi. Çok bağırıyordun dedi. Ellerim kırılsın dedi. Ben Geri döndüm yine ona.
Forumda bu ara herkes bipolar.
Bilende bipolar , bilmeyende. Kime bir şey desek, takıntısının ası bipolar olmuş. Konu sahibine ben bişi demiycem yeterince denmiş.
Abartı değil bakın konu başlığıma tuhaf hayatım demişim. İster inanın ister inanmayın. Ne eksik ne fazla hepsi gerçek. Benim prenses gibi bi hayatım olmadı. Eşimi kötülemiyorum. Kötü biri demiyorum. Şu anki düştüğüm durum ve onun tarafından gördüğüm bazı tepkileri kötü buluyorum. Evlenmiş sahip çıkmış bana sağolsun. Umarım hayat bi yerden sizi sınamaz.Çünkğ bu ne biçim hayat deyip eleştirmek çok kolay bi eylemdir. Teşekkür ederimKonu o kadar itici ve rahatsız edici geldi ki yorum yapmak istemedim şu ana kadar. Neredeyse tüm konularınızda bir abartı, bir senaryo hissediyor insan. Konsomatrist kızkardeş, onu dikizleyen koca, basit bir çocuk köftesini bitirmedi konusundan her evde olabilen tepki gösteren koca tiplemesine karşı sinir krizleri geçiren siz, vsvs. Abartılı senaryolar yazmayı sevdiğiniz belli.
Diyelim ki kısmen de olsa doğru olan tarafları var. Ne istiyorsunuz insanlardan," evli bir adamın metresi ol tabii ki hakkındır. Dibine kadar bat pisliğin içine gönlünce "demelerini mi?! Kaç tane cahil ya da doğruyu yanlışı ayırt edemeyen yeni yetmeye de ne kadar kötü bir örnek olduğunuz hiç umurunuzda değil sanırım.
Herşeyden önce eşiniz olan kişi bir gecede 80 ine dönüşmedi değil mi. Yani eğer sizi kaçırarak alı koymadıysa, silah zoruyla nikah kıydırmadıysa tüm bu yaptıklarınızı da, burada insanlara "sapık, tecavüzcü dede " dedirtmenizi de hak etmiyor! Evet bu kadar yaş farkı yanlış ama bu adam talip olmuş siz de kabul etmişsiniz ve resmi bir nikahla evlenip eşi olmuşsunuz
İstemiyorduysanız aklınız başınıza gelince boşansaydınız. Bunca yıllık eşiniz ve çocuğunuzun babası olan, imkanlarını kullandığınız adamla hem bir yastığa baş koyarak bunca yıl yaşayıp hem de evli barklı başka bir adama aşık olunca onu kötüleyip burada yaylım ateşine tutturmanız son derece çirkin! Sizinle birlikte olmak isteyen bu adam resmi nikahlı eşiniz ama kendisini tecavüzcü ilan ediyorsunuz! Evli ve üç çocuklu adamın size ev açmak istemesini ise "sevdiğim adam", "çocuklarına anne olurum" "karısı nasıl aşkım der" vs saçmalıklarıyla anlatıyorsunuz evli bir kadın olarak! Kocanız adi kötü kaka tecavüzcü ama siz ne kadar da harika ve masumsunuz öyle mi!..
Diğer adamdan şiddet görmüş fotolarınızdan, şiddete son derece karşı olarak son derece rahatsız oldum. Ama sizi hoş görmemi de, size acımamı da sağlamadı kusura bakmayın. Evli ve çocuklu bir kadın olarak evli ve çocuklu ve sizi kendisine metres yapmak isteyen bir adamdan şiddet görmek aksini savunsanız da sizin tercihinizdir! Zira öyle olmasaydı şu anda o adi adama darp ve şiddet nedeniyle dava açmış, süründürüyor olurdunuz. Burada "sevdiğim adam" diye bahsedip eşinden kıskanma saçmalığından bahsediyor olmazdınız!
Şu anda bulunduğunuz konum, durum, tercihleriniz o kadar yanlış ve çirkin ki! Sevmek sevilmek böyle bir şey degil hanımefendi. İnsani olan tüm duvarları yıkarak eşinden kıskandığınız adamlarla birliktelik yaşama hayalleri değil sevgi dediğiniz şey.
Yuva yıkmam diyerek de kendinizi kandırmayın, bu yaptığınız tam olarak yuva yıkmaktır. Boşanmadan olmaz demek de, evli bir adamın sensiz nefes alamıyorum'larına izin vermek de, sana ev açayım cesareti vermek de, bu niyetlerle görüşmek de hepsi ama hepsi yuva yıkmaktır.
Tüm bu anlattıklarınızı şu an anlamıyorsa bile bir yetişkin olduğunda çocuğunuzun onaylayacağını mı sanıyorsunuz? Diğer çocukların, eşin, ana babanın sizi hangi sıfatlarla anacağının farkında mısınız.,tüm bunları kendinize yakıştırıyor musunuz
Ha şunu da belirteyim hiç bir eş getir de kumam olsun demez kendinizi bu saçmalıklarla haklı çıkarmaya çalışmayın. Ya çok cahil bir kadındır,kocasınca sizin paranızı birlikte yiyeceğinize dair kandırılıyordur, nasılsa nikahı bende diyordur ya da bilinçli bir şekilde ailece dolandıracak insan arıyorlardır ya da kadın bir çeşit ruh hastasıdır, adamla inatlaşıyordur, yapamazsın yap da göreyim diyordur. Bunların hiç biri sizi ilgilendirmez ve haklı çıkarmaz
Özetle mutlu değilseniz boşanmak kendi kişisel tercihiniz dir, kararınızdır ama evli bir adam uğruna her iki yuvayı da yıkıyor olmanızın hesabını hayat çok güzel sorar sizden.
Ve boşanıp düzgün bir hayat kurma hayalinde değil de evli bir adamın boşanması hayalleri peşinde olduğunuza bir de dışarıdan tarafsız bir gözle bakın çeşitli yönlerden. Bulunduğunuz ve kendinize yakıştırdığınız durumun ne kadar çirkin, yanlış ve anormal olduğunu umarım görürsünüz.
36 yaşındasın, hala gençsin, boşan başka birilerini bul, dünyada erkek mi kalmadıMerhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Son paragrafta yazdığınız yazıyı bana bi arkadaşım da söyleyip uyarmıştı. Teşekkür ederim yorumunuz içinTuhaf değil, çünkü karısını ya uyutuyor, ya da beraber hareket ediyorlar. Eşiniz zenginmiş, maksat sizin paranıza konmak.
Şu anki durumda maalesef yaşadığınız şeyin karşılığı bu. Lütfen o adama yol verin.
Hepsi numara. İnanamayın, ayrıca çocukların kendi annesi var. Siz de kendi hayatınıza bakın.
Sevmeyin. Silin. Çok kötü bir oyunun içindesiniz. Kanmayın. İnanın ilk sayfalarda kızmıştım size ama okudukça üzüldüm. Muhtemelen karısıyla arası iyi. Size kötü gibi yansıtıyor. Ses kaydı falan dinletmiş ya inanmayın, ya karısını da kandırıyor ya da ikisi bu tezgahta ortak. Olay tamamen sizin eşinizin mal varlığı. Az daha sabredin, 18 yılınızın karşılığını alın. Lütfen aklınızı kullanın. Allah yardımcınız olsun
Doktor hastaneye yatman gerekiyor diyorsa lütfen yatın tedavinizi olun.. bunca acı çekmiş siniz daha fazlasını yaşamayın kendinize. Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü dünya toplansa yapamaz derler. Benim fikrim eşinizden boşanmayın siz tedavi olurken bunu yazdığım için kendime kızıyorum o ara belki dede ölür sizde yeni sayfa açarsınız kendinize. Allah yardımcınız olsun.Ben yine uyucam Günlük gibi içimi döküyorum. Yine sabah mesajlarımı alıntılayıp üstüme üstüme yürürsünüz. hala diyorum bana kalpten dua edin buna çok ihtiyacım var çünkü. Ve asla asla demeyin. Kimseyi kınamayın. Belki siz yaşamazsınız böyle hatalar yapmazsınız.Benden daha akıllısınızdır. ama hayat sizi sevdiklerinizle sınayabilir.
Uyuyamadım...Adam sonuçta şuan hala evli. Sizin 'önce boşan sonra çık karşıma' demeniz iyi niyet olamaz. Adam hadi aldatıyor ama sizin de yuvanın yıkılmasında etkiniz büyük olacak. Vebali üstünüze almayin. 3 çocuklu bir adam ayrilmadan böyle işlere kalkışıyorsa ondan zaten hayir gelmez. O çocuklara ve durumdan bihaber eşine üzüldüm.
Bi dk ya sen sevgilinden miUyuyamadım...
Gitti işe başladı. Senin için çabalıcam dedi. Ama mutsuzsa bu niye boşanmıyor. Ben de istemiyorum ki evli insanı. Vallahi utanıyorum şu yaşadıklarımdan. Sakladı 2-3 ay sonra söyledi benim hayatımı ve herşeyimi biliyorken üstelik.
Ne yapıcam ne diyim ben ona şimdi?
Birlikte yaşayalım dilekçe vericem vs diyor çok mutsuzum ben de senin gibi küçük evlendim diyor.
Ama şiddet görmek çok korkuttu beni.
Üst üste tokatlar.
Çenem çok acıdı yemek yiyemedim bi süre.
Alkolden yaptım dedi.
Vurup vurup ağladı sonra başımda.
Herşey çok tuhaf.
Asla affetmemeliydim biliyorum. Çok yalvardı ağladı birdaha yapmadı bunu ama sanırım öfke kontrol sorunu var ve ne zaman devreye girer bu belli değil.
Ve birşey daha var daha önce şizofreni şüphesiyle tedavi görmüş. Ama şizofren değilmiş.Majör depresyon teşhisi koydular dedi.
Kusura bakmayın da sensiz nefes alamıyorum diyen adam karısının koynunda nefes nefese şuan.. Mideniz kabul etmesin böyle insanları nolur.. Sizin hayatınızda sizden ve çocuğunuzdan değerli kimse yok lütfen o insana aldanmayın.. Size güvenememiş ki aynı eve çıkınca veririz davayı diyo.. Bu ne demek biliyo musun.. Ben sana güvenmiyorum gelirsen birlikte yaşamaya başladığımızda hayat daha iyi giderse senle devam ederiz yok gitmezse hazır karı ve 3 çocuk var evde onlara dönerim.. O şahıs sana resmen böyle söylemek istemiş.. Sen bu yaştan sonra namusunu hiç olmayacak o insan müsvettesi için karalamaya metres hayatı yaşamaya razı mısın.. Boşver ablacım hayat erkekden ibaret değil dimdik dur ayaklarının üstünde.. Zaten gün yüzü görmemişsin bu saatten sonra sen seçici ol ne kısmetler çıkar karşına.. O aşığım dediğin adam olamamış şahsı da inan 2 günde unutursun.. Aşk karın doyurmuyor ablacım aynı evin içine girince hayat bambaşka oluyor o toz pembe kurduğunuz hayallerin pembesi gidip tozu kalıyor.. O kişi faydasız senin için.. Sen çocuğunla yaşam mücadelene bak gereksizler için zamanından çalma..Sensiz nefes alamıyorum dedi. Başka vaad yok. Maddi zorluk çekicem üstelik. Ben de sevdim. Yalanım yok...
Canım evlenmek istedi o anBi dk ya sen sevgilinden mi
Tokat dayak yedin? Kiz
Aklini basina al, simdiden boyle birsey yapiyorsa senle evlense seni dayak arsizi yapar demedi deme..bosan bosanma herneyse..ama su sevgilinden ayril cunku kisi olarak cok yanlis biri.. ne demek annem gibi yaw he bizde yedik.
Buarada daha oncede sordum
Ama cevap vermedin.. sen 18 yasinda neden kocanla evlendin? Ailen birsey demedi mi?
ayrica var ya…alkolun etkisiyle aldattimm dayak attim gemim
Batti camura yatti diyenlere inanmiyorum.. alkol
Alacaksan agzinla iceceksin, baska bi tarafinla degil. Alkol
Sadece bahane
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle yorumlar beni kendime getiriyor.Kusura bakmayın da sensiz nefes alamıyorum diyen adam karısının koynunda nefes nefese şuan.. Mideniz kabul etmesin böyle insanları nolur.. Sizin hayatınızda sizden ve çocuğunuzdan değerli kimse yok lütfen o insana aldanmayın.. Size güvenememiş ki aynı eve çıkınca veririz davayı diyo.. Bu ne demek biliyo musun.. Ben sana güvenmiyorum gelirsen birlikte yaşamaya başladığımızda hayat daha iyi giderse senle devam ederiz yok gitmezse hazır karı ve 3 çocuk var evde onlara dönerim.. O şahıs sana resmen böyle söylemek istemiş.. Sen bu yaştan sonra namusunu hiç olmayacak o insan müsvettesi için karalamaya metres hayatı yaşamaya razı mısın.. Boşver ablacım hayat erkekden ibaret değil dimdik dur ayaklarının üstünde.. Zaten gün yüzü görmemişsin bu saatten sonra sen seçici ol ne kısmetler çıkar karşına.. O aşığım dediğin adam olamamış şahsı da inan 2 günde unutursun.. Aşk karın doyurmuyor ablacım aynı evin içine girince hayat bambaşka oluyor o toz pembe kurduğunuz hayallerin pembesi gidip tozu kalıyor.. O kişi faydasız senin için.. Sen çocuğunla yaşam mücadelene bak gereksizler için zamanından çalma..
Aman bee ablamm naptın sen.. Sen o adamla aynı evin içine gir bak o aranda 40 yaş olan kocanı mumla ararsın.. Öyle insan mı olur yaaa.. O kim de sana el sürebiliyor yaa alkol kullanması bi yana dursun şizofreni tedavisi görmüş diyosun.. Allah aşkına çok mu aradın yaa.. vallahi kurtul şundan varyaa hayat nasıl güzelmiş ne kadar rahatmış görüceksin.. Öyle insan mı olur hem karısı 3 çocuğu var hem sevgilisine şiddet uyguluyor alkolden yaptım diye arkasına sığınıyo.. Ablacım bu kadar mı gözün karardı hayatını yakmak için yaa..Uyuyamadım...
Gitti işe başladı. Senin için çabalıcam dedi. Ama mutsuzsa bu niye boşanmıyor. Ben de istemiyorum ki evli insanı. Vallahi utanıyorum şu yaşadıklarımdan. Sakladı 2-3 ay sonra söyledi benim hayatımı ve herşeyimi biliyorken üstelik.
Ne yapıcam ne diyim ben ona şimdi?
Birlikte yaşayalım dilekçe vericem vs diyor çok mutsuzum ben de senin gibi küçük evlendim diyor.
Ama şiddet görmek çok korkuttu beni.
Üst üste tokatlar.
Çenem çok acıdı yemek yiyemedim bi süre.
Alkolden yaptım dedi.
Vurup vurup ağladı sonra başımda.
Herşey çok tuhaf.
Asla affetmemeliydim biliyorum. Çok yalvardı ağladı birdaha yapmadı bunu ama sanırım öfke kontrol sorunu var ve ne zaman devreye girer bu belli değil.
Ve birşey daha var daha önce şizofreni şüphesiyle tedavi görmüş. Ama şizofren değilmiş.Majör depresyon teşhisi koydular dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?