• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu vıcık vıcık aşk dramları bir bana mı iğrenç geliyor? Çok aşıkmış AMA karısı boşanmıyormuş bu da heralde dünyanın ennnn eski yalanları ile kapışır. Bu kadar mide bulandırıcı şeyleri kendinize nasıl reva görüyorsunuz? Hoş biz ne yazsak boş, siz aşk aşk diye göz göre göre kendinizi yakacaksınız belli. Bu arada Yengeç burcu musunuz?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle yorumlar beni kendime getiriyor.
Zaten deneriz bi bakarız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Beni nasıl bi konuma düşüreceğinin farkında değilsin dedim.
Eve yakın bi yer tutsam bi sana bi eve gitsem metres olurdun dedi.
Ama ben (evden biraz uzakta) tamamen seninle yaşamak istiyorum dedi. Anne baba baskısı çok var üstümde dedi.Ben öyle yaşayamam ki. Kabul etmedim.
Adam evli olduğu sürece metres olursun, aklın nasıl çalışıyor anlamıyorum, düz vereceği şeyi kolunu kıvırıp veriyor, sen de yiyorsun. Bence sen kocandan boşanma, tam potansiyel av olacaksın.

Canım evlenmek istedi o an
Cinsel anlamda yaklaştı bana bende duygusal anlamda bağlandım işte.
Bu tür ilgiye alışkınım ben. Kendimi korumayı bilmiyordum o yönde.
Annem karşı çıktı evliliğime. Babam o seninle evlenmez dedi. Evlenir seviyor beni dedim bi bakmışım 10 kişilik fasulye koymuşum ocağa. Hiçbirşey bilmiyordum ki. O dönemde de sosyal fobim vardı. Evden çıkmıyor insanlardan saklanıyordum. Bu evliliği de yapınca iyice asosyal oldum.
En son görüştüğüm psikiyatrist hayatın film gibi dedi bana. Ben gülümsedim.
Tamamda 18 yasinda hic yasitin biri cikmadi mi
Karsina? Baba sevgisinden mahrum
Kalanlar genelde yasca cok buyukle evleniyormus.. kocanin zAmaninda yaptigi seyde pedofili.. sen 18 inde evlendigine gore daha once basladi iliskiniz. Ayrica cinsel yklasmasi evlenmeni gerektirmezdi.. bu sira mugedede cikti boyle seyler.. kiz
14 yasindan beri iliski yasiyor ogretmeniyle.. ve suan adam baya buyuk, kiz ise sadece 21 yasinda.. ogrtmen kizlari kucagina filan oturturmus sinifta dusun.. uzun vaadede birsey veremez boyle bir iliski.. olmus bir hata diyelim gecmise care yok ama sen denize dusen yilana sarilir modundasin.. sevgilinden ayrilman gerekiyor.

Tamamda 18 yasinda hic yasitin biri cikmadi mi
Karsina? Baba sevgisinden mahrum
Kalanlar genelde yasca cok buyukle evleniyormus.. kocanin zAmaninda yaptigi seyde pedofili.. sen 18 inde evlendigine gore daha once basladi iliskiniz. Ayrica cinsel yklasmasi evlenmeni gerektirmezdi.. bu sira mugedede cikti boyle seyler.. kiz
14 yasindan beri iliski yasiyor ogretmeniyle.. ve suan adam baya buyuk, kiz ise sadece 21 yasinda.. ogrtmen kizlari kucagina filan oturturmus sinifta dusun.. uzun vaadede birsey veremez boyle bir iliski.. olmus bir hata diyelim gecmise care yok ama sen denize dusen yilana sarilir modundasin.. sevgilinden ayrilman gerekiyor.
16 yaşındaydım.

Yaşıtım vardı sürünürsünüz onunla evlenme sakın dedi durdurdu beni. Şimdi o insan sürünmüyor profiline de baktım meslek sahibi olmuş.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle yorumlar beni kendime getiriyor.
Zaten deneriz bi bakarız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Beni nasıl bi konuma düşüreceğinin farkında değilsin dedim.
Eve yakın bi yer tutsam bi sana bi eve gitsem metres olurdun dedi.
Ama ben (evden biraz uzakta) tamamen seninle yaşamak istiyorum dedi. Anne baba baskısı çok var üstümde dedi.Ben öyle yaşayamam ki. Kabul etmedim.
Ablaamm bak güzel ablamm eve yakın ev tutup bi sende bi karısında yaşamak değil metreslik.. Seninle deneme amacı yaşamak karısını hala nikahında tutmak onun zihnindeki senle olmazsa karıma dönerim düşüncesiyle sen o korku endişeyle yaşarsan metres olursun.. Bu laf ağır gelmesin sana.. Kimse sana kötü kadın muamelesi yapmıyor burda.. Sen o kadar saf ve iyi niyetlisin ki göremiyosun gerçekleri.. Bak ben 26 yaşındayım 7 yaşında kızım var 18imde evlendim hiç mutlu değildim ve neler neler yaşadım.. 5 sene psikolojik destek gördüm ilaçlarla ayakta durdum sırf kızım için.. Şimdi ikinci evliliğimi yaptım kızım yanımda çok şükür o olmazsa olmazım bambaşka şehirde yepyeni bi hayat kurdum kendime.. Şimdi ikinci çocuğum olucak namusumla dimdik ayakta durdum ben tüm çevremden akrabalarımdan uzakta çok güzel hayat kurdum kendime.. İyiki boyun eğmedim kinseye diyorum.. Psikiyatri ilaçlarını bıraktım kızıma örnek güçlü bir anne nasıl olunur gösteriyorum ve şükrediyorum Allaha beni insanlara boyun eğmek zorunda bırakmadığı için.. Kurtul ablam ondan nolursun kendi hayatının tadını çıkar.. Öyle iyi helal süt emmiş insanlar var ki hayatta mutlaka çıkar bir gün karşına.. Allah hep insanların kalbine göre verirmiş gerçekten ayırmıştır O senin nasibini bir yere.. Ama o nasip bu şerefsiz değil.. Kadına el kalkmaz kim olursa olsun neyin olursa olsun şiddetin olduğu yerde sevgi saygı bekleme..

16 yaşındaydım.
Boyle insanlar geriye donuk ceza almali bence suan resit olabilirsin ama
Senden cocukluguunu gencligini calmis..kucuk yasta aklini celmis cinsel olarak kullanmis.. Allah boyle
Insanlari hepimizden uzak tutsun!
Sevgilinden ayril
Suan sana verebilecegm en onemli
Tavsiye bu

zaten hayatın böyle geçmiş 3 çocuklu adamla da ayrı bir berbat mı geçsin üstelik seni evlenmek için seçse boşanır bir dakika bile beklemez.bir buhrandan çıkıp başka buhrana girmek istemiyorsan.bu adama postayı koy o boşanmayıp kendine dost hayatı yaşayacak başkasını bulur.

Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
bir teredütün var ki gelip buraya yazmışsın kendin ile duyguların ile arınmadan kendini bulamadan bir evlilik değil de beraber yaşama macerasına atmışsın kendini aslında ne istediğini de bilmiyorsun duygu karmaşası içindesin sanırım beraber yaşam ile yeni partner ile mutlu olacağını sanmıyorum hayal ile gerçek hiç bir zaman örtüşmüyor , duygularını tekrar süzgeçten geçir , karışık kafa ile ne istediğini aslında sende bilmiyorsan ,neden böyle davrandığın nereden yara aldığına bağlı bunu çözümle bence sen kendini buldukça mutluluğa ulaşırsın

Eşim ben 17 yaşındayken birlikte olduk.mutlu olucam sandım evlenince ama olamadım. Rahmetli Annem anladığında durumu onu polise vericem sen küçüksün daha demişti. Verme anne o beni seviyor evlenecek benimle diye ağlamıştım.babamda erkekler seni kullanıp atar demişti. Görürsün atmayacak beni seviyor diye inatlaşmıştım. Babam çenemi kırar boğazımı sıkar döverdi sürekli. Ben de vur derdim inadına. Çok asi bi insandım. Ezan okunuyor şu an ezanlar şahidim olsun benim hayatımın kendimin bi değeri olmadı hiç. Başkaları beni değerli kılsın diye diye bu yaşa geldim. Kim ister ki böyle bi hayatı. Artık değerli hissetmek istiyorum. Ya da bi ölüm.
Babanız gibi bir insanla evlenmeyi hiç istemezdiniz demi o yaşlardayken dayak yemek çenenizin kırılması boğazınızın sıkılması bunları kocanız tarafından yaşamak istemezdiniz demi.. Sevgilinle birlikte olursan babandan yediğin dayağın daha fazlasını yiceksin.. Bu hayata itilip kakılmaya bi yerleriniz erkekler yüzünden zarar görsün diye mi geldiniz.. Siz sizin için değerli olunuz.. Sevgiye muhtaç büyümüş bir çocuktunuz hayat sizi küçük yaşta sınadı çektirdi olgunlaştırdı.. Bunca sınavın çektiğiniz acının mükafatı olarak sevgilinizi mi layık görüyorsunuz hayatınıza.. Etme eyleme ablacım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş nolursun şu sevgilin olacak mahlukatı bırak ondan sana hayat olmaz o adamdan hayatının eksikliği olan sevgiyi ilgiyi şefkati bekleme.. Mümkün olduğunca kaç kurtar kendini.. Ne haberler izliyor görüyoruz içip içip gelse dövmeyide geçtim sizi iki bıcak darbesiyle yahut tek el mermiyle canınızdan etse çocuğunuzun bi hiç uğruna annesiz kalmasına razı gelir misiniz. Nolcak o şerefsiz bi şekilde kurtaracak götünü olan sizin yavrunuza olacak.. Siz ölmüş gitmiş olacaksınız.. Artık bu devirde ölmek öldürmek çok kolay ama annesiz yaşamak çok zor.. Kendinden önce yavrunu getir gözünün önüne ki bence senin hayatın bu kadar değersiz değil..

Doktor hastaneye yatman lazım dediyse neden kaçıyorsunuz?
Yaşadıklarımı unutmak için sık sık alkol alıyorum demişsiniz, oğlunuz sizinle yaşamıyor mu?
Kim ilgileniyor onunla, yaşı çok büyük değil sanırım.
Hala aşk acısı muhabbetleri yapıyorsunuz, darlandim.
Dayak yemişsiniz hala aşk diyorsunuz.
Kendinizi ve evladınızi düşünün, tedavi olun, ayaktan ya da yatarak hangisi daha iyi olacaksa.

Birde çocuğunuzun hayatı kaymasın, siz bu haldeyken.

Boşanma tarihim yaklaştıkça hayattan çok korkuyorum ben. Bi kaç kişi boşanma demiş. Ne yapacağımı neyi neden yaptığımı bilemez haldeyim. Hastalığım çok şiddetlendi. Dr yatman lazım hastanede dedi.Ağlayıp kaçtım ordan. reçetemi bile attım yöneticiye. Neyim yalan olsun. Ben deli değilim. Bazı yorumlara aranızda yaptığınız şakalara ben bile güldüm. Espriyle bakan insanları seviyorum hayata. Ağlanacak halime gülüyorum zaten. Oğlum için yaşayacağım. Kimsenin metresi olmayacağım. Bu evlilik mutsuz ediyordu beni eskiden beri. hayırlısını dileyeceğim.
Lutran çoğu arkadaş yazmış doğru da söylemiş. O adamdan uzak dur ve bağlantıyı kes. Aklının sana oynadığı oyuna gelme. Boşanma davasına gitme, eşinle toparlamaya çalış. Çok kötü olursa iyileştiğin zaman Salim kafayla boşanırsın.
Doktor hastanede yatmalısın deyince bu bipolarlar neden iğne batırılmış gibi kaçıyor acaba? Korkacak ne var? Ameliyat olacaksın dese, ayağın kolun kırılsa, bir kaza geçirsen, bir yerin yansa hastanede bir süre yatmayacak mısın? Bu da öyle. Elin adamının üst üste tokatlarını yemişsin korkmuyorsun hastane korkutuyor yani hayret ettim.

1 hafta 10 gün yat hastanede, ilaçların düzenlensin, davayı boşver o tekrar açılır. Eşinle evladınla sakin kafayla konuşursun. Her şeyden önce yapman gereken hastaneye yatmak. Senin düzenli uykuya ihtiyacın var ama sabaha kadar uyumadın hala ayaktasın. Bugün daha kötü olursun bu yüzden. Eşini ara seni alıp hastaneye yatırsın. Hadi canım. Burada üzülüp ağlayınca sorunlar kendiliğinden düzelmeyecek. Lütfen.

Hangi şehirde olduğunu özelden yazar mısın?

Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Bu adamın boşanmaya niyeti yok iki durumu bir arada idare etmeye çalışıyor.Sizden hoşlanmıs başka bir sehire yerleşmek istemiş yoksa niye düzenini bozsun böyle yapan bir adam neden bosanmak istemesin ki belkide tazminat ödeyecek falan filan ama böyle bir şeyi kabul etmeyin sizi kandırmasına izin vermeyin

Başta kızdım ama okudukça çok üzüldüm yaşadıklarınıza.

3 çocuklu, evli o adamdan ayrılmakla işe başlayın. Çünkü sandığınızın aksine o adam sizi sevmiyor. Büyük ihtimalle karısıyla anlaşmalı bir oyun kurmuşlar, sizden para koparmaya çalışıyor. Belki de sadece size değil ağına düşürdükleri tüm kadınlara böyle yapıyorlar. Parayı verirseniz o ayrılacak sizden.

Tekrar psikiyatriste gidin, ilaçlarınızı düzenli kullanın.

Eşinizden ayrılmayı çözüm olarak görüyorsunuz ama bence değil. En azından orada güvendesiniz, çocuğunuz güvende. Bir kurulu düzeniniz var. Maddi sıkıntınız yok. Tedaviniz için çocuğunuz için paraya ihtiyacınız var. Bunlar şu anda sizin için çok önemli artılar. Ayrılırsanız korkarım ki bu kafayla kendinizi de çocuğunuzuda bilinmeyen bir geleceğe sürükleyeceksiniz.

Daha çok gençsiniz, eğer tedavinizi olursanız önünüzde yaşayacak uzun yıllarınız var. Eşinizden ayrılınca yada eşiniz vefat edince, ancak o zaman yeni birini alırsınız hayatınıza. Ama şu an hem yanlış zaman hemde çok yanlış biri karşınızdaki.

Önceliğiniz o adamdan ayrılmak ve tedaviye devam etmek olmalı. İnanıyorum ki siz bu sırtınızdaki kamburlardan kurtulunca daha iyi düşünüp, doğru karar vereceksiniz.

Allah yardımcınız olsun

Doktor hastaneye yatman lazım dediyse neden kaçıyorsunuz?
Yaşadıklarımı unutmak için alkol alıyorum demişsiniz, oğlunuz sizinle yaşamıyor mu?
Kim ilgileniyor onunla, yaşı çok büyük değil sanırım.
Hala aşk acısı muhabbetleri yapıyorsunuz, darlandim.
Kendinizi ve evladınızi düşünün, tedavi olun, ayaktan ya da yatarak hangisi daha iyi olacaksa.

Birde çocuğunuzun hayatı kaymasın, siz bu haldeyken.
Çocuğum uyanıkken içmem. içtiğimde bi kadeh bişeydir. Ya da 1 bira işte. Evladıma zaafım başkadır. onun kokusuna kurban olurum ben. Yalnız büyüttüm zaten kimsem yoktu. Elim kolum yüreğim o benim. Ama işte insan mutsuzken gönlü bazen aşka heves ediyor. Ben de hep yanlış nerde, olmazlar nerde ona heves ederim. Ya da beni bulurlar.

Çocuğum uyanıkken içmem. içtiğimde bi kadeh bişeydir. Ya da 1 bira işte. Evladıma zaafım başkadır. onun kokusuna kurban olurum ben. Yalnız büyüttüm zaten kimsem yoktu. Elim kolum yüreğim o benim. Ama işte insan mutsuzken gönlü bazen aşka heves ediyor. Ben de hep yanlış nerde, olmazlar nerde ona heves ederim. Ya da beni bulurlar.
Mantıklı düşünün o zaman. Hatalarınızı daha büyük hatalarla iyice çıkılmaz hale getirmeyin.
28 yaşında üç çocuklu boşanamayan adam üstelik internetten tanışmışsınız. Akıl var mantık var. Olacak şey mi bu?
Benim annemin emekli arkadaşı da emekli savcı ama kumar borcu var diye evleneceğiz diye çok yakışıklı karizmatik ağzı laf yapan bi adama dünya para yedirdi. Meğer adam kaç kadına yapmış, dolandırıcıymış.
Aklınızı başınıza toplayın

Lutfen sizi iyi anlayan bir psikiyatrist bulun ve onun dediklerine -hastaneye yatmak dahil- birebir uyun. Imkaniniz varsa terapi de alin. Cumleleriniz cok duzensiz, disoryantasyon yasiyor oldugunuz cok belli. Ihtiyaciniz olan medikal destegi aliyor gibi gorunmuyorsunuz su an. Stabil olmadan hicbir karar vermeyin, buna bosanmak dahil.

Bosa konusmuyorum travma gecmisi olan, borderline karakter ozelliklerine sahip bir kadinim. 2.5 sene cok yogun ilac tedavisi + psikoterapi gordum ben de 18 yasindaydim sizin evlendiginiz yasta. Su an 29 yasindayim hala ayni terapistle calisiyorum, duygusal regulasyonumun ve stabilitemin saglanmasi icin duzenli psikoterapiye ihtiyacim oldugunu biliyorum. Boylece hayatimi buyuk yanlislar yapmadan cok guzel bir sekilde kurdum.

Sizin yanlis secimlerinizin buyuk kisminin sebebi zaten ihtiyaciniz olan medikal destegi almiyor olusunuz. Lutfen vakit kaybetmeden herkesi birakin sadece tedavinize odaklanin.

Bakın, karşınızda 28 yaşında 3 çocuğu olmuş, anne babası tüm aile beraber yaşayan, eşinden boşanmayi düşünmeyen, ilk görüşmede sizi dövmüş biri var.
Buradaki yanlışı anlayamayacak kadar kötü durumda mısınız?

Tedavi olun, bu adam olmaz başkası yine saçma sapan şeyler yaşarsınız bu şekilde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back