• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim hayat tecrübem bu konuya yetmiyor ama anladığım kadarıyla hayatınızda hiç gücü hissetmemissiniz. Ezilen/affeden taraf olmuşsunuz ve bu evli adam da buna devam edecektir ki şiddet olmuş zaten.
Adamı terk edin, kocanız olacak sübyancı size dokunmaya kalktığında da temiz bir dövün.
Benim ciddi kısıtlı tecrübem bu kadarına yetti.

Hayır istemiyorum ben öyle
Mutsuz olan kişi, ben olsam da olmasam da gereğini yapar ki.
Ben yuva bozmam yemin ederim yapmam.
Benimle dilekçe vermek ne demek dedim kızdım.
Kabul etmedim ki
Ya istemiyor musun öyle❤️❤️ Kaldı mı böyle ahlaklı edepli metresler. Mşlh cnm

ümidinizi, hevesinizi kırmak istemiyorum ama bunlar bana karı koca teşkilat gibi geldi. son zamanlarda böyle hikayeler duymaya başladık. ortalıkta berbat insanlar dolanıyor, aradıkları kritere uygun olan 35 yaş üstü hanımları bulunca onları baştan çıkarıp zaaflarını kullanıyorlar. istedikleri kıvama getirince de kurbanı maddi anlamda sömürebilmek için karılarıyla ortak kumpas kuruyorlar. karısı yarın bir gün bana şu kadar para verin boşanırım vs. diyebilir. parayı alıp tüymek olabilir amaçları. çok dikkatli olmak lazım.

O olayı anlatayım size.
Aşkım cicim denmiyor aramızda dedi. Soğuğuz birbirimize iki yabancıyız dedi.
Ben de bu lafın üzerine daha yanımdayken
O mesajı görünce hani ne bu dedim. Yoksa tamam karısıdır.
İsterse kocası 20 kadınla bile olsa gurursuzca aşkım canım diyebilir.
Bebişim adamın metresi sensin ya hani, hani evli adamın koynuna evine girmeye çalışmalar vsvs yani gururdan kurban pazarındaki dana bahsetse daha yerinde olur sanki he?

Kesin mutsuzdur beyefendi hatta cocuklarida mutsuzluktan yapmıştır eşine de başka ilde iş buldum düzen vurayım dizide getireyim demiştir düzen kurana kadar da sizle vakit geçirecek galiba

Ben yoruldum artık çayımı aldım balkona çıkıcam. Yorumlarınıza yetişemiyorum başım döndü biraz.
Olumlu yargısız ve objektif yorumu olanlara severek yanıt veririm.
Hayırlı akşamlar dilerim
İşinize gelmedi sanırım şöyle deseydik çok iyiydi tabii tabii siz de hiç gününüzü gün edememisiniz bundan sonra 3çocukla adamla günedin hayat sizin hayatınız çok güzel yapıyorsunuz aferin

Biz netten tanışmıştık ikimizde müzisyeniz. ilk defa görüşecektik. Ben çok heyecanlıydım. Yüreğim ağzımdaydı.(benden evli olduğunu 1-2ay gizlemişti) ben de onunla hayaller kurdum işte kendimce. Bekar sanarak. Öğrenince yıkıldım ben. Kendime gelemedim. O gün görüştüğümüzde Telinde o aşkım mesajını görünce yüzüm hiç gülmedi.kendimi bi oyunun içinde gibi hissettim.Alkol aldık ve ben çok bağırdım.O benim defalarca yüzüme tokat attı. Morardı gözümün altı. Sonra ben ordan kaçtım olay yerinden. Yalvardı hatırlamıyorum vurduğumu dedi. Çok bağırıyordun dedi. Ellerim kırılsın dedi. Ben Geri döndüm yine ona.
Dayak cennetten çıkma da alkol mu aldın hiç yakıştıramadım….

Gülünç ve acınası mı duruyorum.. Allah seni bu hale düşürmesin olur mu. Bir insanın kalbini kırmak zor değil. Teşekkür ederim
Eğer inanıyorsanız Allah'ı kendi tercihlerinizin sonucuna alet etmeyin. Tabii siz bilirsiniz. Evet, öyle duruyorsunuz. Kalbiniz kırılır mı kırılmaz mı diye de düşünmedin yorumumu yazarken. Gerçekler bunlar, işinize gelmemesi gerçekleri değiştirmiyor. 🤷🏻‍♀️ Sizin içinizde bulunduğunuz duruma asla düşmem tasalanmayın. Dilerim siz de düştüğünüz bu durumdan çıkın. Acı yarıştıracak değilim; annem babam şöyleydi böyleydi, şöyle sıkıntı yaşadım diye yazamayacağım, vaktim yok. Ben birileri bana hak ettiğim değeri vermiyor diye kendimi daha da büyük bir değersizliğe lâyık görmedim, görmem de... Buradaki bir çok kadın gibi. Size de tavsiye ederim. Hayat bir dram filmi , siz de o dizideki acıların çocuğu küçük Emrah değilsiniz. Bunun farkına varın ve kendiniz için bir şeyler yapın diye yazdım.

Ekşınlı konuları yarıda kesmeyi hiç sevmem ama işteyim yeni devam edebildim ve sonuna geldim
Konu sahibinin sondaki şeylerinin full kolpa oldugunu düşünüyorum, zıt kafalarda oldugumuz icin yorumları gözüme gözüme batıyordu çünkü. Muhtemelen sıyrılmak için uydurdu devamını

Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...

sahte profil değildir...

hatta bana sunduğu delillerden konunun gerçek olduğunu da sanıyorum

Son düzenleme:
Evet.... Bazen şaşırıyorum açıkcası, nasıl hayatlar yaşanıyor böyle. Bir yerlerde birileri bunu yaşıyor mu gerçekten...
Ve aşk bu kadar mühim mi? Tüm duyguları, toplum kurallarını, etiği, saygıyı, vicdanı, yok sayacak kadar mühim mi.
Nasıl bir adamsa paylaşılamıyor.....
Yaşasınlar heo birlikte ne diyeyim. Ama yazık yaa cidden bir akıla ihtiyacı varsa da ondan açtıysa bu konuyu. İnşallah bir faydası olur🤷‍♀️
Hem de ne kadar mühim... boşuna ortaya çıkmadı Aşk-ı Memnu gibi romanlar, diziler...

Abooooooo
Gece gece üzüldüm eski konulara baktım ağzım açık kaldı 😒
İnandırıcılığını yitirdi biraz sanki ,ya da zaten yıllardır bu kadın sürülmüş durmuş.
Insallah hikaye yazmissindir, insanları kandirmaktan zevk alıyorsundur.
Dede nin tecavüzüne uğrayıp ablasina/kardeşine asılan adamı bırakmayan, millete de bırakmayın kocanız diyip ,evliyken başka adama aşık olan ve ondan dayak yiyen biri değilsinizdir.
Neyse ilk etaptaki üzüntüm koca bir boşluğa dönüştü, neyse ne diyim bilemedim insallah oyle kafana estikçe yazıyorsundur

Evet bu
Bi türlü bitmedi
Karısıyla konuşturdu beni çünkü karısı istemiş.
Kadın dedi ki ben kocamın güneş doğarken yüzünü göreyim yeter dedi.
Size karışmam mutlu olun dedi.Beni de sevmiş selam yollayıp dururdu bana. Sonra aşkım aşkım diye attığı mesajlarını gördüm kocasına. Dedim eşinle bişey mi yaşıyorsun da haberim yok anlamadım dedim. Vallahi ben de şaşkınım. Beni bildiği halde Aşkım demesi tuhaf değil mi?
Tuhaf değil, çünkü karısını ya uyutuyor, ya da beraber hareket ediyorlar. Eşiniz zenginmiş, maksat sizin paranıza konmak.
Ben metres değilim.olmadım.
Ben daha ölmedim.
Şu anki durumda maalesef yaşadığınız şeyin karşılığı bu. Lütfen o adama yol verin.
Çocuklarını çok seviyor. Ben de öyle. Hepsi de çok tatlı. Uygun şartlarda olsak hepsine de kendi evladıma olduğum gibi anne olurdum sevdiğim adam için.
Çocukları olunca insan sevemez mi. Gönül sayfası kapanır mı sanki
Bırakmadı kaçmadı iki eli de üstlerinde
Çalışmak için orda.
Hepsi numara. İnanamayın, ayrıca çocukların kendi annesi var. Siz de kendi hayatınıza bakın.
Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.
Sevmeyin. Silin. Çok kötü bir oyunun içindesiniz. Kanmayın. İnanın ilk sayfalarda kızmıştım size ama okudukça üzüldüm. Muhtemelen karısıyla arası iyi. Size kötü gibi yansıtıyor. Ses kaydı falan dinletmiş ya inanmayın, ya karısını da kandırıyor ya da ikisi bu tezgahta ortak. Olay tamamen sizin eşinizin mal varlığı. Az daha sabredin, 18 yılınızın karşılığını alın. Lütfen aklınızı kullanın. Allah yardımcınız olsun

Bir kadin mutsuzum evliligimde derse gercekten mutsuzdur, ama erkekler sirf seni tuzaga dusurmek icin yapiyordur… ve bencede bosanmaz.

sen neden 18 yasinda o kadar yasli biriyle oldun? Annen baban yokmuydu o zaman?
Suan bence bosan filan deme adama.. baska adam kalmadi mi? Hem boslukta olan kadinlari sirtlan gibi bekleyen erkekler var.. bu da onlardan biri bence

Konu o kadar itici ve rahatsız edici geldi ki yorum yapmak istemedim şu ana kadar. Neredeyse tüm konularınızda bir abartı, bir senaryo hissediyor insan. Konsomatrist kızkardeş, onu dikizleyen koca, basit bir çocuk köftesini bitirmedi konusundan her evde olabilen tepki gösteren koca tiplemesine karşı sinir krizleri geçiren siz, vsvs. Abartılı senaryolar yazmayı sevdiğiniz belli.
Diyelim ki kısmen de olsa doğru olan tarafları var. Ne istiyorsunuz insanlardan," evli bir adamın metresi ol tabii ki hakkındır. Dibine kadar bat pisliğin içine gönlünce "demelerini mi?! Kaç tane cahil ya da doğruyu yanlışı ayırt edemeyen yeni yetmeye de ne kadar kötü bir örnek olduğunuz hiç umurunuzda değil sanırım.

Herşeyden önce eşiniz olan kişi bir gecede 80 ine dönüşmedi değil mi. Yani eğer sizi kaçırarak alı koymadıysa, silah zoruyla nikah kıydırmadıysa tüm bu yaptıklarınızı da, burada insanlara "sapık, tecavüzcü dede " dedirtmenizi de hak etmiyor! Evet bu kadar yaş farkı yanlış ama bu adam talip olmuş siz de kabul etmişsiniz ve resmi bir nikahla evlenip eşi olmuşsunuz

İstemiyorduysanız aklınız başınıza gelince boşansaydınız. Bunca yıllık eşiniz ve çocuğunuzun babası olan, imkanlarını kullandığınız adamla hem bir yastığa baş koyarak bunca yıl yaşayıp hem de evli barklı başka bir adama aşık olunca onu kötüleyip burada yaylım ateşine tutturmanız son derece çirkin! Sizinle birlikte olmak isteyen bu adam resmi nikahlı eşiniz ama kendisini tecavüzcü ilan ediyorsunuz! Evli ve üç çocuklu adamın size ev açmak istemesini ise "sevdiğim adam", "çocuklarına anne olurum" "karısı nasıl aşkım der" vs saçmalıklarıyla anlatıyorsunuz evli bir kadın olarak! Kocanız adi kötü kaka tecavüzcü ama siz ne kadar da harika ve masumsunuz öyle mi!..

Diğer adamdan şiddet görmüş fotolarınızdan, şiddete son derece karşı olarak son derece rahatsız oldum. Ama sizi hoş görmemi de, size acımamı da sağlamadı kusura bakmayın. Evli ve çocuklu bir kadın olarak evli ve çocuklu ve sizi kendisine metres yapmak isteyen bir adamdan şiddet görmek aksini savunsanız da sizin tercihinizdir! Zira öyle olmasaydı şu anda o adi adama darp ve şiddet nedeniyle dava açmış, süründürüyor olurdunuz. Burada "sevdiğim adam" diye bahsedip eşinden kıskanma saçmalığından bahsediyor olmazdınız!

Şu anda bulunduğunuz konum, durum, tercihleriniz o kadar yanlış ve çirkin ki! Sevmek sevilmek böyle bir şey degil hanımefendi. İnsani olan tüm duvarları yıkarak eşinden kıskandığınız adamlarla birliktelik yaşama hayalleri değil sevgi dediğiniz şey.

Yuva yıkmam diyerek de kendinizi kandırmayın, bu yaptığınız tam olarak yuva yıkmaktır. Boşanmadan olmaz demek de, evli bir adamın sensiz nefes alamıyorum'larına izin vermek de, sana ev açayım cesareti vermek de, bu niyetlerle görüşmek de hepsi ama hepsi yuva yıkmaktır.

Tüm bu anlattıklarınızı şu an anlamıyorsa bile bir yetişkin olduğunda çocuğunuzun onaylayacağını mı sanıyorsunuz? Diğer çocukların, eşin, ana babanın sizi hangi sıfatlarla anacağının farkında mısınız.,tüm bunları kendinize yakıştırıyor musunuz

Ha şunu da belirteyim hiç bir eş getir de kumam olsun demez kendinizi bu saçmalıklarla haklı çıkarmaya çalışmayın. Ya çok cahil bir kadındır,kocasınca sizin paranızı birlikte yiyeceğinize dair kandırılıyordur, nasılsa nikahı bende diyordur ya da bilinçli bir şekilde ailece dolandıracak insan arıyorlardır ya da kadın bir çeşit ruh hastasıdır, adamla inatlaşıyordur, yapamazsın yap da göreyim diyordur. Bunların hiç biri sizi ilgilendirmez ve haklı çıkarmaz

Özetle mutlu değilseniz boşanmak kendi kişisel tercihiniz dir, kararınızdır ama evli bir adam uğruna her iki yuvayı da yıkıyor olmanızın hesabını hayat çok güzel sorar sizden.

Ve boşanıp düzgün bir hayat kurma hayalinde değil de evli bir adamın boşanması hayalleri peşinde olduğunuza bir de dışarıdan tarafsız bir gözle bakın çeşitli yönlerden. Bulunduğunuz ve kendinize yakıştırdığınız durumun ne kadar çirkin, yanlış ve anormal olduğunu umarım görürsünüz.

Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsini.

Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsi

Napıcam ben.. biri alay ediyor biri linçliyor biri yol gösteriyor derken öbürün yorumu beni üzüyor ben bi çay içeyim çok içim sıkıldı. Neyse canınız sağolsun yorumlara devam ben okuyorum hepsini.
.eşinden boşanmaya karlı isen boşan başkasını hayatına sokma bence hem sıkılmadın mı evli olmaktan 😅 biraz kafamı dinle. Şöyle düşün bide belki sen olmasan adam bir şekilde karısıyla arasını düzeltecek. empati yapıyorum aile sevgisi görmemişsin genç yaşta evlilik yapmışsın mutlu olamamış sın seninle ilgilenen biri olunca aklın başından gitmiş.. bugün sever canım der yarın canın çıksın der. yol yakınken vazgeç.....

Sizinle birlikte olmak isteyen bu adam resmi nikahlı eşiniz ama kendisini tecavüzcü ilan ediyorsunuz!

Bir adam sizinle zorla iliskiye giriyorsa bu esiniz dahi olsa tecavüzdür! Konu sahibi ne kadar bir yalnis yolda olsada, kimsenin kimseye tecavüz etme hakki yoktur, bu evlilik icinde olsa bile. Türkiyede yasalar bu konuda nasil bilmiyorum, ama Almanyada evlilik icinde tecavüz de suctur!

Bir adam sizinle zorla iliskiye giriyorsa bu esiniz dahi olsa tecavüzdür! Konu sahibi ne kadar bir yalnis yolda olsada, kimsenin kimseye tecavüz etme hakki yoktur, bu evlilik icinde olsa bile. Türkiyede yasalar bu konuda nasil bilmiyorum, ama Almanyada evlilik icinde tecavüz de suctur!
Benim cümlemde "zorla" kelimesi yok hanımefendi. "sizinle birlikte olmak isteyen adam resmi nikahlı eşiniz ama kendisini tecavüzcü ilan ediyorsunuz .." demekle kastedilen kocanız zorla bu işi yapabilir demek değildir. Arada büyük fark var. Eşin birliktelik istemesi nedeniyle tecavüzcü ilan edilip suçlanmasından bahsediyorum. Elbette ki zorla birliktelik tecavüzdür ve nikah tecavüz hakkı vermez. Bunun tartışması bile olmaz. Kastettiğim durumla ilgisi yok bunun

Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...

Erkek olsun da nasıl olursa olsun yeter ki erkek olsun demek bu .
3 çocuklu ve evli bi adamın nasıl sizde yarattığı nasıl çaresizlik olabilir ki?
Olabilen tek şey bu şekilde onun metresi olacağınız .

Yaşlı adamdan sonra bi genç erkek buldum başka bulamam diye mi korkuyorsunuz?Hiç korkmayın istedikten sonra bulunur arayan bulur endişeniz bu ise .
Sevmek degil bu ,genç bir erkeğin sizi sevmesi hoşunuza gitmiş hepsi bu .

Ahlaka uygun olmayan bir hayat yaşayacaksınız ve birbirinize sevginiz saygınız olacak öyle mi ,bu mümkün degil .
Başka birini bulup sizden sıkıldığında ya da sizinle beraber metreslerinin sayısını arttırdığında anlayacaksınız kendinize layık gördüğünüz hayatı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back