İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah güzel kardeşim ne olur kafanı topla imkanın varsa destek al böyle hayattan çıkıp sorunlu bir ilişkiye kesinlikle umudunu bağlama. Çok üzüldüm . Nolur daha emin adımlarla ilerle sevdiğini sandığın kişi de maalesef seni bataklığa gomucek anladığım kadarıyla. Bir çocuğunun olduğunu okudum onu da yazık etme . Tek başınada hayatına devam edebilirsin. Bunu dene . Bunu düşünerek yeni hayatına basla

Yine size siddet uygulayacak birine baglanmayin. Su an nerdesiniz..güvendemisiniz
Evimdeyim. Artık umrumda değil hissetmiyorum ne yapsa ruh gibiyim ben. Aldığım ilaç çok ağır.
Evet. Zorluyor ve ben kaçamıyorum çünkü alkol alıyorum unutmak için acılarımı. Öz dayımda cinsel tacizde bulundu kaçamadım. Beraber yatırmışlardı ona güvenerek. Ama o beni duvara sıkıştırdı o gece. Yaş 14. O yüzden ben cinselliği hep yanlış algıladım. Kendimden çok büyük birine sığındım. Bana olan cinsel ilgisini sevgi sandım. Ama o da aynıydı. Kimse kalbimi görmedi. Sevgiyi hep yanlış yerlerde aradım. Tüm kalbimle yazıyorum bunları.

Tedavini yeterli bulmuyorsan doktorunu değiştir.
Araştır ve en iyisi kimse ona git ..
Dedeyi hemen boşama ,iki tane caksan yerine oturur ne cinsel zorlaması .
Kendine acıma !!!
Öncelikle tedavini hallet ,dedenin üstünden .bu kafayla bir de maddi zorluk cekersen toparlanamazsin ..

Kimsem yok Allahtan ve oğlumdan başka
Ahhh nolur mantıklı ol oğlunun geleceği için de. Ablam örneği var önümde 30 yıldır sorunlu ilişkisini devam ettirmeye inat edip şimdi oğlunun evliliğini de bozmaya çalışan. Biraz kendini dinle zaman ver doğrusunu mutlaka bulacaksin

Aynen katılıyorum, adam 80lik konu sahibesi itip kakabilir yerine oturtur.

Konu sahibesi o adamı lütfen engelle hayatından da çıkar. Hayvan herif eli kopar inşallah vurmak nedir çok kızdım

80lik herifi de it, itersen oturur kalır zaten.

Onun parasını istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum artık. Kurtarın beni ya

Yav zaten az daha beklesen adam eceliyle ölecek. Maaşı malı mülkü kalacak az sabret. Elin pez... kılıklı herifinde b... mu var?

Onun parasını istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum artık. Kurtarın beni ya
Sen o kart horoza 18 yıl vermişsin ..
Ne demek istemiyorum ?
Heidi gibi sokaklara çıkıp , dağlarda papatya mi toplayacaksin ..
Üstelik Peter heidiyi seviyordu
Seninki ?????
Bu iş aşktan geçmiş kendini kurtar
Hayatında bir defa kendin için bir şey yap ve kendini kurtar !!!
Etrafta binlerce erkek var ,istesen çok daha iyisini bulursun bunun pipisi altından mi beni konuşturuyorsun ..
Kademe kademe git ..
Önce tedavi ,sonra maddi güç ,sonra düzenli hayat ,sonra aşk ...
Ay bayilicam

Aynen, tüm gücünle bir itsen feleği şaşar zaten.
Bir de konu sahibi parasını istemiyorum demiş. Bence yanlış. 18 senesi gitmiş, asla karşılığı olamaz tabi de bir kefaret ödenmesi gerekiyor. En azından hayatını idame ettirecek kadar bir şeyler almalı.

Cocugun kac yasinda. Kadin siginma evine gidemezmisin ayrilana kadar?

Bileklerim izmarit izleriyle dolu. O kadar acı çekiyorum ki hıncımı bedenimden alıyorum. Sonra pişman oluyorum. İnanın bu konuyu açmazdım çaresiz olmasam. Ben artık Küllerimden doğmak istiyorum. Gençliğim gitti benim. Oyun parkı sandım ben evliliği değilmiş.

Son düzenleme:
Her şeyin bahanesi var değil mi? İnanır mısınız güçlü olmak için de bahaneler var, deneyin derim. İş bulun çalışın bir hayat kurun. Evliyken birileri ile öyle ya da böyle konuşursanız tabi ki hoşlanırsınız. Boşanma davanız devam ederken de hukuken sadakat yükümlülüğünüz devam etmekte bilginiz olsun. Ayrıca adam boşanmayacak sizi de kullanacak, eşi ile siz arasında tercih yapmak zorunda kalırsa eşini seçip sizi silecek. Bilin bunları ona göre hareket edin. Pis durumlardan temiz bir son bekleyemezsiniz. Acilen ayrılın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve adam gibi bir adam bulun. Karısına sadık olamayan erkek hiç bir kadına olamaz.

Sen bu satırları yazarken belki karısı ile aynı yatağa giriyor, ne çoluğu ne çocuğu yavrucuğum, 4. çocuk gelirse yine konu açarsın, nasıl yaparlar yaaa nasıl diye.

Adam sonuçta şuan hala evli. Sizin 'önce boşan sonra çık karşıma' demeniz iyi niyet olamaz. Adam hadi aldatıyor ama sizin de yuvanın yıkılmasında etkiniz büyük olacak. Vebali üstünüze almayin. 3 çocuklu bir adam ayrilmadan böyle işlere kalkışıyorsa ondan zaten hayir gelmez. O çocuklara ve durumdan bihaber eşine üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…