Ah güzel kardeşim ne olur kafanı topla imkanın varsa destek al böyle hayattan çıkıp sorunlu bir ilişkiye kesinlikle umudunu bağlama. Çok üzüldüm . Nolur daha emin adımlarla ilerle sevdiğini sandığın kişi de maalesef seni bataklığa gomucek anladığım kadarıyla. Bir çocuğunun olduğunu okudum onu da yazık etme . Tek başınada hayatına devam edebilirsin. Bunu dene . Bunu düşünerek yeni hayatına baslaEşim de içirip içirip beni cinsel ilişkiye zorluyor. boşanma davası açtım yıllar sonra. 10 eylülde duruşmam var. O zengin evet. emekli albay ve ben boşanınca bu maaştan olucam. Babam sahip çıkmadı. Defol otur evinde adam ölünce maaşını al dedi. ben mutluluk aradım sevgi aradım. Babam da çok şiddet uyguladı. Kafam gitti artık yerinde değil. Bileklerime sigara basıyordum eşim bana her hakaret ettiğinde. Sağlığım kalmadı benim
Evimdeyim. Artık umrumda değil hissetmiyorum ne yapsa ruh gibiyim ben. Aldığım ilaç çok ağır.Yine size siddet uygulayacak birine baglanmayin. Su an nerdesiniz..güvendemisiniz
Evet. Zorluyor ve ben kaçamıyorum çünkü alkol alıyorum unutmak için acılarımı. Öz dayımda cinsel tacizde bulundu kaçamadım. Beraber yatırmışlardı ona güvenerek. Ama o beni duvara sıkıştırdı o gece. Yaş 14. O yüzden ben cinselliği hep yanlış algıladım. Kendimden çok büyük birine sığındım. Bana olan cinsel ilgisini sevgi sandım. Ama o da aynıydı. Kimse kalbimi görmedi. Sevgiyi hep yanlış yerlerde aradım. Tüm kalbimle yazıyorum bunları.76 yaşında ilişkiye mi zorluyordu
Dedeyi kes ...
Bu emekli asker tipleri bir sürü ev bark yaptırır biliyorum .
Bak canım bu adam seni YEMEK için birlikte .
Tekrar söylüyorum YEMEK.
Bir Gr aklın varsa o telefondan onu engellersin .
Geç artık bu sevgi ariyorum triplerini tamam herkes aynı sansta değil .
Ama silkelen
Çocuğunun rızkını bu aç köpeğe yedirme .
Nasıl 3 çocuk yaptıysa öyle baksın zahmet olmazsa diiiiicemmm ama sen yine de bildiğini okuyacaksin ..
Tedavini yeterli bulmuyorsan doktorunu değiştir.Evimdeyim. Artık umrumda değil hissetmiyorum ne yapsa ruh gibiyim ben. Aldığım ilaç çok ağır.
Evet. Zorluyor ve ben kaçamıyorum çünkü alkol alıyorum unutmak için acılarımı. Öz dayımda cinsel tacizde bulundu kaçamadım. Beraber yatırmışlardı ona güvenerek. Ama o beni duvara sıkıştırdı o gece. Yaş 14. O yüzden ben cinselliği hep yanlış algıladım. Kendimden çok büyük birine sığındım. Bana olan cinsel ilgisini sevgi sandım. Ama o da aynıydı. Kimse kalbimi görmedi. Sevgiyi hep yanlış yerlerde aradım. Tüm kalbimle yazıyorum bunları.
Ahhh nolur mantıklı ol oğlunun geleceği için de. Ablam örneği var önümde 30 yıldır sorunlu ilişkisini devam ettirmeye inat edip şimdi oğlunun evliliğini de bozmaya çalışan. Biraz kendini dinle zaman ver doğrusunu mutlaka bulacaksinKimsem yok Allahtan ve oğlumdan başka
Tedavini yeterli bulmuyorsan doktorunu değiştir.
Araştır ve en iyisi kimse ona git ..
Dedeyi hemen boşama ,iki tane caksan yerine oturur ne cinsel zorlaması .
Kendine acıma !!!
Öncelikle tedavini hallet ,dedenin üstünden .bu kafayla bir de maddi zorluk cekersen toparlanamazsin ..
Onun parasını istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum artık. Kurtarın beni yaTedavini yeterli bulmuyorsan doktorunu değiştir.
Kendine acıma !!!
Öncelikle tedavini hallet ,dedenin üstünden .bu kafayla bir de maddi zorluk cekersen toparlanamazsin ..
Yav zaten az daha beklesen adam eceliyle ölecek. Maaşı malı mülkü kalacak az sabret. Elin pez... kılıklı herifinde b... mu var?Tedavini yeterli bulmuyorsan doktorunu değiştir.
Kendine acıma !!!
Canım çocuğun var. Sen varsın. Yaşamak için asgari düzeyde dahi olsa para lazım.Onun parasını istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum artık. Kurtarın beni ya
Ya ben önceden ölürsem... Dayanamıyorum artıkYav zaten az daha beklesen adam eceliyle ölecek. Maaşı malı mülkü kalacak az sabret. Elin pez... kılıklı herifinde b... mu var?
Sen o kart horoza 18 yıl vermişsin ..Onun parasını istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum artık. Kurtarın beni ya
Aynen, tüm gücünle bir itsen feleği şaşar zaten.Aynen katılıyorum, adam 80lik konu sahibesi itip kakabilir yerine oturtur.
Konu sahibesi o adamı lütfen engelle hayatından da çıkar. Hayvan herif eli kopar inşallah vurmak nedir çok kızdım
80lik herifi de it, itersen oturur kalır zaten.
Evimdeyim. Artık umrumda değil hissetmiyorum ne yapsa ruh gibiyim ben. Aldığım ilaç çok ağır.
Evet. Zorluyor ve ben kaçamıyorum çünkü alkol alıyorum unutmak için acılarımı. Öz dayımda cinsel tacizde bulundu kaçamadım. Beraber yatırmışlardı ona güvenerek. Ama o beni duvara sıkıştırdı o gece. Yaş 14. O yüzden ben cinselliği hep yanlış algıladım. Kendimden çok büyük birine sığındım. Bana olan cinsel ilgisini sevgi sandım. Ama o da aynıydı. Kimse kalbimi görmedi. Sevgiyi hep yanlış yerlerde aradım. Tüm kalbimle yazıyorum bunları.
Ya bu kadın farkında değil dedenin en az 8-9 bin lira emekli maaşı var ..Cocugun kac yasinda. Kadin siginma evine gidemezmisin ayrilana kadar?
Her şeyin bahanesi var değil mi? İnanır mısınız güçlü olmak için de bahaneler var, deneyin derim. İş bulun çalışın bir hayat kurun. Evliyken birileri ile öyle ya da böyle konuşursanız tabi ki hoşlanırsınız. Boşanma davanız devam ederken de hukuken sadakat yükümlülüğünüz devam etmekte bilginiz olsun. Ayrıca adam boşanmayacak sizi de kullanacak, eşi ile siz arasında tercih yapmak zorunda kalırsa eşini seçip sizi silecek. Bilin bunları ona göre hareket edin. Pis durumlardan temiz bir son bekleyemezsiniz. Acilen ayrılın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve adam gibi bir adam bulun. Karısına sadık olamayan erkek hiç bir kadına olamaz.Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Katılıyorum 18 yıl geçirmişsin. Az daha sabret. Sarılmak istediğin hayattan daha güvenli geldi bana dede.Yav zaten az daha beklesen adam eceliyle ölecek. Maaşı malı mülkü kalacak az sabret. Elin pez... kılıklı herifinde b... mu var?
Of teyze bı dur ya ortalık karışık zatenHer şeyin bahanesi var değil mi? İnanır mısınız namuslu olmak için de bahaneler var, deneyin derim.
Ben en büyük namussuzum bu sevgi arayışlarımda. HaklısınızHer şeyin bahanesi var değil mi? İnanır mısınız güçlü olmak için de bahaneler var, deneyin derim.
Sen bu satırları yazarken belki karısı ile aynı yatağa giriyor, ne çoluğu ne çocuğu yavrucuğum, 4. çocuk gelirse yine konu açarsın, nasıl yaparlar yaaa nasıl diye.Çocuklarını çok seviyor. Ben de öyle. Hepsi de çok tatlı. Uygun şartlarda olsak hepsine de kendi evladıma olduğum gibi anne olurdum sevdiğim adam için.
Çocukları olunca insan sevemez mi. Gönül sayfası kapanır mı sanki
Bırakmadı kaçmadı iki eli de üstlerinde
Çalışmak için orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?