İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bütün verilebilecek fikirleri verdiğimizi düşünüyorum .
Artik bundan sonrası sana kalmış .
Ya kendine acimayi ,arabesk takılmayı bırakıp yeni bir sayfa açarsın biraz dedeyi kullanarak .
Ya da geri kalan hayatını da böyle geçirirsin .
Bir bakmışsın yaş 50 olmuş
Zaten o zamana ne güzellik , ne güç kalır .
Boşa giden bir hayat .
İnsan isterse hele hele bir kadın isterse altından kalkamayacagi bir şey yok .
Millet 40 yaşında üniversite bitiriyor .
Kendini silkele.
Ağlamak ,zirlamak işe yaramaz
Kafayı kullan .
Allah yardımcın olsun

Ya ben önceden ölürsem... Dayanamıyorum artık
Bişey olmaz bu kadar dayanmışsın biraz daha dayan. Hemen yarın yeni ilaçları iç bak farkı göreceksin. Elin pisliği nasıl tokat atar nasıl gözünü o hale getirir senin?Böyle bir adamı nasıl seviyorum dersin. Eşinle arayı düzeltmeye bak tedavi için lazım o. Sen bir düzel her şey düzelir. Oğlunla bir tatile gidersin yeni kıyafetler alırsın az sabır canım. O aç köpek kapında it olamaz senin.

Valla kızlar ben bile çaresiz kaldım yani, ne desem bilemiyorum. Bdv tarihimde bir ilk diyebilirim. Başta çok kızdım ama konu sahibinin ruh hali hiç iyi değil.
Konu sahibi, şu an ne yapacağınızı söyleyemem. Ama ne yapmayacağınızı söyleyebilirim. Bir kere o adamı unutun. Asla asla asla bu bir seçenek olmamalı sizin için.
Ve lütfen gereksiz gururu bırakın, boşanırken hakkınız neyse onu alın. Nafakaysa nafaka, tazminatsa da tazminat. Evladınızın rızkını alacaksınız, sizin olanı alacaksınız. O adamın neyi varsa sizin zaten, 18 senenizi vermişsiniz, bir evlat vermişsiniz. Talep edecekleriniz zaten sizin.

Bana göre tazminat davasi da acmasi lazim esine.

Ben en büyük namussuzum bu sevgi arayışlarımda. Haklısınız
Siz sevgi değil sığınak arıyorsunuz. Tekrar diyorum eşine sadık olmamış bir erkek size hiç olmayacak. Parlamak varken kendinizi küllere pisliğe batırmaktan bahsediyorsunuz. Bahsettiğiniz erkek sizi mutlu etmeyecek, onurunuz da kalmayacak, umudunuz da. Sizi yiyip bitirecek.

Tecavüze ugramaktansa kadin siginma evinden dava acmasi daha iyi degil mi. Birde diger hayvan var tabi.
Tecavüze ugramayacak işte orada da kendini zayıf görüyor ..
76 yaşındaki adamı parmağımla döverim ben , nasıl tecavüz etsin bana ?
İciriyor diyo içme !
Ağzına mı sokuyor şişeyi ..
Ayrıca alkol de bı sure sonra alisilan bişey ilk içtiği gibi etki etmez .
Gücü kuvveti yine de 80 yaşındaki adamdan iyi olur

Bence sindirilmis. Birsey hissetmemek icinde ilaclarin yaninda alkol da aliyor. Kaldi ki agir ilaclari varsa o zaman zehirlenebilir de. Kardesin degil ki gidip o herifin üstüne cökesin

Bana göre tazminat davasi da acmasi lazim esine.
Bence de açmalı.
Artık tecavüze uğramadan, huzurlu, şiddetten uzak, kendine ait bir alanda yaşayabilmesi için para şart. Bunu da o adamdan talep edecek tabi ki! Çünkü artık yeter!
Konu sahibine kalsa beş kuruş almadan çekip gidecek. Bu kime iyilik olacak? Ruhunu yiyip bitirmiş, psikolojik-cinsel şiddet gırla, sevgisizlik ihanet bir yandan. Tüm bunlarla beraber koskoca 18 yılı hediye edip çıkacak mısınız? Bu iyiliği yapacak mısınız bu adama? Yooo, bazı bedellerin ödenmesi lazım.

Sizi hatırlıyorum,üzmek incitmek istemem asla ama anne babanız ayrıydı ve üvey anneniz kötü mü davranıyordu,babanız mi sizlerle iletişim kurmuyordu unuttum.Bir hikayeniz vardı ama unuttum..40 yaş büyük biriyle evlenerek sanırım baba boşluğunu doldurdunuz.
Umarım doğru tercihler yaparak musmutlu olursunuz

Sanirim konu sahibi eşinin o kadar yaşlandığını idrak edemedi yasanmislardan dolayı. Psikolojisi bitik inşallah sevdiğini sandigi kişiye de kapilmaz . Doğru yolu bulur diye umut ediyorum. Şuan hiç iyi değil yarın aklı selim mantıklı yorumları okur inşallah.

Aman beee iyi ki okumadan saydirmamisim, üzüldüm çok.
Arkadaşım genceciksin, sağlıklı değilsin en iyi halim falan deme normal değilsin.
Bosan önce dededen, niye bisey talep etmiyorsun vardır malı mülkü,
Oteki asalak konusuna gelmiyorum bile ,senin aldığın nafakayi çocuklarına karısına paylaştıracak.
Bırak ya adam olsa karısına çocuğuna hayrı olur .
İnsan hep te mağdur olmaz ki ,sigara basmak ne demek ,hic mi etrafında bi arkadasin ,kardesin biseyin yok seni kolundan tutup doktora götürecek?
Elin pis adamından dayak yiyosun, dede tecavüz ediyor ,
Yapma etme genceciksin, adamı bosayip hakkını alsan yeter sana ,şu doktora bi git ,içme.
Ay ne diyeceğimi şaşırdım bu kadar b...kun içinde aşk ta eksik kalsın ya .
Su durumdan bi kurtar kendini .
Allah yardım etsin kızsan kızılmiyor normal değilsin, gücünün farkında değilsin, bi silkelen ya

Belki de yıllarca boşanamayacaj.hangi sıfatla aynı evde yaşayacaksınız .karı koca değilsiniz sizi ona onu size bağlayan hiçbir şey yok ortada .adamın canı sıkıldığında kapıyı göstermesi an meselesi .Ayrıca ya çocuğunuz olursa o adamdan evlenmeden kimin üzerine kaydettireceksin .hayat hep aşkla geçmez o aşkta bitince kalırsın ortada .bir hata yapıp kendinden yaşça büyük adamla evlenmişsin şimdi 2. Büyük hatayı yapmak üzeresin

Sunu da eklemek istiyorum: Insan siddet ile büyümüsse ve bunu iliskilerindede devamli görüyorsa, kendini degistirmese bu kisir döngüden kurtulamaz. Ilk kocanizda siginacak liman diye evlendiniz, orasi da siddet yuvasina döndü. Bu adamda siddet uygulamis ve ayni eve girseniz bunu devam ettirecek. Bu siddete artik bir son vermenin zamani geldi

Saçma sapan hatalar yapıp : " Annem, babam beni sevmedi ama..." , " Benim psikolojik sorunlarım var ama ..." demek de yeni trend herhâlde Bunlar kolay şeyler değil biliyorum, şu forumda her iki durumdan da muzdarip binlerce kadın var, ben de dahil ; ancak çok şükür ki çoğunluk savaşmayı seçiyor, kaderim bu deyip kendini bir lâğam çukurunda akışa hapsetmiyor; hayat bana acımıyor deyip asıl acımasızlığı kendine yapmıyor. Hiç mi saygınız yok kendinize? Şairin deyimiyle yolun yarısını da aşmışsınız hem. Şu ölümlü dünyada kendinize reva gördüğünüz bu kadar ucuz bir hayat mı gerçekten?( Ki buna hayat denirse...) Dışarıdan bakınca o kadar gülünç ve bir o kadar acınası duruyorsunuz ki... Yazık, çok yazık...

Gülünç ve acınası mı duruyorum.. Allah seni bu hale düşürmesin olur mu. Bir insanın kalbini kırmak zor değil. Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…