- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
Ben kişisel olarak uyku eğitimini destekleyen biri değilim.
Bebeklerin doğal seyri içinde büyümesinden yanayım.
Bununla birlikte sizde her şey birbirine girmiş.
Önceliği uyku eğitimine değil kendi fiziksel ve psikolojik sağlığınıza vermenizi tavsiye ederim.
Uçak türbülansa girdiğinde ebeveynlere önce kendi oksijen maskenizi takın sonra çocuğunuzunkini der hostesler tıpkı onun gibi.
Siz sağlıklı olmazsanız bebeğinizi sağlıklı büyütemezsiniz.
Yerinizde olsam önce göğüslerimin iyileşmesi için ne gerekiyorsa onu yapardım buna bebeğimi emzirmeyi bırakmak da dahil.
Bebeğim gerekirse mamayla büyüsün nolur ki?
Sonra psikolojik destek ve ev işleri için yardımcı desteği alırdım.
Bebeğinize bedenen dinlenmiş, fiziken ve ruhsal olarak dinlenmiş bir anne olarak yaklaştığınızda her şey yavaş yavaş yoluna girecek inanın.
Bunlardan sonra uyku eğitimine başlamak isterseniz o da sizin kararınız.
Bu konuda gerçekten eğitimli ve uzman biriyle deneyebilirsiniz.
Dediklerinizde çok haklısınız. Memeyi gerçekten bıraktırmak istiyorum ama o da kolay değil. 5-6 saat emzirmezsem taş gibi oluyor memeler. Çocuk boşaltınca bi nefes alıyorum. Kesilmesi için hap varmış ama hem işe yaramıyormuş hem zararlıymış.Ben kişisel olarak uyku eğitimini destekleyen biri değilim.
Bebeklerin doğal seyri içinde büyümesinden yanayım.
Bununla birlikte sizde her şey birbirine girmiş.
Önceliği uyku eğitimine değil kendi fiziksel ve psikolojik sağlığınıza vermenizi tavsiye ederim.
Uçak türbülansa girdiğinde ebeveynlere önce kendi oksijen maskenizi takın sonra çocuğunuzunkini der hostesler tıpkı onun gibi.
Siz sağlıklı olmazsanız bebeğinizi sağlıklı büyütemezsiniz.
Yerinizde olsam önce göğüslerimin iyileşmesi için ne gerekiyorsa onu yapardım buna bebeğimi emzirmeyi bırakmak da dahil.
Bebeğim gerekirse mamayla büyüsün nolur ki?
Sonra psikolojik destek ve ev işleri için yardımcı desteği alırdım.
Bebeğinize bedenen dinlenmiş, fiziken ve ruhsal olarak dinlenmiş bir anne olarak yaklaştığınızda her şey yavaş yavaş yoluna girecek inanın.
Bunlardan sonra uyku eğitimine başlamak isterseniz o da sizin kararınız.
Bu konuda gerçekten eğitimli ve uzman biriyle deneyebilirsiniz.
Memede uyumazsa iyileşecek ama başka uyuma yolu bilmediği için aşırı sert tepki veriyor başka uyutma denemelerime
Ağlaya ağlaya mesela sallamaya alıştırmanın uyku eğitiminden farkı ne?