İçimi Döküp Rahatlamak istiyorum nefes alamıyorum

Vallahi benim ki de öyle annemi ayda bir iki yemeğe götürürüm açılsın biraz diye avm ye ablam da gelir hemen bir kez demedi bırakta ben ödeyeyim onu geçtim fiyonk ne kadar kızım hesap gel abla kardeş ikimiz ortak ödeyelim dediğini hiç hatırlamam bunları eşime söylesem zaten hayatta görüştürmez beni

Başkasının borcunu ödemek nasıl koyar insana çok iyi bilirim. Annene çok üzüldüm.
Ablan konusunda ben de arkadaşlar gibi düşündüm.

ben anlamadım ya
yazı tahtası şart mıymış
benim annem ilkokul öğretmeni hiç bir kere bile duymadım ağzından yazı tahtası lazım işte şu öğrenciye bilmemne
yazı tahtası nedir ya
bence lüks bile
benim komşumun çocuğunun vardı ben küçüktüm çok özenmiştim gittim kırtasiyeden naylon aldım yapıştırdım kartona kendi tahtamı yaptım...böyle saçmalık olmaz sizi enayi yerine koyuyorlar resmen
kullandırmayın kendinizi..

Bilgece yolumun üzerinde değil annem ile ablam aynı semtteler yürüme mesafesi 15 dk. ben başakşehirdeyim edirne tarafında annemlerin oturuduğu semtle aramızda tam 30 km var, babamda farketmiş bunu annemle paylaşmış neden bunlar her fiyonklar kalktığında birlikte kalkıyorlar damada (fiyonkun eşine) ayıp demiş anneme

canim ablasiyla konussa bunu ablasi, uste cikar bir de onu suclu duruma dusurur.

fiyonkun yapmasi gereken sey, ablasini arayip ayy hic bir seye yetisemiyorum diye aglanmasi.
ablasinin taktigini uygul;amasi.

ayy ben almak istemezmiyim yegenime ama bes kurusum yok diyecek.
devamli isleyecek.
bu ne yaa, ben de alirim yegenlerime ama hic bir zaman ne kaynim ne kardesim bana sunu al bunu al demez.
icten gelir yaparsin, boyle insan kendini salak hisseder resmen.

Başkasının borcunu ödemek nasıl koyar insana çok iyi bilirim. Annene çok üzüldüm.
Ablan konusunda ben de arkadaşlar gibi düşündüm.

Hem nasıl biliyor musun sen yıllarca çalış emekli olacağın günü bekle 2-3 yıl emekliliğini kullan sonra gelsin kardeşin sana abi kredi çekeceğim bana vermiyorlar kefilsiz senin evin var emeklin var bana kefil olur musun de babam kardeştir yanlış yapmaz der bana ve kefil olur

ablan nerden biliyor avmye gittiginizi.
soylemeyin.
annenle acikca konus bence.
ablana iyice gicik olmaya basladim ben.

İlk okuıla başladı herkes alıyormuş ağlıyormuş yeğenim ondan bende dayanamadım artık mayıs ta doğum günü var o zaman alırım ben ona dedim

Öyle hissediyorum artık zaten tak etti bana da içimi dökmek istedim

Lütfen o şekilde düşünmeyin.Markaları büyüklerden öğrendiğinden hiçbir şüphem yok.Ayrıca hediye gönülden kopan birşeydir.
Bir marangoza veya internette hobi malzemeleri satan yerlerde arzunuza göre tahta kestirebilirsiniz.Onuda yine yapı market yada internette chalkboard paint diye satılan kara tahta boyaları var yaklaşık 5 tl civarı.Bunları kendiniz bile yapabilirsiniz.

Hımm o zaman başka. Ya ablanıza neden demiyorsunuz? Ben mesela böyle şeyleri söylerim eğer olursa.. Ama altta huzurluyumben'in dediğini yapmanız daha mantıklı..ç

Evet, ben de hep alırım genelde. nan ablalarım abilerim alma diyorlar. İstemiyorlar. Öyle olmalı. Ablam beni arayıp onu alsana falan demez hiç mesela. Kendi evinde yemeği bile bana aldırması çok tuhaf ve çok ayıp. Ablaya o zaman senin dediğin gibi yapacak. Abla açım durumum yok falan filan...

ablan nerden biliyor avmye gittiginizi.
soylemeyin.
annenle acikca konus bence.
ablana iyice gicik olmaya basladim ben.

Her cmt biliyor annemin tarafına geçtiğimi arıyor beni veya annemi bir cmt bakırköy pazarına gittik annemle aradı dedim pazardayız gel sende istiyorsan görmediğimiz trip kalmadı konuşmadı bizimle 1 hafta kadar beni niye çağırmadınız diye

İstemezler ıkea olacak çünkü sınıf arkadaşlarıı ondan almış ah bir tanısan sen onları

İlk okuıla başladı herkes alıyormuş ağlıyormuş yeğenim ondan bende dayanamadım artık mayıs ta doğum günü var o zaman alırım ben ona dedim
yok öyle bir dünya
çok istiyorlarsa bir yerden kısar kendileri alırdı
çok çokmühim bir ihtiyaç gibi önünüze sunmuşlar
arkadaşım aynı kandan geldin diye kullanılmana göz mü yumacaksın?
Sen iyi bir kardeşsin de ablan bakalım iyi bir abla mı seni hakediyor mu?
Bilmiyorum bence kendini zorlama biraz geri çekil ailen tamam ama bu kadar müsamaha gösterirsen yarın ablanın borcunu ödeyen siz olursunuz
anlatabildim mi? Kullandırmayın kendinizi sırf kardeşiniz diye..

Demeye çalıştım zamanında bilgece yağ gibi üste çıkıyor bir anda kendim suçlu oluyorum ben bile kendimden şüphe ediyorum o söylenince bu duruma

Ay hiç hoşlanmam kendi yapması gerekenleri başkasına yaptırmasından. Yazı tahtası nedir ya. O olmadan olmuyor muymuş. Her hafta benzin parası da sizden çıkıyor. Sonuçta ablanız çok rahat konuşabilmelisin. Sustukça daha kullanırlar. Unutmayın bunu.

bir trip atar, iki trip atar.
zaten sen bebis te istiyordun ins, o zaman bir cok sey daha cok deyisecek fiyonk.
ayip ablanin yaptigi hem de cok ayip.
olmazsa rutininizi deyistirin annenle. ya da yemegini ye annenle, hemen hesabini ode, ablan sonradan gelrise kendi yemegini kendi odesin.
abla yetisemiyoruz, baska borclarimiz cikti, bunu da sirf annem icin yapiyorum de, acindir kendini.
baska caren var gibi gorunmuyor.
ya da hayali borclar uydur.

ablan cunku yaptigini anlama kapasitesinde gorunmuyor bana.
sen calisiyorsun diye bunu hakki goruyor.

akillica coz isini.

bu arada annenlere arabasiz gitmeyi deneyin bir iki kez, olursa oyle bir sey.
ya da birlikte aksam oturmasi yapmayin bir sure.

Ben bekar olsam eşim hayatımda olmasa belki onu bile farkettirmeden yaptırmaya çalışırlardı da eşim ona müsade etmez işte allah dan eşim var bu yaptıklarımı bilmiyor bilse bunlara da göz yummaz kardeşimi yeğenimi eniştemi böyle bilmesin ileri geri konuşmasın diye bu kadar açık açık anlatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…