İçimi Döküp Rahatlamak istiyorum nefes alamıyorum

Allah sizden de razı olsun annemin bana sende evlatlarından gör inşallah demesi bile yeter bana çok şükür. Ablamın yaptıklarından dolayı içimden gelipte alamadım ki yeğenime sürekli istiyor sürekli kendi içimden gelipte bana bir şey almama fırsat vermiyor

O zaman en azından ablanızla olan durumu kontrol altına alın. Çünkü eşiniz belli etmiş rahatsızlığını, siz yazmışsınız bir çocuk nasıl konuşuyor falan demiş. Bir gün tutamaz onlara bir şey der falan ne bileyim ortalık karışır, tatsızlık olur.

kk de böyle aile içi parasal durumları genelde erkek ailesinden okuyoruz..
kendi ailemızden görmektense eşlerimizin ailesinden görmek daha az can acıtıcı olurdu sanırım..
annenız için bişe diyemem ama ablanızla aranıza mesafa koymalısınız..

Haddim olmayarak, dertlesmek istediğiniz için ben de düşüncemi paylaşacağım musaadenizle..
Kök ailemiz tek ve biriciktir. Anne ve babamız kadar büyük kardeşlerimiz de buyumemizde katkıda bulunurlar.
Su an ablaniz bunları oluşa eminim çok üzülürdü.
Arabanızla evlerine birakmaniz çok da büyük bir himmet değil, bir erkeğin bunun lafını etmemesi daha zarif bir hareket olur.

Rica ederim esinizin ailenizle aramıza girmesine musadw etmeyin. Kendi ailenize de kendinizi kullandirtmayin tabi de, patates alacak parası yoktu belki kadının, düşündünüz mu bunu? Et aldirmamis ya, dilerim gönlünüzce olsun her şey. Başkasının isine burnunu sokmayı hic sevmesem de, yazdım umarım kırıcı olmam isimdir.

Tabi siz de kendinize göre haklısınız saygı duyuyorum düşüncenize, ama Durum patates almak değil zaten evinde olup ta aldırmak, var diyip sonra tekrardan aldırmak evine gidince görmem ve bunun gibi niceleri eve bırakma konusuna gelince evleri zaten 15 dk biz kalkar kalkmaz hadi bizi de bırakın demelerinde ki o manidar alaycı tavırları insana dokunuyor biraz empati yapmanızı rica ederim durumu olmasa et de alırım ki zaten eşimin memleketine gittiğimiz de kasaptan kendine alırken bize de sucuk al onu al demeleri ben bundan gocunmam henüz o vicdansızlık ve vurdumduymazlığa erişemedim :) benim üzüldüğüm beni kullandıklarını bu kadar hissetirmeseler keşke

Siz gerçekten iyi kalpli hatırnaz bir insansınız.Tabiki insanlar ailelerine yardım eder asla da gocunmaz.Eğerki yeğeninizin aykkabısı yoksa ve siz gönlünüzden geçeni alıp gitseniz anlıyorum ki başınızın üstüne.Ama o marka olsun yok adidas olsun yok ikea olsun demek sizi kullanmak demek.İnsan yeğenine severek isteyerek alışveriş yapar ama o marka olsun bunu istemem diye tutturursa soğur tabii.Bende soğurum bir daha da almak istemem.

Annenize babaniza yardim etmenuz cok guzel. Edinde yapabildiginiz kadar. fakat siz ablaniza hayir diyemediginiz surece( bence demeye pek cesaretiniz yok)
Daha cok kendi kendinizi yersiniz.

Ben almak istemem mi yeğenim o benim hemde canım çokta severim geçen gün marketten çocuklar için beslenme çatlarına koymak için kapaklı saklama kapı yapmışlar aklıma yeğenim geldi hemen 2 tane aldım attım çantama verdim hiç sevinmediler bile neden pahalı değil sıradan bir şey insan yapmacık ta olsa teşekkür eder yeğenim öptü sahteden o kadar :) ben ablamdan para istemem biliyor musunuz Allah ta istetmesin çünkü alacağım cevabı bilirim yok der :) Zaten o beni üzüyor ya sürekli bir şeyler istemesi sürekli dokundurması insanın alası varsa da soğuyor almak istemiyor bu tavırlarından dolayı, geçtiğimiz haftalarda yine bir cmt günü gündüz anneme geldim ablamda geldi anneme diyor ki anne keşke iki kızından biri bekar olsaydı da sana daha çok yardım etseydi emin olun bana laf çarpıtıyor çünkü fiyonk bekarken ailesine daha çok maddi yardım etti evlenince ister istemez yardımları biraz daha kıstı ama ne yapayım bende insanım bende ev geçindiriyorum bana günah değil mi be güzel kardeşim sen anneme ne yardım ettin ki ne yaptın kenara çekip ne verebildin bu kadına

Annenize babaniza yardim etmenuz cok guzel. Edinde yapabildiginiz kadar. fakat siz ablaniza hayir diyemediginiz surece( bence demeye pek cesaretiniz yok)
Daha cok kendi kendinizi yersiniz.

Edeceğim elbette yetebildiğim yere kadar onun bana Allah razı olsun sende evlatlarından gör demesi bana yetiyor bir evladın duymak istediği şeyi ondan duyuyorum şükürler olsun

Bir cok yeri anlamsiz buldum cocuk sonucta hevesleniyordur mutlu etmek guzel birsey helede cocuksa abur cubur olur yazi tahtasi olur adidas ayakkabi olur sen cocugu bir sevindirirsin Allah bin verir

yapmak istemedigin seylere `HAYIR´ demeyi ögrenmelisin... mesela abla: sadece patates alabilirim yanimda daha fazla para yok diyebilirsin, yegeninde kücükmüs ona da: sadece bir tane alabilirsin, cikolata yada seker sen sec diyebilirsin...

esin de bir yandan hakli...

aciklamasini yaparak HAYIR dersen kimse yanlis anlamaz ve sen rahat olursun...kendimden biliyorum...ne zamanki hic yapmak istemedigim seyler hayir demeye basladim..hem sikintilarim azaldi hem icim rahat

aynı şeyleri bende yaşamıştım o yüzden seni çok iyi anlıyorum
üzülme canım inşallah annenlerin zor günleri en kısa zamanda geçer.
eşine karşı durumunu anlayabiliyorum iki arada kalıyorsun.
ablanın tavırları hiç hoş değil bence.
annen 200tl ye muhtaçken yazı tahtası lüks bir şey.
annene giderken ablana haber vermeden başka gün gidin huzurunuzu hiç bozmayın derim.

Öyle yapacağım çünkü bu şekilde devam ettikçe kendimi kötü hissediyorum kendi kendime zarar veriyorum düşünmekten

Geçecek Allah ın izniyle canım Allah büyük

Öyle yapacağım çünkü bu şekilde devam ettikçe kendimi kötü hissediyorum kendi kendime zarar veriyorum düşünmekten

ablan sana üstü kapali laf dokunduruyormus ya.. sen anlamamazliktan gelme yada alttan alma ... sakince acik acik cevap ver...buraya yazdiklarini söyleyebilirsin... ve sana igneleyici bisey söylediginde hissettigin duyguyu söyle ki seni gercekten cok üzdügünü anlasin... eminim bunlarin farkina varinca ablan seni üzmek istemeyecektir

Annenize yardım etmeniz hoş birşey. Allah razı olsun sizden. Yazık kadın kulağındaki küpeyi satmayı düşünmüş ilk önce, sonra yetişmeyince sizi aramış. Ama ablanıza çok sinirledim! Ben olsam ilk yazı tahtası lafı ettiğinde bile derdim. "Annem borcu denkleştirememiş ona 200 lirayı zor bulduk. Bu sıkışık zamanda ne yazı tahtası!?" diye ciddi ciddi kızardım bile. Kullandırtmayın kendinizi. Siz sustukça daha böyle çooook üzerler sizi. Eşinizle aranızda çok açılır... Annenize yakın oturuyorlarmış madem bırakmanızda bir sakınca yok bence. Yolunuzu uzatacak bir yerde değillermiş işte. Ama yazı tahtası meselesinde ben ablanızdan çok size kızdım. Susmamalısınız.

canım ben ve kardeşlerim bu zamana kadar teyzemden bir iğne istemedik hadi bana ayakkabı hediye al diyemem sen çok taviz vermişsin ve yeğenlerin hiç güzel yetiştirilmemiş malesef o al diyorsa sen uygun bir hediye çocuğun yaşına uygun hoş birşey alırsın bana niye ayakkabı almadın demez herhalde eğer derse de şu ara müsait değiliz canım inşallah param olunca alırım benen güzellerini der geçiştirirsin ablan laf ederse de kocam kızıyor bana dersin ona da laf etmez herhalde ederse de etsin artık bence bu kadar kullandıkları yeter seni

Yok eşime bir şey diyemez çekiniyor ondan biliyorum bunu minnakcım neyse ben akıllandım artık fazla iyi niyetli olmak kaybetmekten başkaa bir şeye yaramıyor bu hayatta bunu anlamış oldum

Yok eşime bir şey diyemez çekiniyor ondan biliyorum bunu minnakcım neyse ben akıllandım artık fazla iyi niyetli olmak kaybetmekten başkaa bir şeye yaramıyor bu hayatta bunu anlamış oldum
bencede kuzum en iyisini yaparsın allah sana ne güzel eş nasip etmiş birşey olursa kullanmaya kalkarlarsa eşim artık kızıyor dersin olur biter allah yardımcın olsun ama düzelir merak etme canım üzme canını sen

Teşekkür ederim Allah razı olsun senden de yorumların fikirlerinle yanımda olduğun için hakkını helal et sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…