Uzun olacak ve çoğunuz da kızacaksınız ama yine de içimi dökmek istiyorum..
Çok sevdiğim, evlilik düşündüğüm ilişkiden aldatılarak , küfür yiyerek, özgüvenim yerle bir edilerek çıktım yakın bir zaman önce. Evet okudum üniversite mezunuyum kendi ayaklarım üstünde duran bir kadınım, evet ilerde belki de çok güzel bir hayat beni bekliyor ama bu yaşadıklarımı atlatacak gücü kendimde bulamıyorum...
Değmeyen bir adama yıllarımı verdim gururumu yerlere serdim resmen paspas etmişim kendimi de suan kendime cok kızıyorum...Hayat onsuz geçmez sanıyordum. Ablam bu konuda çok kızdı bana. Adam seni aldattı, telefonda seni ağlatıyor, küfür ediyor, sen üniversite mezunusun o ilkokul, sen çalışıyorsun o da çalışmıyor o evde oturup senin paranı yer gibi söylemlerle gözümü açmaya çalışmıştı ama bir türlü ayrılamadım..
Onu zamanında Facebook üzeri işlettim cünkü sürekli facede acıktı ve bu durum beni rahatsız ediyordu.. Ki biz de facede tanısmıstık. 2 saatlik mesafe vardı aramızda.. Onu işletenin ben olduğumu anladı ve ayrıldı küfür hakaret ederek hem de.. Sonra barıştık ama küfür hakareti devam etti. Sürekli engellemeler, küfürler Sonra geri açmalar günlerce beni süründürmeler. Neden geç yazıyorsun dediğimde küfrü basmalar.. Sonra bi gün yine beni engelledi faceden. Barıştık daha Sonra ama engelimi açmıyor sebep olarak da sayfasındaki kızları sormammıs.. Ama bu yeterli bi cevap gelmedi araştırdım ve beni 18 yasında liseli bi kızla aldattığını öğrendim.. Kıza yaZdım benim eski sevgilim de “ sen beni cok sıkıyordun, beni işlettin cok büyük boşluktaydım ondan yaptım “ dedi ben de onsuz hayatım olsun istemedim ve affettim İnanmak istedim. Bu olay beş sene önce oldu.Bu olaydan bi sene Sonra ailesi ile tanıstırdı. Ailesi gel evlendirelim isteyelim seni demisti fakat ailem istemiyordu issiz olduğu icin. Sonra da gel kaçıralım dediler ama böyle bisey mümkün değildi ve saçmaladılar. Bu olaylar olurken beni aldattığı kızı da takip ediyordum. Cünkü kız benim onla olduğumu bile bile eski sevgilimin paylaştığı şarkıları paylaşıyor, onun gittiği ile kadar gidip onun bi süre çalıştığı yere gidip gezdiği yerleri etiket yapıyordu. Üstüne de eski sevgilime Mesajlar atıp gel buluşalım diyordu. Bu kız da öğretmenlik okuyor. 23 yasında ben sorduğumda bu kıza ben cahilim yaptım bi takım hatalar diyor ama daha bi ay önce yaptı bunları.. Biz eski sevgilimle bi ay ayrı kaldık küstük. Bu kız ulaşmış eski sevgilime ve konusmuslar. Bende de takıntı olmus demistim kızı takip ediyordum. Bir baktım youtubede eski sevgilimin videosunu begenmis. Eski sevgilime de sordum afalladı falan ama kızla konustum, kız da bana ümitlendim dedi. Halbuki bizim birlikte olduğumuzu biliyordu. O se...siz eski sevgilim de onla konuşurken bi yandan da bana yazıp benle tartışıyordu. Tabi ben bunları öğrendim. Her ikisini de Allah’a havale ettim. Bu kızı hala aklımdan atamıyorum, takıntı haline getirdim. Cünkü eski sevgilim o buluşmak isteyince demediğini bırakmamıştı benimle olduğunu sölyemesine rağmen ona mesaj Atmaya devam ediyordu. O kızdan içten içe nefret ediyorum. Her ikisinin de Allah’ından bulmasını istiyorum.
Bu iliski (iliski denebilirse) beni cok yıprattı. Biliyorum psikolojik destek almam gerekiyor. Sosyal medyaya girince sürekli kızın hesabındayım. Bana istemiyorum ki onu deyip sürekli onun pesinde dolanmıştı. İnsanlara olan güvenim yerle bir.. Özgüvenimi de yerle bir etti eski sevgilim. Benden borç istediğinde borç bile verdim. Ama iki sene boyunca Ödemedi. En son istedim borcumu. Ben bu olayları öğrenince sana harcadığım paraları yolla bana dedi sen de kendi paranı istemiştin demisti. Ben de sırf iğrendiğimden 500 tl gönderdim iğrendim resmen.. Karışık yazmıs olabilirim. Bu takıntıdan nasıl kurtulucam. Sürekli kalbimde bir ağırlık var. Kız bana ailemle tanıştıracam demisti en son sonra da istemiyorum onu deyip benim icin konu kapandı dedi ama hep bu şekilde olduğu icin ondan nefret ettim. Benim hayatımda o kişinin artık yeri yok ama bu kızla da olsun istemiyorum artık bu hastalıklı düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Bu iki insanın söyledikleri Sonrasında söylediklerine ters olan davranışları geliyor sürekli aklıma
zamanla kurtulur muyum bu düşüncelerden. Kalbimde sürekli bi ağırlık var.