- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
Elanur ne durumdasınız? Bir gelişme var mı?Bugün biraz kötübakalım nolacak
Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi
Ben senin gibilerin !!!!!! İşlemini yapmıyorum merak etme (haset insan)Bnm takildigim nokta adama 85 dogumluyum ama nufusta 84 yaziyor demissin.Ailen sen dogmadan nufus cuzdani cikarmis oluyor bu durumda.85te dogup nufusta 86 yaziyor desen neyse.
Bu kafayla nasil kamu kurumunda calisiyorsun,ilginc.
Boyle insanlara resmi islem yaptiriyoruz iste.
Canım şimdilik devam ediyor, kestirip atmak istemiyorum konuşuyoruz şimdilikElanur ne durumdasınız? Bir gelişme var mı?
Haset mi? Hic gulecegim yoktu.Ben senin gibilerin !!!!!! İşlemini yapmıyorum merak etme (haset insan)
Bnm takildigim nokta adama 85 dogumluyum ama nufusta 84 yaziyor demissin.Ailen sen dogmadan nufus cuzdani cikarmis oluyor bu durumda.85te dogup nufusta 86 yaziyor desen neyse.
Bu kafayla nasil kamu kurumunda calisiyorsun,ilginc.
Boyle insanlara resmi islem yaptiriyoruz iste.
Hı hı o mevkiye gökten zembille indimHaset mi? Hic gulecegim yoktu.
Okuyup da o mevkiye gelmedigin belli.
Senin cahilligini mi kiskanacagim.
Yoksa 33yasinda koca bir kadin olup ergence konusmalarini mi kiskanayim?
Bende senin gibi.....lerin islemimi yapmasini istemem zaten.Sen vatandas secemezsin ama ben islemimi yapacak olan memuru secebilirim tamam mi akilli kiz.
Cocugu 85te dogup nufusa 84 yazdirana hic rastlamadim canim.Konu sahibi 85te dogmuş,adama nufusta 84 yaziyor demis.Hicbir kurum gecmise donuk islem yapmaz.85te dogan insani 86da yazdirabilirsin ama 84 diye yazdiramazsin.Çevremde konu sahibesinin söylediği şekilde örnekler var. Ülkemiz işini harika şekilde yapan memurlarla ve çocuğunu hemen nüfusa kaydeden insanlarla dolu değil.
Benim de çevremde böyle örnekler var ama arkadaş anlamıyor işte (anlayacağını da sanmıyorum)Çevremde konu sahibesinin söylediği şekilde örnekler var. Ülkemiz işini harika şekilde yapan memurlarla ve çocuğunu hemen nüfusa kaydeden insanlarla dolu değil.
Hı hı o mevkiye gökten zembille indimayrıca kamu kurumlarındaki işleyiş hakkında bilgin sıfır belli ki senle bu konuyu tartışacak değilim (aklıma gelmişken böcek ilacını az kullan bundan sonra )
Cocugu 85te dogup nufusa 84 yazdirana hic rastlamadim canim.Konu sahibi 85te dogmuş,adama nufusta 84 yaziyor demis.Hicbir kurum gecmise donuk islem yapmaz.85te dogan insani 86da yazdirabilirsin ama 84 diye yazdiramazsin.
Elanin konusundan bagimsiz sadece once tarih nasil oluyor sorunuza istinaden yaziyorumCocugu 85te dogup nufusa 84 yazdirana hic rastlamadim canim.Konu sahibi 85te dogmuş,adama nufusta 84 yaziyor demis.Hicbir kurum gecmise donuk islem yapmaz.85te dogan insani 86da yazdirabilirsin ama 84 diye yazdiramazsin.
Canım zaten bir süre erteledik bu süre zarfında bakalım nasıl gelişecekBence de apar topar isteme olayı hakkındaki düşüncelerinizi o adama söyleyin. Tepkisi ne olacak bakalım. Haklısın mı diyecek yoksa garip bahanelerle kendini mi savunacak?
Şu hakaretin mahkemeye bile taşınabilir.Sen ne kadar sığ ve basit bir insansin.
Bi de profilimi mesajlarimi incelemis kiyamammmmmmm
Ondan daha çok editörlere kızıyorum inan, ben veya başka biri bunları yazsa almıştık cezayıŞu hakaretin mahkemeye bile taşınabilir.
Ne demek basit insan yahu çok ağır bi kelime
Niye sataştın Kıza alnının akıyla memur olmuş.
Bence de ela. Kestirip atma hemen tanımaya çalış. Acele etmemek lazım hiç bir şekilde.Canım şimdilik devam ediyor, kestirip atmak istemiyorum konuşuyoruz şimdilik
Canım şöyle hissediyorum bu çocuğun hiç kız arkadaşı olmamışBence de ela. Kestirip atma hemen tanımaya çalış. Acele etmemek lazım hiç bir şekilde.
E peki ısınıyor musun yavaş yavaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?