• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

ama canım bilezikleri getirmeyi unutmamışlar mesela?
kendileri söz kesmekten bahsedip bu kılıkta gelmeleri de ayrı bi acayiplik sanki.
Kesinlikle hak veriyorum ama Hiçbirinin kılık kıyafeti kötü değildi sadece çocuk kot pantolon ile gelmişti ve çiçek gwtirmemislerdi ben bunlara takıldım

Senin duygular ne alemde? Bir de seyi merak ettim ailesi nerde yasiyor?
Duygularım, çocuğun tipi fena değil oluru var :oops: var konuşması tuhaf geliyor bana yani mesela bugün mesjlasirken niye takım elbise gitmedin diye sordum " Takım elbiselerim a....'da o yüzden öyle geldim, babamınkiler vardı onlarda çok bol geldi bana" dedi :KK57:. Babası 72 yaşında espri mi yaptı ciddi mi söyledi bilmiyorum yani 30 yaşındaki bir insanla 70 yaşındaki biri aynı giyim tarzına sahip değildir ayrıca babası kısa boylu bu bayağı uzun boylu biri ne bileyim uzatmak lazım bu işi tanımam lazım biraz

Cok cok iyi taniman lazim. Gidip yerinde gormen lazim. Madem uzaksiniz iyice sorusturman lazim. Yasayan sensin elbette ama ben disardan bakan biri olarak garip gordum.

Hizli geldi cogu seyi. Samimiyeti, isi resmiyete dokme istekleri.

Allah yardimcin olsun. En hayirli kararlari verirsin insallah. Hiic acele etme...

Ailemin yorumu onlarda çocuğun kılığına takıldı, hatta abim kumaş pantolon gömlek falan gitmişti "yahu kot pantolon ile gelmiş sanki bakkaldan 2 tane ekmek almaya gidiyor , ben bile kılık kıyafetimi düzelttim güne uygun giydim" dedi haklı olarak. Mesela ilk defa tanışmaya gidilen eve çiçek götürülür bunlar çiçek getirmedi :KK57: şaşırdım bilmiyorum
3ncu kez soruyorum, insaAlllah bu kez cevap alirim :KK53:
Elektrik aldin mi, hoslandin mi??

Cok cok iyi taniman lazim. Gidip yerinde gormen lazim. Madem uzaksiniz iyice sorusturman lazim. Yasayan sensin elbette ama ben disardan bakan biri olarak garip gordum.

Hizli geldi cogu seyi. Samimiyeti, isi resmiyete dokme istekleri.

Allah yardimcin olsun. En hayirli kararlari verirsin insallah. Hiic acele etme...
Kesinlikle acele etmemek lazım

Müthiş bir elektrik almıyorum, zaten bu yaştan sonra bende elektrikte kalmamıştır :KK70:
Ne alakasi var ki? Ayrica yaşın oyle buyuk degil ki, normal.. Karsidaki kisiye bagli, yani birbirinize bi duygu akışınız varsa duyarsin o heyecani, "benden gecti artik" mantigiyla bakma sakın, kendini de biseylere kesinlikle mecbur hissetme..

Tanışma içinde olsa kot pantolon cidden uygun değil. Yanında yoksa bile lcw da 30-40 lira bir keten pantolon alıp giyebilirdi. Yaz günü ceket belki şart değil ama kumaş pantolon gömlek kurtarırdı en azından. Akıl edemedi demek ki. Bence acele etme iyice tanı. Hatta sizde onlara gidebilirsiniz nedir ne değildir bakın iyice. Niye böyle acele ediyorlar onuda anlamak lazım.

ela hayırlısı olsun karşıdaki aile, karşındaki kişi zamanla tam tanınır illa parçaları birleştirirsin kendini belli eder.
hiç acele etme bence.
elektrik almadım demişsin ama bence aldın ki durum buralara geldi. ama sakın hislerine çok kapılma mantıkla hissi dengede götür , hayırlısı olsun

Ayyy cicegi birak benim kuzenime yurt disindan gorucu gelen bir aile gazete kagidina sarili petibor biskuvi getirmisti ya onu hatirladim bir an.
bazı gurbetçiler burayı baya yokluk bölgesi sanıyor :KK53::KK53::KK53:
wooowww bu nee yenir mi falan diye tepki verselerdi keşke :skandal::p

Konuyu en başından beri takip ediyorum bencede acele etmeyin. Şu hayatta hiç birşey için geç değil. Kaldı ki beklediğinize değecek biri olması lazım. Bende arkadaşlara katılıyorum birbirinizi biraz daha tanımalısınız.

Kıyafet olayına çok takilma bence herkesin tarzı farklıdir dikkat etmemiş olabilir çok onemli değil. Benim eşim buluştuğumuz ilk zamanlarda sürekli takım elbiseyle gelirdi sinekkaydi tıraş falan sinir olurdum. Söyledim artık ben spor giyim seviyorum bir de kirli sakal diye:) söyledikten sonra hep o şekil giyiniyor mesela bu ufak bir konu. Ama iş aceleye getiriliyor o ayri. iyice tanımadan karar verme isteme falan da olmasın sen ikna olana kadar. Erkek aileleri biraz bu işleri uzatmayı sevmiyorlar ama kararı verecek olan sizsiniz iyi düşünün.

Back