İçimi dökmek istiyorum

Bugün biraz kötü bakalım nolacak
Senden yana mı ondan yana mı? Ela benim yakın bir ablam şöyle demişti. Görücü usulü evlilikte mantık daha önde zaten. Mantığa uygun olduğundan görüşmeye başladınız zaten bir kaç level atlamış oluyorsun. Sonrasında da adamda eğer gördüğünde seni itmiyorsa, hani böyle görmek istememe seviyesinde değilsen zaman geçtikçe daha çok ısınıyorsun zaten.
Şimdi söyle bakalım, gördüğünde seni itiyor mu bu adam?

Ayyy cicegi birak benim kuzenime yurt disindan gorucu gelen bir aile gazete kagidina sarili petibor biskuvi getirmisti ya onu hatirladim bir an.
Ayyy cok guldum bi tanidigima tanismaya gelen cocuk meyva suyu kola getirmisti

Baska biriletinide duydum aile kiz gormeye soğan ve nar ile gitmis

Bilmiyorum, kafam çok karışık . Mesela bazen görüyorum hoşuma gidiyor bazen görüyorum gitmiyor. En çok da konuşma şekline takıldım hani ben sıkılmayayım diye saçma konular bile olsa konuşmaya zorluyor kendini . Bir de ben " benim bulunduğum ile gelmesini istedim ben onun çalıştığı ile gitmeyecegimi söyledim tamam dedi ama burda çalıştığı kurum yok, başka bir kuruma geçiş yaparım falan dedi ama çok zor görünüyor buraya gelmesi. Bilmiyorum o yüzden kafam karışık

sen neden onun olduğu ile gidemiyorsun? orda iş olanağı olmadığı için mi?

aşık olsan koşa koşa giderdin bence. ama senin kaybetme korkun yok. sevmediğin için böyle.

zaten çok enteresan ilerliyor. daha senin huyunu suyunu bilmeden istemeye gelmek isteyen aceleci bir tip var karşında. belki de hiç birbirinize göre değilsiniz. bi iki buluşma ile anlaşılmaz ki denk olup olmadığınız. nasıl senden bu kadar emin oluyor ilginç. hiç olgun tavırlar değil.

birbirinize ısınmadan etmeden, sevgililik yaşamadan, paylaşımlar artmadan büyük beklentilerine tamam diyor. insan mantıklı olur biraz.
ne olursa olsun yeter ki evleneyim kafasında sanırım.

Bana da biraz öyle geldi de kızın aklını bulandırıp olacak işi mi bozarım acaba diye düşündüm.

Bana da biraz öyle geldi de kızın aklını bulandırıp olacak işi mi bozarım acaba diye düşündüm.

aklı bulanmalı zaten ki bulanmış bile.
önce tanımak için vakit harcaması gerektiğinden bahsediyoruz hepimiz.
oldu bittiye gelecek bir şey olmamalı evlilik.
konu sahibinin gözü açılmalı biraz.
o yüzden burada paylaşıyor zaten. fikir almak istiyor.

bitir gitsin demiyorum ben asla. belli bi zaman sonra ciddi adımlar atılsa daha sağlıklı olur diyorum.

sevgililik süreci yaşamadan onu yapmam bunu yapmam, ya da senin için her şeyi yaparım tarzı büyük cümleler kurmak da saçmalık. karşılıklı bir uyumsuzluk var. sürece değil sonuca odaklanılmış. arada aşk sevgi oluşması önemli. önce duygular inşa edilmeli sonra gerisi zaten gelir. gönüller sevmeden beyinler anlaşmadan evlilik kafasına girilmiş. o en son adım halbuki.

bu yüzden mantıksız şeyler var.

Açıkçası bu adam bana sadece evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi
Bu ne şimşek hızı
Ben insanları kıyafetleriyle yargılamam fakat isteme vs gibi bir şeyi söz konusu edip kot pantolonla gelmesi bana " ee alalım da bitsin artık " gibi geldi .

Bari bir çiçek al
Olmadı yol getir

Çok haklısın, yazmaya cesaret edemediklerimi yazmışsın

çok güzel ve net olmuş katılıyorum,ela iyi düşün taşın aceleye hiç gerek yok

Neden sen onun olduğun ile gitmiyorsun yani kurum yoksa illa bir taraf gitmeli , bence cok aklina yatsa giderdin ben yurt disindaydim geldim 4 yıllık evliyiz 3. Ile yerlestik:)

bu adamda birşey var. hissederim...

kafanı karıştırmak istemiyorum ama aile de adam da birşeyleri oldu bittiye getirmeye çalışıyor.

çok dikkat et. ileride eşim çok odun ailesi ne biçim görgüsüz filan diye konu açarsın buraya.

hee bir de söylemeden geçemeyeceğim. daha sadece mesajlaştığım bir adam benim fikrimi almadan sözlenmeye karar vermiş bilezikle filan gelecek ha?

bir kere bana sordun mu diye iyi bir haşlardım. bir de geldiği yoldan u dönüşü yapıp ters istikamete gitmesini öğütlerdim.

Katılıyorum. Ya da annesi bu şekilde yönlendiriyor.

bütün yazıları değil ama parça parça okudum ve anladığım kadarıyla, bu aile seni değersizleştirmeye çalışıyor. babana helal olsun olmaz demiş...

yerinde olsam mesaj atar "beni istemeye neden kotla geldin?" diye sorardım. kıyafet kesinlikle saygı göstergesidir. ayrıca hayallerinden bahset ona. çiçekli çikolatalı, beraber karar vereceğimiz bir günde belki yakın arkadaşlarımın olduğu bir şekilde istenmek istiyorum de. isteme için kendime elbise bakmak, manikur yaptırmak istiyorum. güzel anılarımız için fotoğraflar çektirmek istiyroum falan. ne bileyim olmamış bu çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…