Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklını bulandırmayalım ela biz senin. Sen ne istiyorsun? Çocuğa ısındın mı?Kızlar bugünü bitirdik şükür . Anlatayım ; bir kaç gün önce annesi arayip söylemişti tanışmaya gelelim diye bizimkiler de kabul etti, yani biz tanışmaya gelecekler diye biliyoruz. Tüm gün temizlik yaptım,Allah'tan ikramlıkları ev yemekleri yapan bi yerden almışım yoksa ben pert
Neyse bu hazırlıklardan dolayı çocukla konuşamadık bir iki msj attık sadece. Akşam gelmeden önce mesajlaşırken sözleniyoruz gibi bir cümle geçti nasıl yani ben anlamadım isteme mi olacak dedim evet bizimkiler gelmişken isteyelim de diyorlar dedi. Bizimkilere söyledim babam kesinlikle Hayır dedi çünkü babaannem falan yok söyle isteme falan olmasın dedi. Bunlar yola çıkmışlar mesaj attım"sizinkilere söyle babam istemeyi bugün kabul etmiyor"dedim tamam dedi söylemiş ailesine. Bir kutu çikolata almışlar ne çiçek var ne takım elbise giymiş çocuk, yani bir hazırlık yok öyle kız istiyorlar . Çocuk kot pantolon üstüne mavili bi gömlek giymiş böyle gelmişti (ben takım elbise giymiştir diyorum yok ama) neyse öncelikle kolonya ve getirdikleri cikolatadan ikram ettik.arkasından sarma,poğaça, elmalı pasta ,çay . Üstüne meyve ikram ettik. Konuştular ettiler ama konu hiç bize gelmedi yani havadan sudan konuşuldu hep. Sonra bir ara kV annemi babamı diğer odaya çağırdı isteme bugün olsun dedi (bilezik almışlar takalım dedi) babam aile büyüklerimiz burda değil o yüzden şimdi olmaz dedi konu kapandı Sonra annesi (kV adayı ) fotoğraf çekinelim dedi çocuk ben ve kV foto cekindik sonra da kalkıp gittiler.
ela canim ipleri eline al , nasıl mi çocuğa soyle boyle durumlarda bana danış benim Fikrimi al ne giyilmesi gerekiyor ne alınmalı , nasıl bir çiçek ,çikolata yapılmalı sor diye . Çünkü bunlar hepsi fotolarda anılarda kalıyor ve senin daha mutlu olmanı sağlıyor bence . Birbirinizden ayrı hareket etmeyin . Benim esim de bisey bilmezdi hep bana danış birlikte adim atalım dedim . Yüzüğü gidip beğenirsin onlar gider alır . Kıyafetini anlatırsın kendi gidip alır ya da uydurur . Hop bir gömlekle gel sözlen olmaz . Ben anlamıyorum insanları , gizil öğrenme diye bir kuram var , her zaman derim televizyon internet cağındayız hic mi insan bakıp araştırmaz mi yaa.Kızlar bugünü bitirdik şükür . Anlatayım ; bir kaç gün önce annesi arayip söylemişti tanışmaya gelelim diye bizimkiler de kabul etti, yani biz tanışmaya gelecekler diye biliyoruz. Tüm gün temizlik yaptım,Allah'tan ikramlıkları ev yemekleri yapan bi yerden almışım yoksa ben pert
Neyse bu hazırlıklardan dolayı çocukla konuşamadık bir iki msj attık sadece. Akşam gelmeden önce mesajlaşırken sözleniyoruz gibi bir cümle geçti nasıl yani ben anlamadım isteme mi olacak dedim evet bizimkiler gelmişken isteyelim de diyorlar dedi. Bizimkilere söyledim babam kesinlikle Hayır dedi çünkü babaannem falan yok söyle isteme falan olmasın dedi. Bunlar yola çıkmışlar mesaj attım"sizinkilere söyle babam istemeyi bugün kabul etmiyor"dedim tamam dedi söylemiş ailesine. Bir kutu çikolata almışlar ne çiçek var ne takım elbise giymiş çocuk, yani bir hazırlık yok öyle kız istiyorlar . Çocuk kot pantolon üstüne mavili bi gömlek giymiş böyle gelmişti (ben takım elbise giymiştir diyorum yok ama) neyse öncelikle kolonya ve getirdikleri cikolatadan ikram ettik.arkasından sarma,poğaça, elmalı pasta ,çay . Üstüne meyve ikram ettik. Konuştular ettiler ama konu hiç bize gelmedi yani havadan sudan konuşuldu hep. Sonra bir ara kV annemi babamı diğer odaya çağırdı isteme bugün olsun dedi (bilezik almışlar takalım dedi) babam aile büyüklerimiz burda değil o yüzden şimdi olmaz dedi konu kapandı Sonra annesi (kV adayı ) fotoğraf çekinelim dedi çocuk ben ve kV foto cekindik sonra da kalkıp gittiler.
Sanırım fotoğraf çekılmenız akrabalarına bu bızım gelın dıye gostermek içindir.Kızlar bugünü bitirdik şükür . Anlatayım ; bir kaç gün önce annesi arayip söylemişti tanışmaya gelelim diye bizimkiler de kabul etti, yani biz tanışmaya gelecekler diye biliyoruz. Tüm gün temizlik yaptım,Allah'tan ikramlıkları ev yemekleri yapan bi yerden almışım yoksa ben pert
84lusunuz ama çocukruhlusunuz azıcık sankı ben bu yazıyı 18 yasında bu kız yazmış gıbı okudum.hakkınızda hayırlısı.Kızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınız ortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum ) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız
Depresyon hali gercekten cok zor, Allah vermesin, o durumdakilere pek bisey diyemem.. Ama bile isteye oyle pasakli gezen insanlari da hos goremiyorum, temiz olmak zor degil, full makyaj fön beklemiyo kimse yaniBence de, depresyon öyle kötü bir his ki insanın kolunu kaldıracak mecali olmayınca salıyor kendini böyle. Halbuki iyileşmenin çözümü çok basit, başta içinden gelmiyorsa bile kendini zorlayarak öz bakımını aksatmayacaksın.
Yani ben bu derece pasaklı gezmeyi ancak depresyona bağlayabiliyorum
Tanisma niyetiyle gelse kot gomlek olmasini bi derece kabul edebiliriz ama söz takma niyetiyle gelip neden oyle giyinmis ki?Kızlar bugünü bitirdik şükür . Anlatayım ; bir kaç gün önce annesi arayip söylemişti tanışmaya gelelim diye bizimkiler de kabul etti, yani biz tanışmaya gelecekler diye biliyoruz. Tüm gün temizlik yaptım,Allah'tan ikramlıkları ev yemekleri yapan bi yerden almışım yoksa ben pert
Bende öyle kot pantolon ile görünce şok oldum, bugün söyledim ama niye bi takım elbise falan gitmedin diye takım elbiselerim bulunduğu ilde kalmış( başka bir ilde çalışıyor bu arada) o yüzden öyle geldim ama bir sonraki gelişim de takım elbise ile gelirim dediTanisma niyetiyle gelse kot gomlek olmasini bi derece kabul edebiliriz ama söz takma niyetiyle gelip neden oyle giyinmis ki?
Simdi son durum ne? Gorunce bi elektrik alabildin, etkilendin mi? Ailen ne diyor?
Peki ailenin yorumu ne oldu? Elektrik olayi ne alemde?Bende öyle kot pantolon ile görünce şok oldum, bugün söyledim ama niye bi takım elbise falan gitmedin diye takım elbiselerim bulunduğu ilde kalmış( başka bir ilde çalışıyor bu arada) o yüzden öyle geldim ama bir sonraki gelişim de takım elbise ile gelirim dedi
Bende öyle kot pantolon ile görünce şok oldum, bugün söyledim ama niye bi takım elbise falan gitmedin diye takım elbiselerim bulunduğu ilde kalmış( başka bir ilde çalışıyor bu arada) o yüzden öyle geldim ama bir sonraki gelişim de takım elbise ile gelirim dedi
Bende öyle kot pantolon ile görünce şok oldum, bugün söyledim ama niye bi takım elbise falan gitmedin diye takım elbiselerim bulunduğu ilde kalmış( başka bir ilde çalışıyor bu arada) o yüzden öyle geldim ama bir sonraki gelişim de takım elbise ile gelirim dedi
Ailemin yorumu onlarda çocuğun kılığına takıldı, hatta abim kumaş pantolon gömlek falan gitmişti "yahu kot pantolon ile gelmiş sanki bakkaldan 2 tane ekmek almaya gidiyor , ben bile kılık kıyafetimi düzelttim güne uygun giydim" dedi haklı olarak. Mesela ilk defa tanışmaya gidilen eve çiçek götürülür bunlar çiçek getirmedi şaşırdım bilmiyorumPeki ailenin yorumu ne oldu? Elektrik olayi ne alemde?