İçimi dökmek istiyorum

canım benim herşey hakkında hayırlı olsun çok güzel geçsin inş
hiç dert etme hiçbirşeyi herşey olacağına varıyor kaderinse zaten bir bakmışsın olmuş bitmiş evlenmişsin.

canım benim herşey hakkında hayırlı olsun çok güzel geçsin inş
hiç dert etme hiçbirşeyi herşey olacağına varıyor kaderinse zaten bir bakmışsın olmuş bitmiş evlenmişsin.
Teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallah

yarın gidiyormuş, ben bi hafta daha kalacak sanıyordum iş yerinden arayıp çağırmışlar, 3 hafta sonra gelirim dedi. Nolacak bu işin sonu ya, sinirim bozuluyor

yarın gidiyormuş, ben bi hafta daha kalacak sanıyordum iş yerinden arayıp çağırmışlar, 3 hafta sonra gelirim dedi. Nolacak bu işin sonu ya, sinirim bozuluyor
canım çok stres yapma yaa oluruna bırak gitsin sen de kafanı dinle biraz rahat rahat düşün tel de konuşun işte özleyip özlemediğine bakarsın daha iyi ara olması

Kızlarrrrr bunlar istemeye geliyorlarmış daha yeni öğrendim ben ve şok oldum

E sana niye şimdi söylemişler :)
Çocuk cok beğenmiş belli ki kaçırmayım diyor

Bide söz falan keddeniz de nişanlılığı uzun istediğini falan mı söylesen. Daha cok yeni ya

Yürüyüşüne bile taktın yani:)

Bence de, depresyon öyle kötü bir his ki insanın kolunu kaldıracak mecali olmayınca salıyor kendini böyle. Halbuki iyileşmenin çözümü çok basit, başta içinden gelmiyorsa bile kendini zorlayarak öz bakımını aksatmayacaksın.

Yani ben bu derece pasaklı gezmeyi ancak depresyona bağlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…