canım benim herşey hakkında hayırlı olsun çok güzel geçsin inşCanım benim ALLAH bütün bekarlara hayırlı kismetler açsın inşallah. Tanımaya çalışıyorum, hani kötü bi yanı yok şimdilik, üstüme düşüyor, ilgileniyor söylediğim sözler havada kalmıyor dikkat ediyor, yarın saat 20'de gelecekler bakalım hayırlısı olsun inşallah, dua edin bana kızlar
Teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallahcanım benim herşey hakkında hayırlı olsun çok güzel geçsin inş
hiç dert etme hiçbirşeyi herşey olacağına varıyor kaderinse zaten bir bakmışsın olmuş bitmiş evlenmişsin.
Ay inşallah her şey istediğiniz gibi olurKızlar bugün için bana bol bol dua edin
Teşekkür ederim canımAy inşallah her şey istediğiniz gibi olur
canım çok stres yapma yaa oluruna bırak gitsin sen de kafanı dinle biraz rahat rahat düşün tel de konuşun işte özleyip özlemediğine bakarsın daha iyi ara olmasıyarın gidiyormuş, ben bi hafta daha kalacak sanıyordum iş yerinden arayıp çağırmışlar, 3 hafta sonra gelirim dedi. Nolacak bu işin sonu ya, sinirim bozuluyor
Kızlarrrrr bunlar istemeye geliyorlarmışdaha yeni öğrendim ben ve şok oldum
Kızlar bugün için bana bol bol dua edin
Bence de, depresyon öyle kötü bir his ki insanın kolunu kaldıracak mecali olmayınca salıyor kendini böyle. Halbuki iyileşmenin çözümü çok basit, başta içinden gelmiyorsa bile kendini zorlayarak öz bakımını aksatmayacaksın.Diş fircalamaktan aciz, dişleri altin rengine dönmüş, ağzı leş kokan kadinlari gordu bu gozlerhani oyle agiz diş sorunu filan da degil, bildigin kendi pasakliligi, umursamazligindan kaynakli.. Makyaj, süs püs yapı meselesi, herkes sevmeyebilir elbette ama kıl tüy meseleleri, temizlik, bakım herkese farz bence.. Her seyden de öncelikli..
Konuyu baştan beri takip ediyorum ne olacak çok merak ediyorum. Ama sanki biraz hızlı mı ne bunlar?Kızlarrrrr bunlar istemeye geliyorlarmışdaha yeni öğrendim ben ve şok oldum
Bu ne hız yahu! Ne diyecek ailenKızlarrrrr bunlar istemeye geliyorlarmışdaha yeni öğrendim ben ve şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?