Kızlar duygularım çok karışık, şöyle ki tipini beğendim hoş birisi (kel olması dışında), işi fena değil (yani kamu da çalışıyor o'da benim gibi) , ailesi düzgün insanlar, bazen konuşuyoruz telefonda hoşuma gidiyor hatta kanım kaynıyor bile denebilir : ) ama dün böyle bi gözüme battı sanki sıkıldım yanında, sürekli konu değiştirmesi abuk sabuk konular konuştuk, sizin orda Migros var değil mi market olarak evet diyorum hım ordan alışveriş yapıyorsunuzdur ( bir ara bunu konuşuyoruz baktım) yani bu tarz konuşması hoşuma gitmedi ben daha bizle ilgili şeyler konuşmak isterim ama böyle saçma bi muhabbet oldu. Akşam kardeşime anlattım bunlarda bişey yok belliki çocuk sıkılma diye konu bulmaya çalışmış diyor :/ bilmiyorum. Ama bi yandan istiyorum da mesela dün msjlaşıyoruz o bana sürekli canım bitanem vs vs.... hitap edince bende bitanem dedim (mesajda) " bitanen sana kurban olur" yazmışsadece yüzyüze iken heyecanlanıyor heralde yada sıkılmayayım diye konu acıyor sürekli bilmiyorum yaaa
bitanen sana kurban olur mu benim hosuma gitmezdi sanirimKızlar duygularım çok karışık, şöyle ki tipini beğendim hoş birisi (kel olması dışında), işi fena değil (yani kamu da çalışıyor o'da benim gibi) , ailesi düzgün insanlar, bazen konuşuyoruz telefonda hoşuma gidiyor hatta kanım kaynıyor bile denebilir : ) ama dün böyle bi gözüme battı sanki sıkıldım yanında, sürekli konu değiştirmesi abuk sabuk konular konuştuk, sizin orda Migros var değil mi market olarak evet diyorum hım ordan alışveriş yapıyorsunuzdur ( bir ara bunu konuşuyoruz baktım) yani bu tarz konuşması hoşuma gitmedi ben daha bizle ilgili şeyler konuşmak isterim ama böyle saçma bi muhabbet oldu. Akşam kardeşime anlattım bunlarda bişey yok belliki çocuk sıkılma diye konu bulmaya çalışmış diyor :/ bilmiyorum. Ama bi yandan istiyorum da mesela dün msjlaşıyoruz o bana sürekli canım bitanem vs vs.... hitap edince bende bitanem dedim (mesajda) " bitanen sana kurban olur" yazmışsadece yüzyüze iken heyecanlanıyor heralde yada sıkılmayayım diye konu acıyor sürekli bilmiyorum yaaa
Kelliğe bu kadar takıksan iyi düşün benceHer mesajında parantez içinde (ama kelllllll) iyi düşün bu kadar büyütülecek bir şeyse senin için
canım benim erkekler konu bulmakta genelde zorlanırlar zaten konu başlığını senin oluşturman gerekir . belliki senin ilgi alanını bulmaya çalışıyor o yüzden konudan konuya atlamıştır . hatırlıyorum da eşimle nişanlandıktan sonra bir gün kahvaltıya gidip oradan da sahilde yürümüştük ama o gün o kadar çok sıkılmıştım ki anlatamam hayatımın en kötü günlerindendi diyebilirim eşim çok konuşkan olmasına rağmen konu bulamamıştık konuşmaya. yani bir seferlik sıkkınlık çok problem değil bence o anki ruh halin kötü olabilir vs.Kızlar duygularım çok karışık, şöyle ki tipini beğendim hoş birisi (kel olması dışında), işi fena değil (yani kamu da çalışıyor o'da benim gibi) , ailesi düzgün insanlar, bazen konuşuyoruz telefonda hoşuma gidiyor hatta kanım kaynıyor bile denebilir : ) ama dün böyle bi gözüme battı sanki sıkıldım yanında, sürekli konu değiştirmesi abuk sabuk konular konuştuk, sizin orda Migros var değil mi market olarak evet diyorum hım ordan alışveriş yapıyorsunuzdur ( bir ara bunu konuşuyoruz baktım) yani bu tarz konuşması hoşuma gitmedi ben daha bizle ilgili şeyler konuşmak isterim ama böyle saçma bi muhabbet oldu. Akşam kardeşime anlattım bunlarda bişey yok belliki çocuk sıkılma diye konu bulmaya çalışmış diyor :/ bilmiyorum. Ama bi yandan istiyorum da mesela dün msjlaşıyoruz o bana sürekli canım bitanem vs vs.... hitap edince bende bitanem dedim (mesajda) " bitanen sana kurban olur" yazmışsadece yüzyüze iken heyecanlanıyor heralde yada sıkılmayayım diye konu acıyor sürekli bilmiyorum yaaa
evet katılıyorum toplu bi eğlence düzenlenebilir toplum içindeki hareketlerine bakarsınBir defada kalabalik cikin 3defa basbasa ciktiniz mesela artik yaz onunda sizin sehirde arkadaslari varmis o onlari alsin alsin siz ablanizi veya arkadasinizi alin bir piknik ortusu bir tabu serin cayir cimene eglenin (illa yemek restaurant olacak diye bir kaide yok kaldiki oyle durumlardada hesap sikinti olur )eglenirsiniz gulersiniz arada mizikcilik yaparsiniz veya bowling oynamaya gidin acilirsiniz uyumu nasil falan onada bakarsin sonrasinda bulustugunudada ortak konusacak bise olur sende caba goster oyle ben oturayim karsi taraf sole olsun bole olsunla olmuyor sende konuskan ol o sizin sehri bilmez sen yonlendir mesela zevklerini neler yapmaktan hoslandigini ogren ne biliyim tatilde nerelere gitmis insan su sehirde bura var sura var bak yolun duserse git dediginde bile konu konuyu aciyor sen cekin o cekin ikinizde sikilip birbirimize uygun degiliz dersiniz
Ne kadar güzel anlatmışsınız Allah razı olsun senden aminEla sen ne hissediyorsun onemli olan o yani cevrende evlilik cok dilde anladigim ela evlenmedimi yasi kac annenin uzulmesi babanin uzulmesi son donem cok takilmistin
Sen kafanda artik ince eleyip sik dokumayacam birine he diyecegim diye kendinimi yonlendiriyorsun yoksa gercekten hissiyatin varmi
Mesela yaninda rahatmisin beraberken kalbinde hosluk var mi? Ayrilma evlere dagilma vakti geldiginde sureyi biraz daha uzatmakmi istiyorsun eve mi gitmek istiyorsun gun icinde konusmak msjlak istiyor musun?gozlerine bakinca gozlerini kacirmak istiyormusun heyecan varmi ?kendini tartacagin seyler bunlar
3 ayda evlenip 30 yil devirende var 5yil konusup 6ayda bosananda
Biriyle bir yola girmeden tanima imkani yok insanlar 10 yillik kocalarinin yeni yeni hallerini kesfediyor insanoglu kavun degil koklayip alasin sen bu cocukla bu yola girermisin onu olc tart bic kelmis para biriktirir ektirirsiniz sismanmis zayiflar giyim kusam kotuyse duzelir zamanla oturma kalkma vs duzelir Bunlar cozumlu seyler senin bakimli halinle bakimsiz halin bir mi ?ama karaktersizligin sevmedigin birini zorla sevmenin cozumu yok mesela
Duygularini tart hizli ilerleyise takilma 17 yasinda cikmaya baslamadin ki sen bir kac yil agirdan alinarak gorusup kusup barisip evlenesin gorucu usulu biraz sizinki onda isler daha hizli ilerliyor
Cumlemizden razi olsun cnmNe kadar güzel anlatmışsınız Allah razı olsun senden amin
Yok kuzum bugün inşallah; )annen istiareye yattı mı
elanurcum MerhabaBilmiyorum niye böyle oldu, ilk gördüğümde begenmiştim çocuğu hatta çok begenmiştim, ikinci görüşme de güzel geçti dün görüştüğümüz de böyle bi gözüme battı sanki. Yürüyüşü, her dakika konu değiştirmesi, yürüyüşü bile . İş çıkışı buluştuk yorgundum da ondan mı böyle hissettim bilmiyorum. O hoşlandı benden belli ediyor zaten bazı sözleri hoşuma gidiyor aslında : ) mesela dün tüm gün koşturdu rapor alayım da 1 hafta daha gitmeyeyim diye ben işteyken aradı beni raporu aile hekimlikleri vermiyormuş, özel hastaneye bi gidicem, belki devlet hastanesine de giderim ugraşıcam bakalım dedi. Bende " hallolabilecek gibi mi" dedim "halledicem merak etme, en kötü ihtimal bir tarafımı Kırarım yine alırım o raporu. " dedi : ) ( esprisine söylüyor bunu tabi ama hoşuma gitti)
Rabbim sanada hayırlı kısmet versin canım inşallahelanurcum Merhaba
seni dua topiğinden tanıyorum canım
aynı yaşlardayız ve bende hala bekarım nasıl zorlu bir süreç olduğunu biliyorum
umarim hakkında hayırlısı olsun
seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim
sana tavsiyem hemen peşin hükümlü olma iyice tanımaya çalış
hiçkimse dört dörtlük değil önemli olan sana iyi bir eş olacak mı iyi bir baba olacak mı bunlara odaklan gerisi sevdikten sonra gözüne batmaz diye düşünüyorum
Canım benim ALLAH bütün bekarlara hayırlı kismetler açsın inşallah. Tanımaya çalışıyorum, hani kötü bi yanı yok şimdilik, üstüme düşüyor, ilgileniyor söylediğim sözler havada kalmıyor dikkat ediyor, yarın saat 20'de gelecekler bakalım hayırlısı olsun inşallah, dua edin bana kızlarelanurcum Merhaba
seni dua topiğinden tanıyorum canım
aynı yaşlardayız ve bende hala bekarım nasıl zorlu bir süreç olduğunu biliyorum
umarim hakkında hayırlısı olsun
seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim
sana tavsiyem hemen peşin hükümlü olma iyice tanımaya çalış
hiçkimse dört dörtlük değil önemli olan sana iyi bir eş olacak mı iyi bir baba olacak mı bunlara odaklan gerisi sevdikten sonra gözüne batmaz diye düşünüyorum
Eh artık adım adım ilerliyorsunuz maşallah evlilik süresiniz kolay olsun bizi habersiz bırakma canım Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallahCanım benim ALLAH bütün bekarlara hayırlı kismetler açsın inşallah. Tanımaya çalışıyorum, hani kötü bi yanı yok şimdilik, üstüme düşüyor, ilgileniyor söylediğim sözler havada kalmıyor dikkat ediyor, yarın saat 20'de gelecekler bakalım hayırlısı olsun inşallah, dua edin bana kızlar
Ne kadar güzel bişey birimiz seviniyorsa hep birlikte seviniyoruz üzülürde hepimiz birden üzülüyor ona derman olmak için hakkında güzel yazılar yorumlar yanlış yolda yürürse doğru yolu bulması için bilgilerimizi aktarmaya çalışıyoruz biz aslında kocaman bir aileyiz kk üyeleri arkadaşlarim sizler iyiki varsınız. ...saygılarımla. ..Bu kadar kisinin iyi dileklerde bulunmasi bu denli yurekten tavsiye vermesi merak etmesi ne kadar guzel birsey. Cok hosuma gitti. umarim guzel olur hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?