İçimi dökmek istiyorum

Kızlar duygularım çok karışık, şöyle ki tipini beğendim hoş birisi (kel olması dışında), işi fena değil (yani kamu da çalışıyor o'da benim gibi) , ailesi düzgün insanlar, bazen konuşuyoruz telefonda hoşuma gidiyor hatta kanım kaynıyor bile denebilir : ) ama dün böyle bi gözüme battı sanki sıkıldım yanında, sürekli konu değiştirmesi abuk sabuk konular konuştuk, sizin orda Migros var değil mi market olarak evet diyorum hım ordan alışveriş yapıyorsunuzdur ( bir ara bunu konuşuyoruz baktım) yani bu tarz konuşması hoşuma gitmedi ben daha bizle ilgili şeyler konuşmak isterim ama böyle saçma bi muhabbet oldu. Akşam kardeşime anlattım bunlarda bişey yok belliki çocuk sıkılma diye konu bulmaya çalışmış diyor :/ bilmiyorum. Ama bi yandan istiyorum da mesela dün msjlaşıyoruz o bana sürekli canım bitanem vs vs.... hitap edince bende bitanem dedim (mesajda) " bitanen sana kurban olur" yazmış sadece yüzyüze iken heyecanlanıyor heralde yada sıkılmayayım diye konu acıyor sürekli bilmiyorum yaaa

Gercekten konu bulamamistir. Bence araya biraz zaman ve mesafe girince daha iyi anlayacaksin hislerini. Mesajlastiginda olusan hislerin ile yuz yuze geldiginde olusan hislerin ayni degilse sen cocugu degil yasadiginiz olayi sevmissin. Yani sevgililik olayini. Anlatamadim aslinda tam olarak

o da yeni tanıyor bence heycanlanmıştır. ailelerin erken tanışması da bence iyi bir sıkıntı varsa daha erken ortaya çıkar. diyelim 2 ay geçti siz gayet iyi anlaştınız ailesi ondan sonra geldi ve sıkıntılı birşeyler çıktı o zaman daha zor olur. ne varsa şimdi çıkması daha mantıklı geldi bana. benim 8 yıllık ilişkim vardı ki öyle uzaktanda diil gayet sıkı fıkı bütün sülalem tanıyordu. ben onun ailesiyşe tanışmadım o da öyle bir girişimde bulunmadı. son yılımızda tanıştık nişanlandık 8 ay sonra attım nişanı. onun ailesi işin içine girince herşey değişti. sonra eşimle tanıştım. daha beni ilk gördüğü gün evlenmeyi kafaya koymuş. hemen çıkmaya başladık. hemen ailesiyle tanıştırdı. hatta annem tanışmak istemedi erken diye onu bile iki arada bir derede kıstırıp tanıştı :) sonra aileleri tanıştırdık. nişan yaptık 6 ay ablasının yurtdışından gelmesini bekledik yoksa 5 ay içinde evlenmiş olurduk. sonuçta 1 yıl içinde bütün süreci tamamlamış olduk. bazen hızlı olması inan daha iyi oluyor. giyim kuşam konusuna çok takılma sen bile ne giyeyim diye fikir alıyorsun o da öyle yapıcam derken saçmalıyor olabilir. birbirinize göre değişiyorsunuz sonuçta. çok çok beğenip sonradan da hayal kırıklığı bile olabilir. ben şahsen çok bakımlı ve güzeldim. şu an çocuk ev iş derken saldım kendimi. eşim sağolsun bişey demez ama ben kendim bile neydim ne oldum diye rahatsız oluyorum.

bitanen sana kurban olur mu benim hosuma gitmezdi sanirim

Kelliğe bu kadar takıksan iyi düşün bence Her mesajında parantez içinde (ama kelllllll) iyi düşün bu kadar büyütülecek bir şeyse senin için

benimde bu ilgimi cekti. Cünkü bana göre öyle fazla büyütülecek, takilacak bir konu asla degil. Ama elenurun icine sinmeyen birseyler oldugu yada henüz yogun bir duygusalik olmadigi icin fazla gözüne batiyor gibi.

Zeynepp20 seni günlüktende taniyor bilmiyorum neden ama kendi icinde korkularin ve duvarlarin oldugunu düsünüyorum.

Bir defada kalabalik cikin 3defa basbasa ciktiniz mesela artik yaz onunda sizin sehirde arkadaslari varmis o onlari alsin alsin siz ablanizi veya arkadasinizi alin bir piknik ortusu bir tabu serin cayir cimene eglenin (illa yemek restaurant olacak diye bir kaide yok kaldiki oyle durumlardada hesap sikinti olur )eglenirsiniz gulersiniz arada mizikcilik yaparsiniz veya bowling oynamaya gidin acilirsiniz uyumu nasil falan onada bakarsin sonrasinda bulustugunudada ortak konusacak bise olur sende caba goster oyle ben oturayim karsi taraf sole olsun bole olsunla olmuyor sende konuskan ol o sizin sehri bilmez sen yonlendir mesela zevklerini neler yapmaktan hoslandigini ogren ne biliyim tatilde nerelere gitmis insan su sehirde bura var sura var bak yolun duserse git dediginde bile konu konuyu aciyor sen cekin o cekin ikinizde sikilip birbirimize uygun degiliz dersiniz

İnsanların tanıma döneminde böyle sacmalamasi normal:) bence buna takilmayin. Adam heyecandan sessiz ortam olmasın diye damdan kapıdan konuşmaya çalışmış yazık :))
Siz biraz daha önyargısız bakmaya calisin. Bir de açıkçası insanlar o 18-20li yaslari geçince daha seçici armudun sapı üzümün çöpü demeye başlıyorlar. İçinize sinmeyen çok ciddi sıkıntılar yoksa bu ufak tefek şeyler hallolur konuştukça isinacaginizi dusunuyorum ben olumsuz bakmayın bence.

canım benim erkekler konu bulmakta genelde zorlanırlar zaten konu başlığını senin oluşturman gerekir . belliki senin ilgi alanını bulmaya çalışıyor o yüzden konudan konuya atlamıştır . hatırlıyorum da eşimle nişanlandıktan sonra bir gün kahvaltıya gidip oradan da sahilde yürümüştük ama o gün o kadar çok sıkılmıştım ki anlatamam hayatımın en kötü günlerindendi diyebilirim eşim çok konuşkan olmasına rağmen konu bulamamıştık konuşmaya. yani bir seferlik sıkkınlık çok problem değil bence o anki ruh halin kötü olabilir vs.

evet katılıyorum toplu bi eğlence düzenlenebilir toplum içindeki hareketlerine bakarsın

Ne kadar güzel anlatmışsınız Allah razı olsun senden amin

elanurcum Merhaba
seni dua topiğinden tanıyorum canım
aynı yaşlardayız ve bende hala bekarım nasıl zorlu bir süreç olduğunu biliyorum
umarim hakkında hayırlısı olsun
seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim
sana tavsiyem hemen peşin hükümlü olma iyice tanımaya çalış
hiçkimse dört dörtlük değil önemli olan sana iyi bir eş olacak mı iyi bir baba olacak mı bunlara odaklan gerisi sevdikten sonra gözüne batmaz diye düşünüyorum

Rabbim sanada hayırlı kısmet versin canım inşallah
Allah

Canım benim ALLAH bütün bekarlara hayırlı kismetler açsın inşallah. Tanımaya çalışıyorum, hani kötü bi yanı yok şimdilik, üstüme düşüyor, ilgileniyor söylediğim sözler havada kalmıyor dikkat ediyor, yarın saat 20'de gelecekler bakalım hayırlısı olsun inşallah, dua edin bana kızlar

Eh artık adım adım ilerliyorsunuz maşallah evlilik süresiniz kolay olsun bizi habersiz bırakma canım Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Bu kadar kisinin iyi dileklerde bulunmasi bu denli yurekten tavsiye vermesi merak etmesi ne kadar guzel birsey. Cok hosuma gitti. umarim guzel olur hersey.
Ne kadar güzel bişey birimiz seviniyorsa hep birlikte seviniyoruz üzülürde hepimiz birden üzülüyor ona derman olmak için hakkında güzel yazılar yorumlar yanlış yolda yürürse doğru yolu bulması için bilgilerimizi aktarmaya çalışıyoruz biz aslında kocaman bir aileyiz kk üyeleri arkadaşlarim sizler iyiki varsınız. ...saygılarımla. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…