- 10 Mayıs 2021
- 179
- 62
- 18
- 53
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Nedir son durum kardeşim merak ettim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ile gitme.Herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakmayın.
Merhaba, hayat ne bulunduğunuz şehirden ne de eski sevgilinizin olduğu şehirden ibaret değil. Bambaşka bir sehidr en baştan bir hayata başlayabilirsiniz. Belki hayatınızin istediğiniz gibi sekillenmesi gideceğiniz o yepyeni şehre bağlıdırHerkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakmayın.
çok tesekkür ederim allah razı olsunGitmeni önermem acikcasi. Gidersen her yerde karsilasma durumunu dusuneceksin ve bu onu unutamamana neden olacak. Belki baska birine asik olacaksin ama bu seferde yine onunla karsilasmak istemeyeceksin bu seferde ondan kacacaksin belki rahatsiz edecek. Gecmise bakmamak lazim cocuk yasta degiliz. Tamda hayatimizi sekillendirecegimiz yaslardayiz. Barisirsan illaki tayinini alirsin evlenecek duruma gelirsen tabi ama su an o ile gidersen unutman zor unutsanda hep onu gorme ihtimaliyle yasarsin. Allah hayirlisini versin en guzelini.
daha tayinler açılmadı. Ve ben daha kararımı veremedimNedir son durum kardeşim merak ettim?
Haklısınız. Şuan daha mantıklı düsünüyorum. Kimse hakkında kötü düsünemiyorum. Ne kadar kötülük yapılırsa yapılsın ypılanları unutma gibi bir durumum var. Bu babamla olan iliskim icin de gecerli. Babam bizi bırakıp baskasıyla evlendi. 8 cocukla bıraktı annemi. Yeni karısıyla gününü gün etti biz ac ve acıktayken. Okula ac gidip geldim. O kadından ikizleri oldu. Sonra onları da bıraktı. Yurtdısındaydı zaten. yıllar sonra isleri bozuldu geldi annem kabul etti. Biz istemiyorduk ama annem mecburmus(sözde). Hic sağlıklı iliskim olmadı babamla ki hala öyle. O yakınlasır ama ben yapamıyorum. yabancıymıs gibi geliyor. Babam gelince de annemi aldatmaya devam etti bir de üstüne iyice dövdü. Annem onu tekrar kabul etti. Yani psikoloji kalmadı bizde. Annem icin katlandım ama hala devam ediyor. O iki cocuğuna benim kardesimin gönderdiği parayı gönderiyor o baba dediğimiz adam. Cocuklar para icin konusuyorlar. Yani üstten anlattım genel olarak böyleBabanız hakkında konuşmamışsınız ama genç kadınların bu tip problemler yaşamasında bana göre en önemli etken baba figürünün sorunlu olması. Bilinç altına işleniyor bu. Kendimden biliyorum benim de babamla aramdaki ilişki hep sıkıntılı olmuştur, bu da hayatıma çok etki etti. Bu yüzden de sağlıksız ilişkiler kurulabiliyor. Bir psikologdan yardım aldınız mı hiç? Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama devlet hastanesine gidebilirsiniz eğer para veremeyecekseniz. Bence eski sevgilinizle de barışma gibi bir düşünceye girmeyin, o şehirden uzak durun. Kendiniz söylemişsiniz zaten bana uygun değil diye, tekrar onunla vakit kaybetmeyin. Sizi çok iyi anlıyorum zamanında bu adam sizi sevmiş ve güzel zamanlar geçirmişsiniz, ne kadar mantığınız olmaz dese de o boşluğu tekrar onunla doldurmak istiyorsunuz doğal olarak ama ileride yine sizi ayıran problemler gün yüzüne çıkacaktır emin olun. Mutlu yuva kuracağım diye daha da kötüsüyle karşılaşma ihtimali de var sonuçta. Ileride düzgün bir psikolojiyle sizi hak eden biriyle karşılaşırsanız daha sağlıklı olur evlilik vs düşünmek. Şimdilik kendinize odaklanın derim ben ve psikolojik destek alın özellikle aile içi ilişkilerinizde yaşadığınız travmaların çözümü için
Gerçekten çok kötü bir baba profili bu, yakınlaşmak istememeniz gayet normal. Nefret etseniz de babanız hakkında kötü düşünseniz de çok normal olurdu. Ama siz çok değerlisiniz, bütün bunlara rağmen kendi hayatınızı da çok güzel kurmuşsunuz. Söylemesi kolay yapması zor ama kendinizi yıpratmayın olur mu? Çok güçlü bir kadınsınız umarım karşınıza da sizi hak eden insanlar çıkarHaklısınız. Şuan daha mantıklı düsünüyorum. Kimse hakkında kötü düsünemiyorum. Ne kadar kötülük yapılırsa yapılsın ypılanları unutma gibi bir durumum var. Bu babamla olan iliskim icin de gecerli. Babam bizi bırakıp baskasıyla evlendi. 8 cocukla bıraktı annemi. Yeni karısıyla gününü gün etti biz ac ve acıktayken. Okula ac gidip geldim. O kadından ikizleri oldu. Sonra onları da bıraktı. Yurtdısındaydı zaten. yıllar sonra isleri bozuldu geldi annem kabul etti. Biz istemiyorduk ama annem mecburmus(sözde). Hic sağlıklı iliskim olmadı babamla ki hala öyle. O yakınlasır ama ben yapamıyorum. yabancıymıs gibi geliyor. Babam gelince de annemi aldatmaya devam etti bir de üstüne iyice dövdü. Annem onu tekrar kabul etti. Yani psikoloji kalmadı bizde. Annem icin katlandım ama hala devam ediyor. O iki cocuğuna benim kardesimin gönderdiği parayı gönderiyor o baba dediğimiz adam. Cocuklar para icin konusuyorlar. Yani üstten anlattım genel olarak böyle
Canim seni anlıyorum. Bende mutsuz bir ailede buyudum ve mutlu bir yuvam olsun cok istedim.Somra aldatildim 33 yasimda bosandim ve kizimla birlikte yaiyorum 7 senedir kimseyide almadım hayatıma. O buruklugu bilirim. Eğer eski sevgilinde istemiyorsan asla aynı sehire tayin isteme. Hakkında hayırlısı. Banada dua edersen sevinirim.kardesim.Herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakmayın.