Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı
bana uygun olmadığını anladım çok genel
yani kimisine göre uyuşturucu bağımlısı olduğu için bu gerekçe söylenir kimisine göre sadece evlilik öncesi cinsellik yaşadığı için
evet bu sizin değerlendirmeniz de nasıl anladığınız yıllar sonra bu uygun olmamayı
bazen çevremiz, özellikle de ailemiz manipüle eder
onun ailesi, onun çevresi, hatta onun ırkı, onun mezhebi diye başlayan genellemeler alır başını gider
bizim acabalarımız da gerçek dışı hal alır
o nedenle bu "uygun olmama" aydınlanmanızı ayrıntılı irdelemek lazım
Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.
bu şehir neresi
ille de otaya gidilmesi hayali kurulan tayin olup pat diye gidilecek
yani atıyorum Niğde ye mi gideceksiniz yoksa herkesin ay gidip yerleşsek dediği Seferihisar'a mı (şehirler tamamen örnek)
gidilecek şehrin niteliğine göre bu hamle makul olur ya da olmaz
evet oralılar için her yer güzel olabilir ama Ankara ya gidenler (başkent) bile bazı durumlarda çok şikayetçi oluyor
şehri yazın ve neden oraya gitmek istediğinizi de yazın ki gerçekten cazip mi yoksa bilinç altınız o orada olduğu için mi gitmek istiyor bakalım
Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum.
gerçekten isteyip istemediğinizi değerlendirin
başlarsanız ne kaybedersiniz
bunu kendinize listeleyin ne kazanırsınız yazın
aileden kaçmak için olmayacak bir adama gitmeyin ama uzaklaşın bir an önce o olumsuz ortamdan