- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Niye kınayalım ki ? Her duygu bizim için. Bazı açılardan benzer bir yaşantımız var sizinle. Ailede sıkıntı varsa biz yeni kuracağımız ailede mutlu olma konusunda daha çok beklenti içinde oluyoruz. Eski sevgilinizle aranızda nasıl bir sorun var bilmiyorum ama biz bize eski acılarımızı yaşatacak kişileri hayatımıza alıyoruz fark etmeden. Eğer duygularınıza hakim olamayacaksanız da onun memleketine tayin istetayin.Herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakmayın.
Herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakm
o kadar iyi geldi ki söyledikleriniz insallah yoluna girer benim ümidim kalmadıOkadar iyi anliyorumki seni bekarken bende çok hisettim bu duygulari.sadece bir ablan olarak şunu söyleyebilirim bitirmişsen bitmiştir.bir şeyler olmuyorsa zorlama. bu hayata 1 kere geliyorsun.evlilik altindan kafese benzer dişardakiler içine girmek,içindekilerde dışına çikmak istermiş.çokta matah birşey degil diyeceksinki sen mutsuzmusun mutlu sayilmam maddi sıkintım yok ,eşimle kavgam gürültümde yok ,cocuklarim da var rabbim bagişlasin ama herşey bunlarla bitmiyor.senin en büyuk avantajin meslek sahibi olman gersini boşver rabbim herseyi yoluna koyar unutma
bana uygun olmadığını anladım çok genelBana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı
Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.
Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum.
Kınanacak bir durum yok meslektaşım. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.Herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakmayın.
Herzaman bir ümit vardir can bedenden çikmadikça.rabbim hayirli insanlarla karşilaştirsin seni.rabbime güven benim bundan daha kötü ne olabilir dedigim bir anda öyle bir şey olduki işte ozaman rabbimin kudretini anladim.kararsizliga kapilma yaşin genç dahao kadar iyi geldi ki söyledikleriniz insallah yoluna girer benim ümidim kalmadı
insallah tayin isteyeceğim cünkü hic mutlu değilimÖnceki konularınızı da hatırlıyorum, sizin yerinizde olsam kendime yaşayabileceğim (yaşamak istediğim) bir yer seçer kimseyi bilgilendirmeden tayin ister giderdim. O aile daha başınıza iş açar sizin. Elinizde çok büyük bir avantajınız var devlet memurusunuz, yer değiştirebilirsiniz. Yer değiştirmek muhteşem bir şey, yeni hayat yeni insanlar huzur
Tayin istemek; iyi fikir.Herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle içimi dökmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Ben 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. Suan Ailemden ayrı evim var ama yok da gibi.Yalnız kalmama asla izin vermeyen kavga cıkaran bir ailem var. Ya kardesim yanıma geliyor ya da annem. Konu bu değil ama kendi basıma bir sey yapamama ezikliği var icimde.Uzun yıllar süren bir iliskim vardı. Bana uygun olmadığını anladım ve bitirdim. 3 4 ay oluyor. İletisime gecmeye calıstı coğu zaman ilk zamanlar güclü dursam da simdi icimde bir burukluk var. İçimdeki bosluk hissini bir türlü atamıyorum icimden. Cünkü artık evlilik planları kuruyorduk bunun icin ne kadar dua etsem de olmadı ve hayırlısı buymus diyip önüme bakmayı denedim. Suan yeni bir iliskiye de hazır hissetmiyorum kendimi ama etrafımdaki tüm arkadaslarımın evli olması benim doğuda 29 yasında olup bekar olmam göze batıyor. Ve acıkcası bu da beni üzüyor.Özel günümdeyim belki de ondan bu kadar duygusal düsünüyorum bilmiyorum ama icimde bir ağlama isteği var. Coğunuz diyeceksiniz ki evlilik her sey değil ama ben mutlu bir ailede büyümedim hep mutlu bir ailem olsun, yuvam olsun istedim. Tabi evlenince bunun da olacağı kesin değil ama insan kurulu bir düzeni olsun istiyor. Şimdilerde bir karar vermem gerek. Tayin istemeyi düsünüyorum. Buralardan uzaklasmam gerek. Sürekli bir kavga gürültünün icindeyim. Babam normal bir adam değil..(oraya girmeyeceğim.) Aklımda eski sevgilimin olduğu il var. Öğrenciliğimden beri orda olmak istedim ama nasip olmadı. Şimdi öyle bir sansım var bir yandan da korkum. Ya eski sevgilim bulup da rahatsız ederse diye. Ayrıca annem oraya gitmemi istemiyor. Eski erkek arkadasımdan dolayı.Kafam allak bullak. Kendime itiraf edemesem de oraya gidince onunla barısmaktan da korkuyorum. Kınamadan cevap yazarsanız cok mutlu olurum. Herkese simdiden tesekkür ederim. Konu biraz kopuk oldu dediğim gibi kafam allak bullak, karısık yazdım kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?